Tour de France 2017, 14. szakasz: Blagnac → Rodez, 181,5 km (dombos)

2017. Jul. 15.
Barnamedve

Mint minden évben, idén is a Tour de France a leginkább várt kerékpárverseny a szezonban. A legnagyobbak mindig erre hegyezik ki a formájukat, minden évben remek sorok csapnak össze. Az elmúlt esztendőkben a SKY kiemelkedett a pelotonból, talán kissé unalmassá is tette a küzdelmet, de ebben az évben az eddigi előrejelzések szerint minden másképp lesz. A Tipplap idén is végigköveti a versenyt és igyekszünk jobbnál jobb tippeket és szorzókat keresni nektek, ahogyan a szezon további nagyobb versenyein is, a Szofthardver webáruház jóvoltából.

h i r d e t é s ▼

 

 

14. szakasz: Blagnac → Rodez, 181,5 km (dombos)

  • Egy rövid, ám három komoly emelkedővel tarkított szakasz volt a 13. Volt egy szökés, amelyben ott volt Landa, Contador és Quintana is, a négyes hazaért, Barguil nyerte a szakaszt. Az összetettben érdekeltek együtt érkeztek meg. Még mindig Arun a sárga, Froome hátránya 6 másodperc, utána Bardet, majd Uran Uran következik.

  • Ma egy dombos szakasz következik két hármas kategóriás emelkedővel. A klasszikus egynapos menőknek kedvez a szintrajz, valószínűleg közülük nyer majd valaki. Miután Sagan már nincs itt, a BMC kiválósága Greg van Avermait kerülhet középpontba. De jó lehet a tavasszal szintén remekül verenyző Gilbert, vagy épp Michael Matthews is. Az ausztrál a zöld trikóra hajt.

Tippek: 

  • Szakaszgyőzelem (természetesen a szakaszgyőztest nehéz eltalálni, mivel ez technikai sportág is. Ezért semmiképp nem javaslok rá nagy tétet, csak a játék kedvéért.) : Michael Matthews – 5,00

Párharcok:

  • Dan Martin jobb lesz mint Froome – 1,33
  • Degenkolb jobb lesz mint Boasson Hagen – 1,83

Hozzászólások

Grat a tipphez, Mathews telibe 5-ös oddsèrt! :)
Hű, szegèny Aru benèzte ezt rendesen, 25mp-et kapni egy ilyen szakaszon.
Èpp tegnap egy forumon irta valaki, hogy èlvezze ki a sàrga trikoban valo èletèrzès minden màsodpercèt, mert Cris előbb utobb visszaveszi es hirtelen olasz bajnoki trikora vàltozik.
Hàt olasz bajnoki trikora vàltozott az előbb, mint gondoltuk. :)
Kb.az volt a szitu, hogy akinek nincs csapata, az kaphat egy ilyen dombos szakaszon.
Doumoulinnal is ez volt a szitu a Vueltan Aru bivaly Astanajaval szemben.

 

h i r d e t é s ▼