Koreai kosárlabdatippek

2018. Feb. 13.
LebronBasket

Egy kis szünet után újra nekiveselkedünk a kosárlabdasportnak, ezen a mai napon ugyan nem túl erős kosárlabda-kínálat, de van itt két elég esélyes koreai meccs, amelyek kötésben egy egész jó oddsot adnak. Nézzük!

h i r d e t é s ▼

 

Mobis Phoebus - Goyang H 1,35

A koreai kosárlabda-bajnokságban a 4. helyen álló Mobis Phoebus az utolsó előtti Goyangot fogadja. A Mobis helyezkedik, egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy 3.-4. vagy 5. helyen jut be a rájátszásba. Az előző három fordulóban nagyon odatették magukat Blakelyék, a két közvetlen rivális Icheont és Anyagont, illetve a listavezető Dongbut verték idegenben, nem is akárhogyan, 106:90-re. A vendégeknek minden mindegy, a rájátszásba vezető helyekhez közük nincs, a sereghajtó Sonic Boom pedig fényévekre le van maradva tőlük. 1,35-ért sima liba kell, hogy legyen a hazai siker.

 

Seoul Knights - Sonic Boom H 1,30

A Seoul hasonlóan a Mobishoz küzd a harmadik pozícióért az alapszakaszban. Pillanatnyilag még lépéselőnyben vannak a Mobisszal szemben, de mivel előző három meccsükből mindössze egyet tudtak megnyerni, az előnyük egyre inkább elolvad. A sereghajtó Sonic Boom nem tényező idén, mindössze 7 meccset nyert a gárda 37 vereség mellett, és már a szezon felénél borítékolható volt, hogy ki fogja elvinni a kiesőpozíciót. A Seoul számára idén a bajnoki cím a cél, a csapat húzóembere az a Terrico White, aki bejárta fél európát, kosárlabdázott Szerbiában, Orosz- és Törökországban egyaránt. Ég és föld a különbség a két keret között és mivel a Seoulnak elengedhetetlen a mai győzelem, ezért úgy gondolom, 1,30-on van érték a sikerükben.

Hozzászólások

Az első negyed után elég neccesek, elég sokat tettem ezekre a tippekre.
Remélem a végére minden jó lesz.
Mobis: 25-22
Seoul : 13-23

jön ez H-ra mind2.
én megakartam rakni a félidöket Xre...
egyik jött is.

 

h i r d e t é s ▼