Szárazkifli

Visszatértem parádésan sikerült, mi mással is, mint egy vesztes tippel köszöntem be újra a Tipplapra. Na de majd most aztán, mondhatnám, de nem teszem, max. annyit, hogy ismét próbálok egy olyan tippet adni, amelyet ha megjátszunk és 22:20 körül rálesünk a meccseredményre, akkor boldogság költözik a szívünkre. Kirándulásunk célpontja a német Bundesliga. Jó vadászatot!

 

Talán ezer éve már, hogy a Tipplap hasábjaira körmöltem, ami sokaknak megváltás is lehetett, ám most megint arra vetemedtem, hogy klaviatúrát ragadjak, és kiírjam magamból az elképzelésemet a mai egyetlen angol League 1. meccsről. A nem túl jól rajtoló Rotherham látogat a Fratton parkba, ahol nem sok jót jósolok nekik a Pompey ellen.

La Liga: Aduriz, csapd ki a nyerőt!

2017. Apr. 14.
riverside

Az európai  TOP bajnokságok közül pénteken a Ligue 1. és a La Liga kínálja fel magát tippelésre, utóbbiból az Athletic Bilbao - Las Palmas derbit lehet tippelni. Agyaltam, nézelődtem, statisztikáztam, aztán egyszer csak megíródott a gondolathalmaz. Sok szerencsét annak aki esetleg velem tart.

A spanyol La Ligában ma négy meccset rendeznek, a nagyok közül pályára lép a Barcelona, az Atletico Madrid, és az Athletic Bilbao is. Messiék és Adurizék pont egymás ellen viaskodnak majd 16:15-től, ám engem mégsem ezen csapatok meccsei, hanem a késő esti találkozó, a Valencia - Eibar ragadott magával. Lássuk is, mi száraz hablaty rejtezik e meccs mögött. Jó vadászatot!

A szombati Premier League agyalásom sajnos nem sült el valami fényesen, hiszen a négy ajánlatból csak kettőnek lehetett tapsolni. Ami miatt kicsit fájt a szívem, hogy az  emberelőnyben lévő Stoke a két gólos előnyét nem tudta megtartani a Leicester ellen, mert akkor a 4-ből 3 máris szebben festett volna. Na de mindegy, újabb nap és újabb "tuti" PL tippekkel érkeztem. Lássuk is a tippeket, jó játékot, sok szerencsét!

Oldalak