Szárazkifli

La Liga: Aduriz, csapd ki a nyerőt!

2017. Apr. 14.
riverside

Az európai  TOP bajnokságok közül pénteken a Ligue 1. és a La Liga kínálja fel magát tippelésre, utóbbiból az Athletic Bilbao - Las Palmas derbit lehet tippelni. Agyaltam, nézelődtem, statisztikáztam, aztán egyszer csak megíródott a gondolathalmaz. Sok szerencsét annak aki esetleg velem tart.

A spanyol La Ligában ma négy meccset rendeznek, a nagyok közül pályára lép a Barcelona, az Atletico Madrid, és az Athletic Bilbao is. Messiék és Adurizék pont egymás ellen viaskodnak majd 16:15-től, ám engem mégsem ezen csapatok meccsei, hanem a késő esti találkozó, a Valencia - Eibar ragadott magával. Lássuk is, mi száraz hablaty rejtezik e meccs mögött. Jó vadászatot!

A szombati Premier League agyalásom sajnos nem sült el valami fényesen, hiszen a négy ajánlatból csak kettőnek lehetett tapsolni. Ami miatt kicsit fájt a szívem, hogy az  emberelőnyben lévő Stoke a két gólos előnyét nem tudta megtartani a Leicester ellen, mert akkor a 4-ből 3 máris szebben festett volna. Na de mindegy, újabb nap és újabb "tuti" PL tippekkel érkeztem. Lássuk is a tippeket, jó játékot, sok szerencsét!

Olyan régen volt már szárazkifli, hogy talán már meg is penészedett. Akkor mi legyen? Mi lenne, hiszen ez csak egy rovat címe. Szokásomhoz híven most is három meccset, ezen belül három tippet hoztam, egyikre se mondanám hogy tuti, sőt lutri az egész, de ha mégis kíváncsi vagy, melyek azok a tippek, amelyeket ajánlok, és amelyek majd bepirosodnak, kukkants be. Amennyiben játszod, akkor jó játékot és sok szerencsét!

Oldalak