ATP Tour egyéni

2018-ban, Bécsben már találkozott egyszer Kei Nishikori és Dominic Thiem. Akkor a japán teniszező viszonylag simán, 6-3,6-1-re behúzta a meccset. Az a játék is fedett csarnokban volt, ahogyan az idei ATP-világbajnokságot is rendezik. Vajon vissza tud vágni ma sokkal nagyobb tét mellett az osztrák játékos? Ezen kívül több remek challenger-torna is zajlik, érdemes bogarászni kicsit! Beszéljük meg!                                                                                                                                              

 

A mai két VB-meccs az oddsmesterek véleménye alapján nem tűnik kiegyenlítettnek. Az első meccsen Nishikori és Kevin Anderson játszik, itt a japánt látják jobbnak (1,6 körüli szorzók vannak rá), a másik mérkőzésen Federer játszik Thiemmel. Itt a svájci zsenire 1,30 az odds. De vajon tényleg ennyire egyértelműek ezek a meccsek? Beszéljük meg!

 

Az ellenfél az a Benoit Pairet lesz, aki bár jelenleg hátrébb áll a világranglistán, mint Marci, eddigi összevetésben viszont vezet ellene. Legutóbb Umagban 6-1, 6-3-ra Fucsovics nyert, de szintén idén Pune-i tornán Pairet volt a jobb, ráadásul kemény bortáson, ahol ma is játszani fognak. Szerintetek jól látták az oddsmesterek a szorzókat, vagy nyerhet Marci duplázóért? Beszéljük meg!

 

Az orosz közönség Moszkvában elégedett lehet, hiszen míg a nőknél Kasatkina vívhatja a döntőt hazaiként, addig a férfiaknál Khachanov - Medvedev elődöntőt rendeznek. Biztosan lesz tehát orosz a moszkvai ATP versenyen is. Viszont nagy kérdés, hogy kicsoda, hiszen a két fiatalember remek szezont produkál, és itt is mindketten kiválóan játszanak eddig. De végül csak egy maradhat!

Oldalak