Szárazkifli

A spanyol La Ligában ma négy meccset rendeznek, a nagyok közül pályára lép a Barcelona, az Atletico Madrid, és az Athletic Bilbao is. Messiék és Adurizék pont egymás ellen viaskodnak majd 16:15-től, ám engem mégsem ezen csapatok meccsei, hanem a késő esti találkozó, a Valencia - Eibar ragadott magával. Lássuk is, mi száraz hablaty rejtezik e meccs mögött. Jó vadászatot!

A szombati Premier League agyalásom sajnos nem sült el valami fényesen, hiszen a négy ajánlatból csak kettőnek lehetett tapsolni. Ami miatt kicsit fájt a szívem, hogy az  emberelőnyben lévő Stoke a két gólos előnyét nem tudta megtartani a Leicester ellen, mert akkor a 4-ből 3 máris szebben festett volna. Na de mindegy, újabb nap és újabb "tuti" PL tippekkel érkeztem. Lássuk is a tippeket, jó játékot, sok szerencsét!

Olyan régen volt már szárazkifli, hogy talán már meg is penészedett. Akkor mi legyen? Mi lenne, hiszen ez csak egy rovat címe. Szokásomhoz híven most is három meccset, ezen belül három tippet hoztam, egyikre se mondanám hogy tuti, sőt lutri az egész, de ha mégis kíváncsi vagy, melyek azok a tippek, amelyeket ajánlok, és amelyek majd bepirosodnak, kukkants be. Amennyiben játszod, akkor jó játékot és sok szerencsét!

A tegnapi szárazkiflit eláztatta a Manchester City újabb bénázása, nem hogy a hendikepes tippem nem élt meg, de még nyerni sem tudtak Guardiola fiai. Ma ismét két Premier League meccsel szeretnék nyerőbe érni, melléjük egy Bundesliga kettes bajnoki hozhat örömet a lelkemnek. Jó játékot, sok szerencsét!

A szárazkifliben legutóbb egy utolsó perces tippsorral jelentkeztem, az ihletet pedig az Európa Liga adta, most viszont ismét hétvége, így hát újra jöhetnek a jó kis bajnoki megérzések. A Premier League-ból két tippem van, míg a harmadik tipp a remek formás Monaco meccsére született. Ez a két angol és egy francia adja a mai triómat.  Jó játékot, sok szerencsét!

Csütörtökön Európa Liga meccsek jönnek, amely bizton állíthatom, nem olyan jól fogadhatóak, mint a Bajnokok Ligája meccsek, de hát azért abban a sorozatban is akadnak fejfelkapós eredmények, elég ha csak a Juventus tegnapi botlását nézzük. Én ma a 19:00-kor kezdődő mérkőzésekből hoztam nektek öt rizikósnak is mondható meccset. Nézzük!

A szárazkifli rovat legutóbbi cseles húzása, hogy csak kettő (amikor három volt, mindig egy elment) tippet hoztam a három helyett, nem nagyon jött be, ugyanis mind a kettő beleesett a kútba. Most ismét a régi hadrend, három tipp, mindegyik a Bajnokok Ligájából. A helyszínek Isztambul, Mönchengladbach és Lisszabon. Jó játékot, sok szerencsét!

Oldalak