Kerékpársport

Január 13-án, Dél-Ausztráliában megkezdődött a 2019-es profi kerékpáros idény, bár egy ideig még csak az internetes video-összefoglalókból élvezhetjük a kerékpársport gyönyöreit.  A Tour Down Under egyhetes verseny minden évben kiemelt figyelmet kap, köszönhetően az ausztrálok rajongásának és a rendezők profi munkájának. A hat szakaszból álló verseny utolsó etapja lesz a legizgalmasabb, ugyanis ez az egyetlen, amelyben hegymenet van.

73 győzelmet aratott a Quick-Step Floors belga profi kerékpároscsapat a 2018-as versenyszezonban. Ez olyan hatalmas szám, amely sokáig megdönthetetlen lesz majd. Az idei év végén a csapat elvesztette a főszponzorát és sokáig kérdéses volt az is, hogy egyáltalán együtt maradhat-e a kiváló alakulat. A cikk végén néhány hosszú távú tippet és szorzót találtok, de érdemes elolvasni, hogy a szezon alatt mire számíthatunk sportfogadói szempontból!

Általában izzik a net, amikor a különféle országúti kerékpáros-fórumokon a Garmin-fanok és a Bryton-tulajdonosok vitába kezdenek. Akku-élettartam, tudás, vízhatlan borítás, érintőképernyő, grafikus kijelző röpköd megannyi szakkifejezés. Mindenki más oldalról közelíti meg a döntést. Egy biztos, ha a komoly tudás mellett a pénztárcánk is számít, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni, a nemrég hazánkban is elérhető IGSport komputereit. Ráadásul meglepő adatokkal fogunk találkozni a többi szemponttal kapcsolatban is. Leesik az állunk, ha megismerjük az iGPSPORT IGS50E-t!

Az év utolsó klasszikus egynapos versenyét rendezik október 13-án, szombaton Olaszországban, Lombardia tartományban. A versenyzők közt méltán népszerű egynapos futammal sokan elbúcsúznak a 2018-as versenyszezontól és rövid-, ám jól megérdemelt pihenőre vonulnak. De most még mindenki meg akarja nyerni ezt a versenyt, amely a sportfogadók számára is kínál jó lehetőségeket!

A játékosok számán látszik, hogy a nyári szünet közepén vagyunk és bár már éledeznek az európai top bajnokságok sokan mégis inkább nyaralni mentek érthető okkal. Annak is nagyon örülünk, hogy több régi olvasónk is kezd visszatérni ha másért nem a nosztalgiázásért. Reméljük szeptemberre a játék újra a régi fényében fog csillogni és rengeteg jó tipphez lehet hozzájutni az olvasóinktól az olvasóinknak. Addig is sok sikert minden továbbjutónak és várjuk az újabb tippeket

Gála és sprint a Champs Eslysée-n!

2018. Jul. 29.
Barnamedve

Tegnap az egyéni időfutammal befejeződött a lényegi verseny az idei Tour de France-on, hiszen az utolsó szakaszon már nem támadják egymást az összetettben érdekeltek, vagyis csak be kell érnie Geraint Thomasnak a sárga trikóban, hogy az évkönyvekbe is bekerüljön a neve. A mai etap pedig a látványosságról szól, körözés Párizsban sok százezer szurkoló előtt, majd egy sprint a Champs Elysée-n, amit hatalmas dicsőség megnyerni!

Az idei Tour legfontosabb szakasza következik most. Az utolsó hegyi szakasz, nem kevesebb, mint hat kategorizált heggyel és mintegy 200 kilométer hosszan! A tét hatalmas, ma dől el, lesz-e esélye Froome-nak visszavenni az első helyet csapattársától, illetve Tom Dumoulin képes lehet-e megtörni a SKY egyeduralmát. Lássuk!

A három alpesi szakasz kőkemény volt, lemorzsolta a sprintereket és az összetettben vezetők között is kialakultak az erőviszonyok. A SKY ellen egyelőre csak Tom Dumoulin képes mutatni bármit is, Quintana megint kapott, Nibali pedig egy balszerencsés ütközés után kiesett a versenyből. Ma egy dombos, könnyebb szakasz következik, ahol kiváló esélye van a szökésnek, vagy pedig mezőnyhajrá várható.

Tegnap végre remek támadásokat láthattunk az utolsó hegyen. A SKY dominanciája nem csak megmaradt, hanem Froome mellett immár Geraint Thomas is bejelentkezett a végső győzelemért. Ma az egész idei Tour egyik legkeményebb szakasza következik, benne a legendás Alpe d’Huez heggyel! Remek fogadási lehetőségeket találtunk!

Oldalak