ATP Tour egyéni

Nagy nevek, és nagy párosítások jöttek össze a wimbledoni egyéni férfi küzdelmek negyeddöntőire. Ráadásul ugyanez elmondható a női párosok mezőnyénél a formákat és a neveket elnézve. Babos Timi hétfőtől vezetni fogja a hölgyek páros világranglistáját nagy magyar büszkeségre, de addig még komoly feladat várhat rá.

Tegnap az uraknál elszállt Wawrinka, Dzumhur, Jared Donaldson is, a hölgyeknél megizzadt Kerber és Bencic, valamint nincs már játékban Muguruza sem! Őt a a belga Van Uytvanck küldte haza a tornáról. Ma pályán Federer, aki J-L. Struffal mérkőzik. A svájci szorzója 1,01! De vajon kicsit sem fogja megszorítani a világranglista 64. helyén álló német? Beszéljük meg ma is!

 

A délvidéki Laslo Djere első kiemeltként jutott el a Milánóban megrendezésre kerülő challenger-torna döntőjébe. A meccseket salakon rendezték, ezt a borítást kedveli Djere. A szigorú tények: Djere 101. a világranglistán, Mager 341. Djere sorozatban Samper-Montanát, Zapata Mirallest, Dominguest és De Bakkert verte a döntőig tartó úton, míg Mager három selejtezős kör után ütötte el a tovább jutástól Kuhnt, Monteirót, Sousát és Krstint. Holnaptól pedig már Wimbledon…

 

Oldalak