2012.05. 04.

A Tipplap szelvénye TM, 2012-05-04

A Tipplap szelvénye TM, 2012-05-04

Ebben a válogatásban egy, esetenként két-három olyan szelvényt ajánlunk nektek, melynek minden eseményét részletesebben elemezzük, a statisztikai adatok mellett fontosnak tartjuk a megérzést is. Reméljük, minél több győztes szelvényjavaslatot tudunk nektek prezentálni. 

Megkezdődött a jégkorong A-csoportos VB. Természetesen szerepel a szelvényemben is.
Lássuk:

 

  • A jégkorong A-csoportos világbajnokságon a legnagyobb esélyesek is megkezdik a küzdelmeket. Az USA – Franciaország mérkőzés talán a legkisebb kockázattal bír, a NHL-sztárokkal teletűzdelt hazaiak legyőzik a gallokat. De ugyanez a hatalmas különbség jellemzi a másik két meccset is. Mind Kanada, mind Finnország is volt már világbajnok, a világ legjobb válogatottairól van szó. Azt gondolom ma sem Szlovákiában, sem Fehéroroszországban nem lesz akkora spiritusz, hogy ellenálljanak.
  • A svéd labdarúgó bajnokságban a Kalmar igen cudarul kezdte az idényt. Itt a kiváló alkalom megkezdeni a felzárkózást, ehhez csupán hazai pályán kell legyőzni a GAIS csapatát, akik amúgy is mögöttük vannak a tabellán. Ráadásul a Kalmar hazai pályán jól szerepel, míg a GAIS gyenge idegenben. Hazai győzelmet várok.
  • A francia másodosztályú-bajnokságban a nem is olyan régen még szebb napokat létott Nantes sokkal erősebb csapat, mint a kiesés ellen menekülő Arles. Most valahogy mégis azt gondolom, hogy X lesz. Ezek a nagyon úti meccsek szoktak elmenni, ráadásul Franciaországban is szinte osztálykülönbség van a két csapat közt. Ha a meccs tiszta lesz, akkor a Nantes az esélyes.
SORSZÁM ESEMÉNY TIPP ODDS F.HATÁRIDŐ
060 USA - Franciaország HAZAI 1.14 11:00
061 Kanada - Szlovákia HAZAI 1.20 15.00
062 Finnország - Fehéroroszország HAZAI 1.16 19.00
088 Kalmar - GAIS HAZAI 2.28 18.45
094 Nantes - Arles HAZAI 1.90 19.45
    EREDŐ: 6.81

 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Hoki világából