Szárazkifli

A szombati Premier League agyalásom sajnos nem sült el valami fényesen, hiszen a négy ajánlatból csak kettőnek lehetett tapsolni. Ami miatt kicsit fájt a szívem, hogy az  emberelőnyben lévő Stoke a két gólos előnyét nem tudta megtartani a Leicester ellen, mert akkor a 4-ből 3 máris szebben festett volna. Na de mindegy, újabb nap és újabb "tuti" PL tippekkel érkeztem. Lássuk is a tippeket, jó játékot, sok szerencsét!

Olyan régen volt már szárazkifli, hogy talán már meg is penészedett. Akkor mi legyen? Mi lenne, hiszen ez csak egy rovat címe. Szokásomhoz híven most is három meccset, ezen belül három tippet hoztam, egyikre se mondanám hogy tuti, sőt lutri az egész, de ha mégis kíváncsi vagy, melyek azok a tippek, amelyeket ajánlok, és amelyek majd bepirosodnak, kukkants be. Amennyiben játszod, akkor jó játékot és sok szerencsét!

A tegnapi szárazkiflit eláztatta a Manchester City újabb bénázása, nem hogy a hendikepes tippem nem élt meg, de még nyerni sem tudtak Guardiola fiai. Ma ismét két Premier League meccsel szeretnék nyerőbe érni, melléjük egy Bundesliga kettes bajnoki hozhat örömet a lelkemnek. Jó játékot, sok szerencsét!

A szárazkifliben legutóbb egy utolsó perces tippsorral jelentkeztem, az ihletet pedig az Európa Liga adta, most viszont ismét hétvége, így hát újra jöhetnek a jó kis bajnoki megérzések. A Premier League-ból két tippem van, míg a harmadik tipp a remek formás Monaco meccsére született. Ez a két angol és egy francia adja a mai triómat.  Jó játékot, sok szerencsét!

Csütörtökön Európa Liga meccsek jönnek, amely bizton állíthatom, nem olyan jól fogadhatóak, mint a Bajnokok Ligája meccsek, de hát azért abban a sorozatban is akadnak fejfelkapós eredmények, elég ha csak a Juventus tegnapi botlását nézzük. Én ma a 19:00-kor kezdődő mérkőzésekből hoztam nektek öt rizikósnak is mondható meccset. Nézzük!

A szárazkifli rovat legutóbbi cseles húzása, hogy csak kettő (amikor három volt, mindig egy elment) tippet hoztam a három helyett, nem nagyon jött be, ugyanis mind a kettő beleesett a kútba. Most ismét a régi hadrend, három tipp, mindegyik a Bajnokok Ligájából. A helyszínek Isztambul, Mönchengladbach és Lisszabon. Jó játékot, sok szerencsét!

Szárazkifli: Pénteki foci tippek

2016. Oct. 28.
riverside

A szárazkifli rovat úgy tűnik a három tippből kettő bejövős kategóriába esett bele, így ma cselezünk egyet és csak két mérkőzést veszünk be a játékba. Nem mintha ha ez segítene is valamin, de hátha. A holland Erediviséből, valamint a német Bundesligából jönnek a tippek. Jó játékot, sok szerencsét!

Jó ideje nem volt szárazkifli a konyhapulton, így hát gondoltam egyet és erre a pazar napra összetákoltam egy hármast. Iszonyatosan "értek" a kézilabdához, így hát egyértelmű, hogy onnan is halásztam egy tippet, mégpedig a mai SEHA Ligás macedón-szlovén derbit. Emellé érkezik egy svájci meccs, mi más mint kupa, amit alapból rühellek, de ez most jónak tűnik, hiszen olyan Challenge-Super összecsapást rendeznek, ahol simán jó lehet a hazai. Harmadikként pedig tengerre szálltam, hogy az MLS-ből csivásszak egy tippet, ahol már playoffra gyúrás van alapfokon, a negyeddöntőbe jutás a tét Washingtonban.

Szombaton ismét a jól megszokott mederben folyt tovább a tippvadászatom, hiszen újfent csak két tippem zöldült be a három kiválasztottból. Hát talán majd ma sikerül összehozni a százast. Két egyszerűnek tűnő hazai sikert néztem ki, egyet a finnektől, egyet pedig az angoloktól, a harmadik tipp pedig egy igazi klasszikus, de is ne is húzzam tova, lássuk is melyik az a három tipp, amelyben érzem az erőt. Ez a hármas most kicsivel több, mint három és félszeres pénzt hozhat a konyhára.

Utoljára kedden jelentkezett a rovat, akkor három Bajnokok Ligája mérkőzésbe próbáltam belelátni, de sajnos csak kettőbe sikerült. Most hétvégén ismét bajnoki meccsek tömkelege, és remélem sikerült három olyan meccset összevadásznom, amelyek be is zöldülnek. Nem a legkedveltebb bajnokságokból hoztam tippeket, abból lesz úgyis bőven az oldalon, bár talán a Mennyeit minőségétől eltekintve is, sokan szeretik. Lássuk is melyik az a három tipp, amelyben érzem az erőt. Ez a hármas most kicsit több, mint négy és félszeres pénzt hozhat a konyhára.

Oldalak