2020.05. 01.

Tipplap Club 2020.05.01 SZABÁLYMÓDOSÍTÁS MÁJUSRA!

Tipplap Club 2020.05.01 SZABÁLYMÓDOSÍTÁS MÁJUSRA!

FIGYELEM! Szabálymódosítás történt, olvassátok el a szabályzatot, mert nem tudunk sajnos kivételt tenni. Aki véletlenül is szabálytalan tippet ad, kiesik! A májusi változtatás: ODDS FELSŐ HATÁR 5,0! Kérünk mindenkit, olvassátok el a szabályzatot! Sok sikert és jó játékot mindenkinek!

hirdetés

A tippadók sorrendjét továbbra is a ROI aránya dönti majd el, Erről korábban olvashattatok egy írást, Erről korábban olvashattatok egy írást.

AZ AKTUÁLIS TIPPSTER TOPLISTA ELÉRHETŐ A FŐMENÜ-TIPPEK GOMBJA ALATTI LENYÍLÓ MENÜBEN!

 

 • A Játék márciusig egyértelműen kettéosztódott. Volt egy TIPPSTER-verseny és egy PONTVERSENY. Mindkét játék más-más stílusú játékot igényel, így mindenki megtalálta a számára kedvezőbb tatkikát. A szándékunk továbbra is az, hogy csinálunk egy technikai fejlesztést, amely lehetővé teszi, hogy a két játék külön fusson, külön számolódjon. Ez sajnos a koronavírus-járvány miatt most csúszik. De amint az élet visszatér a normális kerékvágásba, folytatjuk a megkezdett munkát.
 • ÁPRILISBAN CSAK EGY VERSENY VOLT ÉS MÁJUSBAN IS EGY LESZ. Szeretnénk tovább finomítani a szabályzatot, amelynek egyetlen célja az, hogy ez a játék a megfontoltan, tudatosan, ésszel játszó tippsterek játéka legyen, ne pedig a magas szorzókra vadászó játékosoké. Ők majd később találják meg számításaikat egy másik játékban.
 • A járvány miatt továbbra is alaphangon megyünk tovább. A nyeremények maradnak, de nagyon remélem, hogy a járvány elmúltával már két játékban tudunk majd szép nyereményeket osztani a nyertesek között. Köszönjük a türelmeteket és nagy szeretettel várunk mindenkit a játékban májusban is. A szabályváltozások és a tudnivalók következnek: 

1. Tippek száma:

 • A leadandó tippek száma 15 és 40 között lehet csak az adott hónapban! Akik tartják mindkét határt, azok közül az első két legmagasabb ROI-val bíró játékos nyeri a játék főíjait. (ez a kettő csak most a járványidőszakban van, később visszatérünk a háromra) Most pontverseny nincs, csak egy játék megy, mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak. Ha valaki túllépi a 40-et és nem éri el a 15-öt, sajnos kiesik a játékból. 

2. Tippek helye:

 • A tippeket bárhova le lehet adni, de célszerű a TIPPLAP CLUB topicba írni. 

3. Tilos a Tippklónozás

Egy meccsre leadhatunk több tippet is, de ugyanazt a tippet csak egyszer! Tehát például, a Bivalybasznád - Ököritófülpös mérkőzésre nem adhatjuk le 10 alkalommal, hogy nyer a Bivalybasznád, csak egyszer! Viszont adhatunk egy meccsre többféle tippet is. Nyilván kötésben ezt nem fogja engedni a rendszer. 

TOVÁBBRA IS CSAK SINGLE tippet lehet adni! A járvány után, amint visszatér az élet a rendes kerékvágásba, a károktól függően megpróbáljuk minél hamarabb befejezni a fejlsztést és a pontverseny is visszatér! Türelmeteket és megértéseteket kérjük.

A VÁLTOZTATÁS PEDIG A MAXMÁLIS SZORZÓ MÁJUSBAN 5,00 lesz! Erre azért van szükség, mert azt szeretnénk elérni, hogy a magas szorzós szerencsetippek ne tudjanak érvényesülni. Ezeket majd a másik játékban lehet kamatoztatni, a járvány után! Lássuk tehát részletesen ismét a tippek leadásának menetét:


TIPPLAP CLUB

 • Minden felhasználó, akinek érvényes regisztrációja van a Tipplapra, képes elemzést írni és tippet leadni a TIPP HOZZÁADÁSA gomb megnyomásával. Ez már csak SINGLE meccsek lehetnek (az ajánlat a Tippmixpro oldaláról lett importálva).
 • A játékosok megadhatnak az adott időszakra tetszőleges számú, DE MINIMUM 15 db  és maximum 40 db SINGLE fogadást. A Single tippeket néhány mondatban indokoljuk meg, nem prózaíró-verseny, hanem a tények felsorolása akár. Az elemzésírás nem kötelező, de saját igényes munkánkat növeljük vele és az esetleges holtverseny esetén számít majd. 
 • A május elsejétől induló játékban a leadandó tippek maximális szorzója 5,00 lesz! Aki túllépi, sajnos kiesik a játékból. Kérem, figyeljen mindenki oda! 
 • Nem számít a mondatok helyesírása, szöveg összefüggése, stilisztikai és tartalmi elvárások nincsnenek, de annyit szerintem mindenki oda tud írni egy-két mondatban, hogy miért választotta azt a tippet. Pl: Sok a sérült, felsorolja, edzőváltás, sorozatos vereségek miatt alacsony az önbizalom, a csapat játékoskerete sokkal értékesebb. Aktuális forma, stb. Ezekre vannak segédanyagok (a teljesség igénye nélkül):

  Sérültlisták: www.injuriesandsuspensions.com, www.transfermarkt.com
  Keretek értéke, összeállítások, statisztika: www.transfermarkt.com
  Aktuális forma, statisztikák: www.eredmenyek.com
 • A TIPPEK konkrét topicja a TIPPLAP CLUB, amely nap-mint nap kikerül majd az oldalra, pont úgy, ahogyan a trükkök taktikák is. Természetesen, ahogy eddig sem, úgy ezután sem lesz baj, ha egy szerkesztői cikk után tippeltek, esetleg a Trükkösbe kerül a tipp. De alaphelyzetben legyen cél a TIPPLAP CLUB rovata. 
 • Minden játékos 20.000 ponttal rendelkezik a hónap elején, ennek a száma, a leadott tippek kiemenetelének megfelelően változik. Ha elfogy, akkor az adott hónapban a játékos további tippjei nem vesznek részt a játékban. 
 • A rendszerünk a tippeket automatikusan elszámolja és a játékosok adatlapján a ROI-t számolja. Mindig az aktuális ROI-állás lesz kint, amint megvan a meccsek hivatalos eredménye, máris látható, visszanézhető a tippünk. Az összesítést pedig folyamatosan méri a rendszer. Egyelőre ezek adott pillanatnyi állapotáról, vagyis a játék állásáról hetente fogunk cikkeket, ahogyan eddig, minden KEDDEN! 

HOGYAN TIPPELJÜNK?

 

 • A kommentfelületben megnyomjuk a TIPP HOZZÁADÁSA gombot.
 • Megadjuk a tétet, ez 100 és 1000 között lehet, százasával növelhető. Ez az úgynevezett stake, vagy tipperősség. Minél biztosabbak vagyunk egy tippünkben, célszerű annál feljebb vinni. FONTOS, hogy nem lehet 1000 pont fölötti tipperősséget leadni! Aki így tippel kizárásra kerül!
 • Az összes sportágból kiválasztjuk a tippünk sportágát.
 • Majd a VÁLASSZ ESEMÉNY lehulló menüből máris ki tudjuk választani az eseményüket. TIPP: A CTRL+F keresésre való billentyűkombináció alkalmazható! Elkezdjük begépelni a csapat nevét helyesen, és máris odaugrik a listában. Rá kell bökni.
 • Ezután előjön a 2. számú menü, ahol PIACOT kell választanunk, vagyis a tippünket. 1X2, Hendikep, mindkét csapat gól, gólszám, stb. Minden, ami a TIPPMIXPRO oldalain is megtalálható! Hiszen innen importálja a rendszer az adatokat.
 • Ha megvan és ráböktünk, előjön a 3. ablak, a KIMENETEL választása. Itt is hasonlóképpen kikeressük a tippünket és ráklikkelünk.
 • Ha minden oké, akkor az alul található zöld színű RÖGZÍTÉS gombot nyomjuk meg.
 • Ha szelvényt akarunk vagyis kötést, akkor most újra kezdjük a TIPP HOZZÁADÁSA gombbal és végigcsináljuk ugyanezt megint, újra és újra annyiszor, amekkora szelvényt akarunk!
 • Ha kész a végleges tippünk, legyen szó szelvényről, vagy single itppről, akkor a MENTÉS gombot kell megnyomni és a tippünk megjelenik a kommentfelületen! Ezután következik az utolsó lépés:
 • Az írható mezőbe leírjuk szöveges elemzésünket, érvelésünket és megnyomjuk a KÜLDÉS gombot. Tippünk és elemzésünk bekerült a kommentek közé és a rendszerbe. KÉSZEN VAGYUNK.

SZABÁLYOK 2020 májusra tehát: 

 • A játék május 1-én, pénteken kezdődik. Ekkor mindenkinek lenullázódik az összes adata és ROI-mutatója. A játék utolsó napja május 31-e, vasárnap. Ezután kirajuk a pontos statisztikát és győztest hirdetünk.
 • A TIPPSTER versenyben az vehet részt, aki az adott játékidőszakban legalább 15 de legfeljebb 40 SINGLE tippet lead AMELYEK MAXIMÁLIS SZORZÓJA 5,0 lehet! A tippek helye javasoltan a TIPPLAP CLUB topicja. LEHET TÖBB TIPPET IS LEADNI, de aki túllépi a 40-es tippszámot, akkor kiesik. Kérjük, figyeljetek oda, mert ha már el lett mentve egy tipp, nem áll módunkban változtatni! 
 • Amíg a tippadó kezdeti pontszáma nem fogy el, tippelhet. 
 • Az első két legmagasabb ROI-t elérő játékosok nyernek. 
 • A győztes csakis a ROI mutató alapján kerül meghirdetésre, DE amennyiben, a kezdeti 20.000 pont, amiből a tippadó gazdálkodik az adott  hónapban, elfogyott, akkor a játékos kiesett az aktuális játékból! Kérünk mindenkit erre figyeljünk oda.
 • Amennyiben holtverseny lenne, akkor a TÖBB NYERESÉGES TALÁLATTAL rendelkező tippadó nyer, vagyis ekkor számít a találati arány. Amennyiben így is holtverseny lenne, akkor a több elemzéssel rendelkező játékos a nyertes, ha pedig így is remi az állás, akkor sorsolunk. 

NYEREMÉNYEK:
Az első két legmagasabb ROI azok között akik 15 és 40 SINGLE tipp között maradnak és egyetlen tippjénél sem lépik át az 5,0-ás szorzót, nyernek! FIGYELEM! A nyertesek díjainak feltöltése esetenként több nap, akár 10 nap is lehet. Eddig is mindenki megkapta a díjat, ezután is meg fogja és igyekszünk minél hamarabb megoldani. Köszönjük a türelmet és a megértést! 


1. helyezett: 10.000 forintos Tippmixpró-feltöltés.
2. helyezett: 5.000 forintos Tippmixpró-feltöltés.


AZ AKTUÁLIS TOPLISTA ITT MEGTEKINTHETŐ!

Ha kérdés van, tegyétek föl, válaszolunk. Kívánunk mindenkinek eredményes játékot és jó szórakozást és elsősorban jó egészséget és kitartást ebben a vészterhes időszakban! Várunk mindenkit szeretettel! 
Tipplap szerkesztők

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
KapiPro 2020-05-01 23:16:20
:)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 23:25
M. Warburton - W. Nijman
Melyik játékos ér el több 180-at?
Ugyanannyi
4.30 5 - 3
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 4300
tomi65 2020-05-01 22:11:29
Darts
Mecsek78 2020-05-01 21:49:58
1. Kevés gól, szoros eredményre számitok.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.02. 15:00
Ruh Breszt - Gorodeja
1. félidő - Gólszám 0,5
Kevesebb, mint 0,5
2.20 1 - 1
Tét 200
Nyeremény 440
tomi65 2020-05-01 21:06:23
Darts...😊

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 21:30
P. Taylor - F. Sherrock
A mérkőzés győztese
P. Taylor
1.33 4 - 3
Tét 1000
Nyeremény 1330
papaas 2020-05-01 20:32:12
Adams ma jó formában van.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 21:45
Mar. Adams - M. Warburton
A mérkőzés győztese
Mar. Adams
1.48 3 - 5
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1480
bartművek 2020-05-01 19:48:20
Sziasztok!
Az elmúlt napokban a szőke hölgy szépen termelte a maximmokat.
A mutatott játéka alapján Taylor sem felejtett el játszani - így a három 180 vállalhatónak tűnik....

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 21:30
P. Taylor - F. Sherrock
180-ak száma 2,5
Több, mint 2,5
2.06 4 - 3
Tét 1000
Nyeremény 2060
ferike71 2020-05-01 18:11:04
Ping

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 18:15
N. Ostrovska - A. Mydvetskaya
A mérkőzés győztese
A. Mydvetskaya
1.23 0 - 3
2020.05.01. 18:30
S. Vavrenyuk - A. Shapoval
A mérkőzés győztese
S. Vavrenyuk
1.58 3 - 0
Eredő odds 1.94
Tét 1000
Nyeremény 1940
Romulus 2020-05-01 17:47:03
Hali! a nyereményt mikor kapom meg?
ferike71 2020-05-01 17:38:39
Ping

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 17:45
V. Zharskiy - P. Pidleteichuk
A mérkőzés győztese
P. Pidleteichuk
2.55 3 - 2
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2550
ferike71 2020-05-01 17:15:47
Ping

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 17:30
V. Sazhnev - Ant. Popov
A mérkőzés győztese
V. Sazhnev
1.53 (0 - 0)
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1530
koverpeti 2020-05-01 17:10:11
A Zogyino az elmúlt mérkőzésein passzív játékot mutatott. Sokkal többet várok tőlük. A Minszktől is támadó focit várok. Bízom benne, hogy már az első játékrészben lesz gól.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.02. 13:00
FK Minszk - Torpedo Zogyino
1. félidő - Gólszám 0,5
Több, mint 0,5
1.50 2 - 5
Tét 1000
Nyeremény 1500
ferike71 2020-05-01 16:59:54
Ping

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 17:00
I. Semeniuk - R. Novak
A mérkőzés győztese
R. Novak
2.04 2 - 3
Tét 1000
Nyeremény 2040
KapiPro 2020-05-01 14:42:13
:)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 15:00
Energetik-BGU Minszk - Szmolevicsi (Helyszín: Boriszov)
1X2 + Gólszám 1,5
Hazai és több
3.20 2 - 0
Tét 1000
Nyeremény 3200
KapiPro 2020-05-01 14:37:57
:)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 15:00
Energetik-BGU Minszk - Szmolevicsi (Helyszín: Boriszov)
1. félidő - 1X2
Energetik-BGU Minszk
3.05 2 - 0
Tét 1000
Nyeremény 3050
KapiPro 2020-05-01 14:35:45
:)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 15:00
Energetik-BGU Minszk - Szmolevicsi (Helyszín: Boriszov)
1X2 + Gólszám 2,5
Hazai és több
4.45 2 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 4450
KapiPro 2020-05-01 14:34:57
:)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 15:00
Energetik-BGU Minszk - Szmolevicsi (Helyszín: Boriszov)
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
2.45 2 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2450
KapiPro 2020-05-01 14:34:12
:)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 15:00
Energetik-BGU Minszk - Szmolevicsi (Helyszín: Boriszov)
1X2
Energetik-BGU Minszk
2.65 2 - 0
Tét 1000
Nyeremény 2650
xenomorf 2020-05-01 14:22:52
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 15:00
Energetik-BGU Minszk - Szmolevicsi (Helyszín: Boriszov)
Büntetőlap-szám 8,5
Több, mint 8,5
4.75 2 - 0
Tét 1000
Nyeremény 4750
Napalm74 2020-05-01 14:10:57
G!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 15:00
Energetik-BGU Minszk - Szmolevicsi (Helyszín: Boriszov)
Gólszám 3,5
Több, mint 3,5
4.75 2 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 4750
tberey 2020-05-01 13:56:08
Egyikük sem túl gólerős, kimenetelre meg döntetlent mondanék: 0:0 vagy 1:1 lehet a vége, ennél az opciónál mindkettő nyerő.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 15:00
Energetik-BGU Minszk - Szmolevicsi (Helyszín: Boriszov)
1X2 + Gólszám 2,5
Döntetlen és kevesebb
3.30 2 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 3300
Peter Szalo 2020-05-01 13:28:11
Nem egy világbajnok odds, de tanultam az előző hónap hibáiból.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 15:00
Energetik-BGU Minszk - Szmolevicsi (Helyszín: Boriszov)
Kétesély
Energetik-BGU Minszk vagy Döntetlen
1.41 2 - 0
Tét 500
Nyeremény 705
Peter Szalo 2020-05-02 15:32:20
Ezt mondjuk nem értem, 05.01.-én van egy nyertes tippem, erre rögtön letesz a rendszer mínuszba ??????? 20000. pontból lesz 19705 ???? Ráadásul a ROI-m is mínuszba kerül, rögtön a hónap elején ? Nyertes tippel ? Hogyan működik ez a dolog ????? Tud valaki segíteni ?
ferike71 2020-05-01 13:18:13
Ping

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 13:25
I. Trydukh - S. Korobeynik
A mérkőzés győztese
I. Trydukh
1.53 3 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1530
ferike71 2020-05-01 12:52:09
Ping

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:55
I. Kanunnikov - T. Voytekhov
A mérkőzés győztese
T. Voytekhov
2.45 3 - 1
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2450
ferike71 2020-05-01 12:35:04
Ping

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:35
H. Buianover - V. Vasyukov
A mérkőzés győztese
V. Vasyukov
1.48 0 - 3
Tét 1000
Nyeremény 1480
ferike71 2020-05-01 12:29:42
gol

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 15:00
Energetik-BGU Minszk - Szmolevicsi (Helyszín: Boriszov)
1. félidő - Gólszám
1
2.50 2 - 0
Tét 1000
Nyeremény 2500
ferike71 2020-05-01 12:28:35
bassboll

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:35
Rakuten Monkeys - Chinatrust Brothers
Pontszám 10,5
Több, mint 10,5
1.90 8 - 10
Tét 1000
Nyeremény 1900
Napalm74 2020-05-01 12:25:48
Gólvadászat!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 13:05
Ice Gang - Moszkva Eshelon (3x10 perc)
Gólszám 5,5
Több, mint 5,5
1.70 1 - 4
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 1700
ferike71 2020-05-01 12:25:42
ping

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:30
M. Horejsi - D. Prokopcov
A mérkőzés győztese
M. Horejsi
2.30 3 - 1
Tét 1000
Nyeremény 2300
ATAMO 2020-05-01 12:21:08
Statisztika alapján a Moszkva tűnik erősebbnek. 5 egymás elleni meccs 4 Moszkva győzelem 1 döntetlen.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 13:05
Ice Gang - Moszkva Eshelon (3x10 perc)
1X2
Moszkva Eshelon
2.07 1 - 4
Tét 1000
Nyeremény 2070
bartművek 2020-05-01 11:55:37
Sziasztok!
Tudom ez az 1.45-ös odds nem igazán "eget rengető", de többre nem futotta hirtelen....
Az Energetik remekül kezdte a bajnokságot, aztán a legutóbbi három meccsén gólt sem lőtt!
A gyengécske Szmolevicsi ellen remélem megszakad a sorozatuk!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 15:00
Energetik-BGU Minszk - Szmolevicsi (Helyszín: Boriszov)
Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést
Nem
1.45 2 - 0
Tét 1000
Nyeremény 1450
struccló 2020-05-01 15:20:50
Sokat nem kellett izgulnod
Niké 2020-05-01 11:47:21
Nagy csörtét várok,de ha most nem nyer a Szmolevicsi akkor soha.
A hazaiak elmúlt meccseiből rendesen fel lehet készülni legalább úgy ahogyan a Gorodeja vagyis egyszűkös 1-0-ás sikerrel meg lehet az első siker.
Az Energetikben azért lehet bízni fogadói szemmel,mert szépen lassan már mindenki nyert amióta 3 vagy több meccs óta nem talált be.
Elmúlt körben a Sahtar Szoligorszk nyert a címvédő Dinamo Breszt ellen idegenben 2-0-ra előttük a Ruk Breszt nyert otthon az Fk Minszk ellen 1-0-ra.
A legutóbbi körben még a Ruk Bresztet győzelemhez segítő FK Minszk is nyerni tudott az eddig egész jól szereplő Szlavija Mozír vendégeként három nullázás után 3-1-re.
Ez röviden az Energetik mellett!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 15:00
Energetik-BGU Minszk - Szmolevicsi (Helyszín: Boriszov)
1X2
Szmolevicsi
2.95 2 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2950
prigioni 2020-05-01 11:47:17
Gólparádé félidőre

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 13:00
Ruh Breszt Tartalék - Gorodeja Tartalék
1. félidő - Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
2.85 2 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2850
KapiPro 2020-05-01 11:45:44
:)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:00
FK Minszk Tartalék - Torpedo Zogyino Tartalék
Pontos végeredmények
FK Minszk Tartalék 2:1, 3:1, 4:1
3.85 3 - 1
Tét 1000
Nyeremény 3850
Betmix 2020-05-01 11:45:05
Talán.....

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 15:00
Energetik-BGU Minszk - Szmolevicsi (Helyszín: Boriszov)
Lesz kiállítás?
Igen
3.20 2 - 0
Tét 500
Nyeremény 1600
Niké 2020-05-01 17:02:26
Ott volt a végén a piros,sőt én amondó voltam az utolsó percben egyenlőek lesznek létszámban.
A vendégek kapusa egy sárgával megúszta!
Szép volt!
KapiPro 2020-05-01 11:44:49
:)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:00
FK Minszk Tartalék - Torpedo Zogyino Tartalék
Hendikep 0:1
FK Minszk Tartalék
2.40 3 - 1
Tét 1000
Nyeremény 2400
KapiPro 2020-05-01 11:44:15
:)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:00
FK Minszk Tartalék - Torpedo Zogyino Tartalék
1. félidő - 1X2
FK Minszk Tartalék
2.00 3 - 1
Tét 1000
Nyeremény 2000
KapiPro 2020-05-01 11:43:38
:)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:00
FK Minszk Tartalék - Torpedo Zogyino Tartalék
1X2 + Gólszám 3,5
Hazai és több
3.00 3 - 1
Tét 1000
Nyeremény 3000
KapiPro 2020-05-01 11:42:38
Golokban

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:00
FK Minszk Tartalék - Torpedo Zogyino Tartalék
Gólszám 3,5
Több, mint 3,5
2.00 3 - 1
Tét 1000
Nyeremény 2000
Betmix 2020-05-01 11:40:42
Csak egy gól kellene a vendégektől ezért a csábító odds-ért

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 13:00
Ruh Breszt Tartalék - Gorodeja Tartalék
Vendégcsapat - Gólszám 0,5
Több, mint 0,5
2.20 2 - 0
Tét 500
Kihagyott nyeremény 1100
Betmix 2020-05-01 11:37:03
Gólok

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:00
Dinamo Minszk Tartalék - Szluck Tartalék
Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5
Igen és több, mint 2,5
1.95 2 - 1
Tét 500
Nyeremény 975
tamás 57 2020-05-01 11:36:44
ezt is :)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:00
Dinamo Minszk Tartalék - Szluck Tartalék
Vendégcsapat - Gólszám 0,5
Több, mint 0,5
1.75 2 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1750
Betmix 2020-05-01 11:35:33
ÁH gól

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:00
FK Minszk Tartalék - Torpedo Zogyino Tartalék
Ázsiai Gólszám 3
Több, mint 3
1.70 3 - 1
Tét 500
Nyeremény 850
Niké 2020-05-01 11:34:32
Ez a K.O- s szeló!
A Dinamo Minszk bombaformában van mindenkinek lőtt mostanában legalább egy hármast.
A sok gólos meccseket játsszó Szluck ellen újra 5-6 gólt várok tőlük,de azért kapnak is egyet.
A Ruh tarcsi nem olyan rossz ellenben a vendégek nem sűrűn úszták meg három gólos vereség alatt.
Kevés gólt lőnek,bár ha lőnek akkor kapnak is rendesen.
Nagyon lefelé lógnak ki innen!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:00
Dinamo Minszk Tartalék - Szluck Tartalék
Hendikep 0:2
Dinamo Minszk Tartalék
1.65 2 - 1
2020.05.01. 13:00
Ruh Breszt Tartalék - Gorodeja Tartalék
Hendikep 0:2
Ruh Breszt Tartalék
1.55 2 - 0
Eredő odds 2.56
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 2560
Jani bá' 2020-05-01 12:02:23
Hát ja. De remélem, nem száll ki a tippelésből ha a versenyből valszeg elszállt. Mindenesetre ezt a szelót viszem egy erős dupla jól jönne.
Cisco 2020-05-01 11:50:14
Szia Niké!
Ezzel kiírod magad a Tippster versenyből. Oda csak a szingli mehet!
Niké 2020-05-01 13:22:42
Cisc!
Nem baj!
Senki nem vette észre tegnap írtam 3 szelót mára és holnapi fehérorosz meccsekből.
Ez még nem olyan furcsa,de brahiból tettem egy öt feletti mai meccsett,igaz szoló tipp.
Senki nem írt olyat nem lehet előre rakni öt feletti szorzót,ezért teszteltem a rendszert.
Most jelenleg még jól is áll ez a tipp!
Dinamo Minszk2-Szluck2 döntetlen vendég 8.00!(1-1)
tamás 57 2020-05-01 11:07:12
gólra

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:00
FK Minszk Tartalék - Torpedo Zogyino Tartalék
Vendégcsapat melyik félidőben szerez több gólt?
2. félidőben
2.55 3 - 1
Tét 1000
Nyeremény 2550
Gandras 2020-05-01 10:56:21
Nem fog mindig mindenkit kiütni a Minszk tartalékcsapata. két-háromgólos győzelemnél nem lesz több ma. Gólt pedig nem rúg a Szluck.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:00
Dinamo Minszk Tartalék - Szluck Tartalék
Gólszám 4,5
Kevesebb, mint 4,5
1.60 2 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1600
Gandras 2020-05-01 10:54:41
Egyetértek Pákásszal. Nem tudom elképzelni azt, hogy kikapjon ma az Energetik. Még akkor sem, ha Boriszovban lesz a meccs.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 15:00
Energetik-BGU Minszk - Szmolevicsi (Helyszín: Boriszov)
Kétesély
Energetik-BGU Minszk vagy Döntetlen
1.41 2 - 0
Tét 1000
Nyeremény 1410
Benedek 2020-05-01 10:33:58
Még nem játszott X-et az Energetik!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 15:00
Energetik-BGU Minszk - Szmolevicsi (Helyszín: Boriszov)
1X2
Döntetlen
3.05 2 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 3050
Jani bá' 2020-05-01 10:33:51
Ez egy érdekes odds. A bukmékerek tudhatnak valami érdekességet mert az eddig sokkal jobb hazai csapat győzelmét 2,3-on az utolsó vendégeket 1,58-on hozzák. Én most csak a statot nézve szemellenzővel: Lions otthon 44 pont, Fubon idegenben 30 pont. kicsiben a hazai csapatot rakom, az is dupla majdnem.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:35
Uni-President Lions - Fubon Guardians
Hendikep 1,5
Uni-President Lions +1,5
2.00 15 - 6
Tét 500
Nyeremény 1000
Jani bá' 2020-05-01 10:13:13
A Twins eddig ebben a szezonban 5 meccsen 17 pontot szerzett, otthon 8-at. Ezzel a kevés ponttal is sikerült 2 meccset nyerni. A Bears 28 ponttal nyert 3 meccset az eddigi 5-ből. Az utolsó 5 meccsükből a Twins négyet nyert. A vendégek győzelmét várják, az oddsuk megy lefelé. Az egymás elleni mérlegükre alapozva , és hendivel megtámogatva aránylag kevés pontjukat, inkább hazai gyzelem lehet.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 11:00
LG Twins - Doosan Bears
Hendikep 1,5
LG Twins +1,5
1.70 3 - 2
Tét 500
Nyeremény 850
gulu63 2020-05-01 09:50:27
Sziasztok!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:00
FK Minszk Tartalék - Torpedo Zogyino Tartalék
Gólszám 2,5
Több, mint 2,5
1.40 3 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1400
xenomorf 2020-05-01 08:53:10
.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 13:00
Ruh Breszt Tartalék - Gorodeja Tartalék
Pontos végeredmények
Ruh Breszt Tartalék 2:1, 3:1, 4:1
4.15 2 - 0
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 4150
xenomorf 2020-05-01 08:49:59
..

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:00
Dinamo Minszk Tartalék - Szluck Tartalék
Pontos végeredmények
Dinamo Minszk Tartalék 2:1, 3:1, 4:1
4.05 2 - 1
Tét 1000
Nyeremény 4050
prigioni 2020-05-01 07:29:12
A listavezető fogadja a kilencediket, a hazaiak jelenleg parádés szezont futnak. 19-2-es gólarányuk imponáló, nem szoktak leállni 2-3 gólos előny birtokában sem. A vendégeknek sincs baj a góllövéssel, ők is hozzák a kettes lőtt átlagot. Remélhetőleg ma is kinyílik a gólcsap...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:00
Dinamo Minszk Tartalék - Szluck Tartalék
Gólszám 5,5
Több, mint 5,5
3.40 2 - 1
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 3400
prigioni 2020-05-01 07:25:21
Mindkét csapat jól kezdte a bajnokságot, a hazaiak harmadikok, míg a vendégek a nyolcadik helyen tanyáznak. Esélyesebb a hazai csapat, de szerintem nem lesz ez egyszerű meccs, s lagymatag első félidő után, inkább a második félidőben várok gólt(gólokat) a csapatoktól.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 12:00
FK Minszk Tartalék - Torpedo Zogyino Tartalék
2. félidő - Mindkét csapat szerez gólt?
Igen
2.50 3 - 1
Tét 1000
Nyeremény 2500
koverpeti 2020-05-01 07:18:56
Az Energetik jó kezdésében bízom, az első játékrészben várok tőlük egy találatot.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 15:00
Energetik-BGU Minszk - Szmolevicsi (Helyszín: Boriszov)
1. félidő - Hazai csapat - Gólszám 0,5
Több, mint 0,5
2.25 2 - 0
Tét 1000
Nyeremény 2250
koverpeti 2020-05-01 07:15:24
Jó reggelt Mindenkinek! Akkor kezdődjön a május. Nehéz mérkőzés, semleges pálya. Agyaltam sokat, de ekkora szorzóban látok értéket. Bízom a jó kezdésben, már az első játékrészben várok egy találatot.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.05.01. 15:00
Energetik-BGU Minszk - Szmolevicsi (Helyszín: Boriszov)
1. félidő - Gólszám 0,5
Több, mint 0,5
1.55 2 - 0
Tét 1000
Nyeremény 1550

további témák a rovatból

friss 4 órája Tipplap Club 2020.09.25
A Tipplap CLUB versenykiírás hivatalos topicja. Ide kérjük leadni kommentben a játékban résztvevő szelvényjavaslatokat, itt lehet beszélgetni, esélyeket latolgatni, vitatkozni. De kérünk mindenkit, hogy tartsuk meg az emberi normákat, szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát a játékban és főleg, ha a játékban leadott tippek segítségével közösen lehetünk eredményesek a fogadóirodák elleni harcban. Szerencsés tippeket és sok sikert mindenkinek! 2020.09.03-TóL CSAKIS EZ ALÁ A CIKK ALÁ-, KOMMENTBEN LEADOTT TIPPEK SZÁMÍTANAK BELE A JÁTÉKBA!
A Tipplap CLUB versenykiírás hivatalos topicja. Ide kérjük leadni kommentben a játékban résztvevő szelvényjavaslatokat, itt lehet beszélgetni, esélyeket latolgatni, vitatkozni. De kérünk mindenkit, hogy tartsuk meg az emberi normákat, szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát a játékban és főleg, ha a játékban leadott tippek segítségével közösen lehetünk eredményesek a fogadóirodák elleni harcban. Szerencsés tippeket és sok sikert mindenkinek! 2020.09.03-TóL CSAKIS EZ ALÁ A CIKK ALÁ-, KOMMENTBEN LEADOTT TIPPEK SZÁMÍTANAK BELE A JÁTÉKBA!
A Tipplap CLUB versenykiírás hivatalos topicja. Ide kérjük leadni kommentben a játékban résztvevő szelvényjavaslatokat, itt lehet beszélgetni, esélyeket latolgatni, vitatkozni. De kérünk mindenkit, hogy tartsuk meg az emberi normákat, szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát a játékban és főleg, ha a játékban leadott tippek segítségével közösen lehetünk eredményesek a fogadóirodák elleni harcban. Szerencsés tippeket és sok sikert mindenkinek! 2020.09.03-TóL CSAKIS EZ ALÁ A CIKK ALÁ-, KOMMENTBEN LEADOTT TIPPEK SZÁMÍTANAK BELE A JÁTÉKBA!
A Tipplap CLUB versenykiírás hivatalos topicja. Ide kérjük leadni kommentben a játékban résztvevő szelvényjavaslatokat, itt lehet beszélgetni, esélyeket latolgatni, vitatkozni. De kérünk mindenkit, hogy tartsuk meg az emberi normákat, szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát a játékban és főleg, ha a játékban leadott tippek segítségével közösen lehetünk eredményesek a fogadóirodák elleni harcban. Szerencsés tippeket és sok sikert mindenkinek! 2020.09.03-TóL CSAKIS EZ ALÁ A CIKK ALÁ-, KOMMENTBEN LEADOTT TIPPEK SZÁMÍTANAK BELE A JÁTÉKBA!
A Tipplap CLUB versenykiírás hivatalos topicja. Ide kérjük leadni kommentben a játékban résztvevő szelvényjavaslatokat, itt lehet beszélgetni, esélyeket latolgatni, vitatkozni. De kérünk mindenkit, hogy tartsuk meg az emberi normákat, szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát a játékban és főleg, ha a játékban leadott tippek segítségével közösen lehetünk eredményesek a fogadóirodák elleni harcban. Szerencsés tippeket és sok sikert mindenkinek! 2020.09.03-TóL CSAKIS EZ ALÁ A CIKK ALÁ-, KOMMENTBEN LEADOTT TIPPEK SZÁMÍTANAK BELE A JÁTÉKBA!
A Tipplap CLUB versenykiírás hivatalos topicja. Ide kérjük leadni kommentben a játékban résztvevő szelvényjavaslatokat, itt lehet beszélgetni, esélyeket latolgatni, vitatkozni. De kérünk mindenkit, hogy tartsuk meg az emberi normákat, szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát a játékban és főleg, ha a játékban leadott tippek segítségével közösen lehetünk eredményesek a fogadóirodák elleni harcban. Szerencsés tippeket és sok sikert mindenkinek! 2020.09.03-TóL CSAKIS EZ ALÁ A CIKK ALÁ-, KOMMENTBEN LEADOTT TIPPEK SZÁMÍTANAK BELE A JÁTÉKBA!