ATP Tour egyéni

A negyedik kiemelt Alexander Zverev minden bizonnyal megveri a 155. helyet elfoglaló Alex Boltot. A kérdés az, hogy az eddig meglepetéseket szerző Bolt (Simont és Sockot verte ki) Rabol-e szettet a némettől. Goffin kiegyenlített meccset játszhat az orosz Medvegyevvel, Pouille pedig esélyesen megveri Popyrint. Coric, Nishikori és Raonic győzelme pedig papírforma. Szerintetek mi várható? Beszéljük meg!

 

Csütörtökről péntekre virradó éjjel újabb izgalmas mérkőzések kezdődnek az év első Grand Slam tornáján, az Ausztrál Openen. Többek közt A Kevin Andersont kiejtő, amerikai Frances Tiafoe ütközik a veterán olasz Andreas Seppivel, akinek a kedvenc borítása a salak! A fiatal ámde annál tehetségesebb amerikai játékos viszont keményborításon kiváló! Ahogyan Kevin Anderson is, aki az egyik legjobb ezen a téren! Igaz könyöksérülés is hátráltatta, de ez ne vonjon le semmit Tiafoe eredményéből. Az afro-amerikai sportoló mai oddsza a bukik szerint 1,80! Szerintetek érdemes bevállalni? És a többi meccs hogyan alakulhat? Beszéljük meg!

 

Január 17-én hajnalban folytatódik az év első Grand Slam tornája, az Ausztrál Open. Fucsovics Marci a 11. helyen kiemelt-, a világranglistán 12. Borna Coriccsal mérkőzik. Marci mellett talán az szól, hogy eddig öt meccset játszott idén kemény borításon, ebből hármat megnyert, míg Coric számára ez lesz a harmadik. Viszont a horvát játékos nagyon tehetséges és ami a legfontosabb, fejben jobb mint a magyar. Ez pedig ma fontos lesz. Azt gondolom, csak a meccs hossza számít, Coricra kiszabott 1,32 elég jó szorzó, csak oda kell tenni valami mellé. Azt kívánom, ne jöjjön be a tippem! A többi meccset beszéljük meg, ti mit gondoltok?

 

Mind férfi vonalon, mind női vonalon megkezdődik az év első Grand Slam tornája, számos olyan meccsel, ami elgondolkodtató lehet a sportfogadók számára. A két színes bőrű tehetség, Michael Mmoh 1,72 Albot ellen és Frances Tiafoe 1,32 Gunneswaran ellen, továbbjutása esélyes. Struff Ebden ellen 1,52 nagyon vonzó lehet, valamint az alacsonyabb, de biztos szorzókat kedvelőknek Milmann 1,24-es szorzója Delbonis ellen kifejezetten csábító! Tehát hétfő hajnalban indul a menet! Beszéljük meg!

 

Január 8-án hajnalban magyar idő szerint megkezdődött a szezon első Grand Slam-tornájának selejtező-sorozata, pontosabban annak is az első köre. Számos korábban sokkal előrébb rangsorolt versenyző próbálkozott és próbálkozik majd a főtáblára jutással. Ezek közül nézzünk néhányat! Mit gondoltok a selejtezős meccsekről? Ötleteljünk együtt!

Új Zélandon hajnalban megkezdődött az idei ATP keménypályás torna, amely az Ausztrál Open előtt az egyik utolsó torna. Ilyenkor már a TOP10-es játékosok közül sokan nem is indulnak el, így az a kevés kiválóság, aki itt van, könnyebben nyerhet is akár. A tornán 250 pontot kap a győztes, valamint 527.880 dollárt osztanak szét. Kiemeltünk egy meccset, amit jónak tartunk a fogadásra és lássunk némi általáno esélylatolgatást is, valamint a holnap éjszakai mérkőzések tippjeit!

Novak Djokovic ma minden bizonnyal felteszi a koronát az idei évére. Bár azért ehhez Alex Zverev is megpróbál hozzászólni valamit. Azt azonban kijelenthetjük, hogy a szerb teniszező ismét a világverő-formájában van. A kérdés az, szettet nyer-e a tehetséges német? A 2-1-es Djokovic-siker 3,55-öt ér ma a bukiknál. Beszéljük meg!

 

2018-ban, Bécsben már találkozott egyszer Kei Nishikori és Dominic Thiem. Akkor a japán teniszező viszonylag simán, 6-3,6-1-re behúzta a meccset. Az a játék is fedett csarnokban volt, ahogyan az idei ATP-világbajnokságot is rendezik. Vajon vissza tud vágni ma sokkal nagyobb tét mellett az osztrák játékos? Ezen kívül több remek challenger-torna is zajlik, érdemes bogarászni kicsit! Beszéljük meg!                                                                                                                                              

 

Oldalak