Válogatott összecsapások a csokorban (1,47 - 1,63 - 1,75)

2017. Nov. 13.
liguriano

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani néhány olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában szóló tippként ajánlom, de bárki kombinálhatja, ez mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Válogatott barátságos  és tétmeccsek tippjeit hoztam, amiket mind megtalálhattok a TIPPMIXPRO oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

h i r d e t é s ▼

 

Olaszország - Svédország
Olaszország (1X2) Odds: 1,47

  • Ventura együttese megpróbálta idegenben a bűvös 0-0-át lehozni, ám porszem került a jó öreg olasz gépezetbe, hisz a svédek "találtak" egy gólt. Most annyiból nehéz helyzetben vannak, hogy kezdeményezni kell, támadni kell, s ez még alapból nem olyan lehetetlen küldetés, viszont az odavágón csak nagyon kevés kreativitást lehetett tőlük tapasztalni. Azt gondolom, hogy muszáj lesz az Azzurinak a középpályán némi változtatást végrehajtani, hogy több olyan ember legyen a pályán, aki tud valami váratlant húzni. Elképzeléseim szerint jó esélyei lehetnek így a kezdőbe kerülésre Jorginhónak, valamint annak az Insignének aki a baloldalról veszélyeztetheti a svéd kaput. Véleményem szerint a változtatások jó hatással lehetnek csizmaország nemzeti csapatára.

FH: 20:45

 

Törökország - Albánia
Törökország (1X2) Odds: 1,63

  • A csalódott törökök bánatukban Romániában is vereséget szenvedtek, pedig azt gondolom, hogy a keretük erősségével nincs is olyan hatalmas probléma, inkább a mentális összeszedettség hiánya játszhat kulcsfontosságú szerepet. Velük szemben az albánok az EB-extázis után az olasz-spanyol csoportban beértek a harmadik helyre, vélhetően tisztában voltak vele már a sorsolás után, hogy ez lesz a maximum. Az év utolsó válogatott találkozóján vélhetően odateszik magukat Antalyában, ám a hazai pálya előnye, s az, hogy Lucescuék is bizonyítanának, a törökök felé billenti az esélyesség mutatóját. 

FH: 18:30

 

Lengyelország - Mexikó
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,75

  • Parádés meccset játszottak a mexikóiak Belgiumban, míg a lengyelek egy gól nélküli döntetlenre voltak "csak" képesek Uruguay ellen. A hazaiaknál azon a pénteki összecsapáson hiányzott többek között Linetty, illetve Lewandowski is, akik nem kizárt, hogy ma a kezdőcsapatban kaphatnak szerepet, ezzel téve hatékonyabbá a támadójátékot. A másik oldalon úgy tűnik, az rendben van, így benne lehet az összecsapásban akár a gólváltás is, kiindulva Herreraék bátor játékából.

FH: 20:45

Hozzászólások

Üdvözlet!
Az olasz mérkőzés necces...felejtős
Törökökkel egyetértek nyernek..
Lengyel - Mexico jó a G/G....
------ ------ ------ ----- -----
Mai jóslat :
Chapecaense - Santos mindkét csapat lő gólt
Vendyssel - Thisted mindkét lő gólt és 2.5 over
Cadiz - Reus mindkét lő gólt és 2.5 over
Szlovénia u21 - Franciaország u21 vendég
Independiente - Libertad X
Sönderjyske -Midtjylland kézi X

Sok sikert mindenkinek :)

Stockholmban elég veszélyesek voltak az olaszok, annak ellenére, hogy 3-4 Celsius fokban játszottak, ma este olyan 8-9 Celsius lesz a San Siroban. Bár az első meccsen az olaszok csak kétszer találták el a kaput több ziccerük illetve veszélyes támadásuk is volt, pl.: Belotti fejese, vagy Darmian kapufája ezek a 6 db kaput nem találó lövésbe számítottak bele. Véleményem szerint az olaszok már az első perctől nyomni fognak nem hosszabbításban akarnak majd tovább menni. Svédek egy elég szerencsés gólt szereztek egy megpattanó lövést követően, szerintem ma kontrákra fognak építeni. A legvalószínűbb forgatókönyvnek egy korai olasz találatot tartok.

Olaszország betalál az első félidőben (1.70) kicsit kockázatos de elnézve az első mecset reális elvárás egy Olasz gól.

Fontos megjegyezni, hogyha a Svédek betalálnak akkor az olaszoknak 3 gólt kell rúgniuk.
0-0-nál az olaszoknak kell nyomniuk a svédek kontrázni fognak, 1-0 olasz vezetésnél beragadhat a mérkőzés de ha 2-0-ra elhúznak az olaszok akkor már a svédeknek kell támadniuk, ami azt jelenti, hogy ki nyílnak hátul mely további góloknak fog kedvezni.
Mérkőzés gólszám: 1,5 felett (1.40) Olaszország gólszám 1,5 felett (1.80), külföldi fogadóirodáknál fogadható még a szögletek száma, két félidő szögleteinek száma 24,5 felett (1.83) ezt a javaslatot érdemes megfontolni.

*két félidő szögleteinek számának szorzata 24,5 felett (1.83) Ez ugye min 10 szöglet: 5-5, eloszlásban vagy 11: 6-5, 7-4 leosztásban. Főleg az utolsó húsz percre várok sok szögletet, még egy esetleges 1-0 olasz vezetésnél is, érdemes élőben szögletekre fogadni majd a mecs 65-70 percében, de ezt tippmixen nem lehet csak külföldi irodáknál.

Hali! A török-albán vendég oddsa 10-ről esett le 5-re. na ez egy bundameccs volt! Az albánok 3-szor találták el a kaput és mindegyik gól lett! Emberhátrányban is nyertek!
Nem szégyelltek a törökök maguk ellen fogadni, a jó zsíros szorzó miatt!

 

h i r d e t é s ▼