Szerdai kosárlabdatippek

2017. Dec. 6.
LebronBasket

A szerdai nap is bővelkedik kosárlabda-mérkőzésekben hasonlóan a keddihez. A tegnapi 3/4-es találati arány után nem tudják elvenni a kedvemet a  "sportfogadás-szakértők" ezért ma is hozok jó pár tippet nektek. Nézzük őket röviden-tömören. 

h i r d e t é s ▼

 

Még mielőtt a tippekbe belekezdenék, szeretném leszögezni, először is, hogy intelligens emberek módjára bárkivel szívesen beszélgetek a cikk alatt. Másodszor, hogy én is nagyon szívesen meghallgatom a ti tippjeiteket, ezért meccs előtt egész nyugodtan be lehet írni, hogy mit gondoltok. Harmadszor, ha kiírok 5-6 tippet, az nem azt jelenti, hogy ötös, illetve hatos kötésben ajánlom. Soha, még egyszer mondom, soha nem játszom 2 meccsnél többet egy szelvényen és nem is ajánlom senkinek, még okos Károly barátunknak sem, aki az oldal legnagyobb sportfogadója. - minden tisztelet az övé.

 

Karpos Sokoli - Falco Szombathely
Karpos Sokoli +28.5 1,60

  • Tudtam, hogy nagy lesz a hendi, de hogy ennyire... Azért ezt szerintem alaposan elmérték a bukik, a Karpos pocsék, ez igaz, de a Falcónak ez a meccs már csak púp a hátán, hosszú, fárasztó utazás Macedóniában, utána két már kiesett csapat meccse. Ki a fenét érdekel ez? Nem gondolnám hogy a Falco-játékosok agyonra lesznek motiválva ezen a meccsen, azt se gondolnám, hogy nem kap majd mindenki lehetőséget a mestertől, igy pedig a hazai pályán játszó és a becsületéért küzdő macedón gárda jó lehet egy szorosabb meccsre. Hatalmas ez a hendi, nem tudom otthagyni.

Galatasaray - Reggiana
HAZAI - 1,40

  • Lényegesen erősebb játékoskerettel rendelkezik a Galatasaray és hazai pályán, ahol mindig pokoli hangulat van, egy Reggiana-szintű csapatot meg kell vernie. A Galatának ez a meccs az utolsó szalmaszál, ha tovább akar jutni,a Reggianának pedig okosabb lenne azzal foglalkozni, hogy ne essen ki az olasz bajnokságból, ahol az utolsó helyet osztja a Brindisivel egyforma mérleggel.

Novgorod - Szolnoki Olaj
Szolnoki Olaj +7,5 , 1,75

  • Az Olaj és a Novgorod is továbbjutott, a mai meccsen egyszerű a képlet, aki nyer, az a csoportelső. Az Olaj Magyarország legjobb csapata pillanatnyilag, a Falcót nagyon elverték a csoportban, megmutatva ezzel azt, hogy a trónt visszakövetelik Magyarországon. A Szolnoki meccsen Vojvodáék nagyon megruházták az oroszokat ( 97:71 ) és nem tudom elképzelni, hogy ma egy sima verésbe szaladjanak bele. Nagy oddsok vadászainak jó lehetőség a Szolnok-győzelem 3 feletti oddson.

Tsmoki Minszk - Alba Fehérvár
Alba +6,5 , 1,55

  • Az Alba és a Tsmoki ki-ki meccset játszik a továbbjutásért, igaz a fehérváriaknak akár még egy vereség is elég lehet, a Herzliya megveri otthon a Charleroit. Erre azonban nem lehet alapozni, így első számú cél a győzelem és ezzel együtt a csoportelsőség bezsebelése. Nagyon pocsékul kezdte a szezont a magyar bajnok, a légiósok teljesen katasztrofális teljesítmény nyújtottak, de mára már összeállt a gárda és ezt jól mutatja a zsinórban aratott 3 győzelem a nemzetközi porondon is. Szerintem meccsben lesznek, sőt még akár nyerhetnek is Lóránték, ez utóbbi 2,40-et fizet Tippmixprón.

Sok szerencsét mindenkinek!

 

Hozzászólások

Hasonlóképpen én is csak 2 meccset játszom általában.Ma 3-as kötést kell tegyek. mert a Karpos hendi tippedet nem tudom elengedni.

Nem értek egyet azzal, hogy az Olaj csapata a legjobb pillanatnyilag. Az én szívem PIROS-FEKETE. Tavaly elfogytunk a bajnokság végére, nem volt padunk. Idén jobb a helyzet. Szerintem kiegyenlített a mezőny, legalábbis a Körmend, Szolnok, és ide veszem az Albát is, ez a 3-as lesz kiemelkedő a magyar mezőnyből.

Igen ebben a témában nyilván többféle vélemény van. Nekem a Szolnok tűnik leginkább kiegyensúlyozottnak és nem is vállalták túl magukat. A Falco ellen idegenben végig veszettek, utolsó 3 percben kaptak ki, otthon bedarálták őket, úgy hogy végig 10-15-20 pont volt közte. Az Alba feljövőben, de nekem még mindig nem tetszenek annyira az idei légiósok mint mondjuk a tavalyiak. A Körmend ugye verte az Olajt pár napja, de a Körmendiek belevágták a fejszéjüket a Fiba Kupa és a Magyar Bajnokság mellett az Alpok Adria Kupába is, azaz 3 fronton nyomják. Nem érzem annyira bőnek azt a rotációt hogy mindenhol eredményesek tudjanak lenni és ez könnyen a magyar bajnokság rovására mehet majd a későbbiekben 

Az Alpok Adriában játszanak a fiatalok, "formán kívüliek", így a húzó emberek tudnak pihenni. Tavaly a pihenésen kívül nagy baj volt a jó nemzetközi szereplés is. Nem tudták kezelni a helyzetet, korán jöttek legyeskedni a menedzserek. De még messze a vége. Nagyon-nagyon messze.

HAJRÁ KÖRMEND. Sok sikert Mindenkinek.

Én ma ezt játszom meg:

46281 V
Nagyezsda Orenburg - Yakin Dogu Univ.
Yakin Dogu Univ. (A mérkőzés győztese)
1,25
43510 H
Bakken Aarhus - Nevezis Kedainiai
Bakken Aarhus -3,5 (Hendikep -3,5)
1,40

X1,75

Szerintem ma az oroszok visszavágnak, nagy blama lenne nekik hazai pályán kikapni a Szolnoktól, akár tétje van a meccsnak, akár nincsen.

Van tétje, a csoportelsőség. Nagy blama lenne igen, de közel sem olyan meggyőző már ez a Novgorod mint volt pár éve.

Szerintem sem az Olaj a legjobb magyar gárda. Tény hogy erősek, de csapat szinten szerintem vannak erősebb gárdák is. Körmend, Falco, Olaj, Alba, egy lapra lehet nyugodtan tenni őket.
Ami nekem a legnagyobb csalódás az az ASE... Hogy mit akarnak ezek ezekkel a gyerekekkel???
Csődtömegek...

Azt írod, szívesen kommunikálsz értelmesen, és tippeket is vársz, én most mindkettőből kivenném a részem.

Ez a hendikeppes érvelés a Falcóra logikusnak látszik, a Falco oldaláról mindenképp. De mi a helyzet a másik oldallal? Miért olyan biztos, hogy ők nem fognak ugyanúgy, vagy még jobban szarni rá? Ha két leszarom-csapat játszik, abból bármi lehet. Arról nem is beszélve, hogy a macedónok két legutóbbi bajnokija igencsak vállalhatatlanra sikerült, ahogy elnézem (9 pontos vereség egy alsóházi csapattól és 34 pontos zakó otthon a listavezetőtől). Nem lehet, hogy elfogyott a pénz arrafelé, és még a saját öreganyjuktól is kikapnának 40 ponttal?

Ami pedig az ötletemet illeti, van egy Dinamo Kurszk nevű női csapat. Életemben nem hallottam még róla korábban, de gondolom valami orosz milliárdos maffiózónak kedve volt rittyenteni egy világválogatottat. Mindenesetre az eredményeik több, mint meggyőzőek: rendre megközelítik, több esetben át is lépik a 100 dobott pontot, ez még férfiaknál is jó, és ha csak 10-15 ponttal nyernek, az már szorosnak számít esetükben. Aki egy ilyen kiszámíthatatlan sportban, mint a kosárlabda ennyire stabilan hozza az eredményeket, az tényleg tudhat valamit. Ma egy Polkowice nevű lengyel csapathoz mennek, az 1,08 önmagában nem nagy, de aránylag kicsi hendikért már egész szép pénzt lehet szerezni. Mi a véleményed?

Igen azt irtam és ezt tartom is bármikor. Ha normális hangnemben és értelmes dolgot ír valaki akkor én válaszolok rá ha gépnél vagyok.

Két leszarom csapat. - igen benne van a pakliban ez is, de akkor is, a 30 pont azért 30 pont. A Falco pedig kötve hiszem hogy Govensel, Zigeranovictyal, Borisovval és Perl Zolival fogja végignyomni, teljesen értelmetlen dolog lenne a legjobbakat játszatni, fárasztani egy tét nélküli meccsen amikor ilyen hosszú a szezon. Szerintem legyen bármilyen szar a hazai csapat, azért mégse utaznak több száz km-t meccs előtt mint a Falco, pár darab szurkolója is csak lesz akiért azért érdemes játszani. Nálam ez nagyon magas határ aztán majd meglátjuk.

A női meccsedhez hozzászólni értelmeset nem tudok, a férfiben is gyenge vagyok mint a halál, a nőket ráadásul nem is követem. Sok szerencsét hozzá.

Na tessék, lent már meg is írták, amire gyanakodtam. Pedig én tényleg nem értek a kosárlabdához :) Csak van rendszerszemléletem.

Mindenesetre ahogy szintén lentebb írták, már nem is aktuális, mindenesetre a tipped vélhetően nem jön majd.

A Karpos Sokoli - Falco Szombathely mérkőzéshez újabb információk derültek ki? Az Unibeten a Karpos Sokoli +31,5 3,25 / +39,5 1,82 / +46,5 1,32. Mi lesz ezen a meccsen?

A Karpos Sokolinál elfogyott a pénz az összes légiós távozott, gyakorlatilag az ificsapatukkal állnak ma ki a Falco ellen.

A Karpos Sokolinál elfogyott a pénz az összes légiós távozott, gyakorlatilag az ificsapatukkal állnak ki ma a Falco ellen.

A Zrt amúgy is egy vicc. Kötéstiltások,tét nagyság korlátozás, kisebb oddsok, nullával egyenértékű élő fogadás lehetőségek. Kb 10 évvel vannak lemaradva a top fogadóirodákkal szemben.

Nem csak a zrt törölte, más irodák is, bizony a szorzóik nevetségesek!

Falco akár 47el is nyerhet így szerintetek ? Vagy ez a +46,5. Jó tipp lehet karposra ?

Ezt a Bakkent én is megjátszottam, mondhatni ez nem az ő napjuk... vagy lehet ők is megjátszották, csak nem hazaiba :D

Na zsenikém,akkor megvan a taktika...mostmár kasza lesz....

 

h i r d e t é s ▼