2012.10. 15.

A Tipplap Tippmix-szelvénye, 2012-10-15

A Tipplap Tippmix-szelvénye, 2012-10-15

Ebben az esélylatolgatásban egy-, esetenként több olyan szelvényt ajánlunk nektek, melynek minden mérkőzését részletesebben elemezzük, a statisztikai adatok mellett fontosnak tartjuk a megérzést is.

 Tegnap végre megtört a jég és bejött a Tipplap szelvény. Ma megpróbálok kicsit jobb eredőt összeállítani. A tétem a tegnapi győzelem miatt 2000 lesz. Ma orosz napot tartok, egy jégkorong és két labdarúgó-mérkőzés terítéken. Lássuk.

 

  • Egyik csapat sem tündököl manapság a KHL színpadán. A Barys 17-ik, 23 pontot szorgoskodott össze, a rigai Dinamó pedig a 24-ik 17 ponttal. Két fontos tényező miatt választottam a hazai győzelmet. 1. A Barys Astana hazai pályán kifejezetten erős, 7-ek az idevonatkozó tabellán, míg a Dinamo vendégként nagyon gyenge, mindössze a 24-ik helyet foglalják el a vendég-eredményeket összesítő listában. 2. A pillanatnyi forma tekintetében látható, hogy az Astana kezd kikecmeregni a kátyúból, legutóbb a Szpartak Moszkvát 5-1-re múlta felül a saját jégcsarnokában, míg a Riga a legutóbbi hat idegenbeli mérkőzését mind elvesztette. Azt gondolom ma is hazai siker a legvalószínűbb, de egy KHL-meccsben mindig benne van a kockázat!
  • A 15-ik Metallurg fogadja a 10-ik Ufa csapatát. A hazaiak nagyon rosszul kezdték az idényt. Csapatukban sokkal több van annál, hogy a 15-ik helyen álljanak, azt gondolom ez a helyezés mindenképp csak jobb lesz a jövőben. A Metallurg az elmúlt öt meccsen nem tudott győzni (4V, 1D) de a Khmiki kivételével csak jobb csapatokkal kerültek össze. Az Ufa nagyjából a helyén van, középcsapatnak minősíteném. Az elmúlt öt meccsen négy vereség mellett egy győzelmet tud felmutatni. A hazai pálya mellett a motiváció is nagyon sokat számíthat ezen a meccsen. A Metallurg elkezdheti végre a felzárkózást, ehhez hazai pályán le kell győzni a nagyjából hasonló játékerőt képviselő Ufát. Hazai győzelmet várok, annak ellenére, hogy a fogadóirodák ezt tartják kevésbé valószínűnek.
  • A 12-ik fogadja a 8-at, köztük hat pont. A Torpedo támadóereje nagyon gyenge, 14 fordulóban lőtt 9 góljuk nagyon kevés. A Szibir bár a 12-ik helyen áll, de nem ért tudni, hogy a középmezőny nagyon erős! A Szibir és az 5-ik helyen tanyázó Baltika  között mindössze 2 pont van! A meccsen kiegyenlített küzdelem várható de, szerintem, a Szibir van annyival jobb csapat, hogy idegenben is le tudja győzni a Torpedo csapatát, ezzel nagy lépést tenne az élboly felé.
Sorszám Mérkőzés Tipp Odds Fogadási
határidő
005 Barys Asztana - Dinamo Riga Barys 1,95 H 14:45
027 Torpedo Moszkva - Szibir Novoszibirszk Szibir Novoszibirszk 2,48 H 12:45
028 Metallurg-Kuz. Novokuznyeck - Ufa Metallurg
 
3,30 H 14:45
Tét: 2000.- Eredő: 15,95

 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Hoki világából