Bundavadászat

Furcsa, érdekes mérkőzések keresése.

Az utolsó „őszi” fordulót rendezik meg a tegnapi és a mai napon a Serie A-ban. A szezont jól kezdő, de az utóbbi hetekben kisebb gödörbe kerülő Sampdoria ellenfele a mai napon az újonc SPAL lesz. Lássuk, mire számíthatunk a két együttestől?!

A franciák vezetik jelenleg az A-csoportot és csupán annyi teendőjük van, hogy Bulgáriát és Fehéroroszországot legyőzzék, ebben az esetben pedig biztosan kijutnak az oroszországi világbajnokságra. Az MLS nem áll meg annak ellenére sem, hogy vb-selejtezők sorát rendezik a napokban, így sor kerül a New York Red Bulls-Vancouver mérkőzésre is. Lássuk az esélyeket!

A hétvégén sem fogunk unatkozni – már ami a top bajnokságokban megrendezésre kerülő meccseket illeti. Szombaton Spanyolországból az Atl. Madrid – Sevilla, Angliából a Leicester – Liverpool, Németországból a Dortmund – Mönchengladbach, Olaszországból pedig a torinói rangadóra, a Juventus – Torino összecsapásokra érdemes figyelni. Az NB I-ből pedig szintén a szombati napról a Videoton – Honvéd mérkőzés ígérkezik izgalmasnak, révén a tavalyi bajnok látogat a tavalyi ezüstérmes otthonába.

 

Bajnokok Ligája-selejtező

2017. Jul. 11.
pletszo

Megkezdődik a Bajnokok Ligája második selejtezőköre, ahol európai szinten középcsapatoknak számító együttesek is bekapcsolódnak a küzdelem-sorozatba. Ilyen többek között a Salzburg, amely rendre az utolsó lépcsőfokban botlik meg a BL-ben, azaz a kvalifikáció 4. fordulójában. A szerb bajnok Partizan ellenfele a montenegrói Buducsnoszt lesz.

A baszkok számára rendkívül fontos a mai találkozó a Malaga ellen, hiszen az európai kupaporond a tét. Márpedig a Velával a csatársorban fellépő Real Sociedad Baszkföldön nagyon veszélyes tud lenni!  A tippet megtalálhatjátok a  Tippmixpro oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

A mai napra két mérkőzést is választottam Angliából: az egyiket a Premier League-ből, a másikat pedig a Championshipből. Az előbbi találkozót a Liverpool és a Southampton vívja egymással, ami már csak azért is pikáns, mert éppen a Soton búcsúztatta a Ligakupa elődöntőjében a vörösöket. A másodosztályban a már hetekkel ezelőtt kiesett Rotherham a Derbyt fogadja. Olaszországban a kupadöntős Lazio ellenfele a Sampdoria lesz.

Köszöntő!

2017. Mar. 8.
Szerkesztő

A Nemzetközi nőnap hagyománya 1857. március 8-án indult útjára amerikai nők demonstrációival, akik a rossz munkakörülmények, és az alacsony fizetések ellen tiltakoztak. Mára már az ENSZ is hivatalosan elismeri és megemlékezik a Nemzetközi Nőnapról. Kedves Tipplap-olvasó Hölgyek, szeretettel köszöntünk Benneteket ezen szép nap alkalmából!

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább 4 /olykor csak 3/ olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában én single, vagyis szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. A tippeket mind megtalálhatjátok a Tippmixpro ajánlatában. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit! 

Tippcsokor

2015. Apr. 24.
liguriano

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább 4  olyan foci tippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket.A tippeket általában én single, vagyis csak szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja. Ezúttal bátorkodom Franciaország mellet Németországból, illetve az NB1-ből is  tippeket szállítani, amiket mind-mind megtalálhattok a TIPPMIXPRO oldalán!

Tippcsokor

2015. Apr. 14.

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább 4  olyan foci tippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket.A tippeket általában én single, vagyis csak szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja. Ezúttal bátorkodom  Spanyolország mellet Angliából, Olaszországból is  tippeket szállítani, amiket mind-mind megtalálhattok a TIPPMIXPRO oldalán!

Ez a rovat egy kis vitaindítónak készült. Egy ideje már úgy figyelem a Tippmix tétlapját, hogy tisztában vagyok azzal, az egyébként logikus és érthető mondással, mi szerint, amíg sportfogadás létezik, addig lesz bunda is. Tetszik, nem tetszik, ez sajnos így van. Azt gondolom, ezzel a ténnyel mindenki egyetért, legföljebb a mértéken lehetnek viták. Szerintem igen magas a csalások száma. Tehát egy bundagyanús mérkőzés elemzése következik, kommentben várom a hasonlókat!

Ez a rovat egy kis vitaindítónak készült. Egy ideje már úgy figyelem a Tippmix tétlapját, hogy tisztában vagyok azzal, az egyébként logikus és érthető, mondással, mi szerint, amíg sportfogadás létezik, addig lesz bunda is. Tetszik, nem tetszik, ez sajnos így van. Azt gondolom ezzel a ténnyel mindenki egyetért, legföljebb a mértékén lehetnek viták. Szerintem igen magas a csalások száma. Tehát egy bundagyanús szelvény elemzése következik, kommentben várom a hasonlókat!

Bundavadászat, 2013-04-16

2013. Apr. 16.
Barnamedve

Ez a rovat egy kis vitaindítónak készült. Egy ideje már úgy figyelem a Tippmix tétlapját, hogy tisztában vagyok azzal, az egyébként logikus és érthető, mondással, mi szerint, amíg sportfogadás létezik, addig lesz bunda is. Tetszik, nem tetszik, ez sajnos így van. Azt gondolom ezzel a ténnyel mindenki egyetért, legföljebb a mértékén lehetnek viták. Szerintem igen magas a csalások száma. Tehát egy bundagyanús szelvény elemzése következik, kommentben várom a hasonlókat!

Oldalak