A Tipplap szelvénye

2019. Jan. 6.
Tapuah
Egy három meccses szelvényt raktam mára, gondoltam megosztom, főként a papírformára alapoztam, reményeim szerint nem pont a meglepetés meccsekbe nyúlok bele.
 
 
 
 
 
 
 
EBEL Osztrák jégkorong liga
Dornbin  -  Innsbruck
A Voralbergi csapat az utolsó pár fordulóban egész jó formába lendült, ami viszont nem mondható el a vendégekről, tudom, hogy minden rossz sorozat egyszer megszakad, de valami belső intuícióra hallgatva mégis  a hazaiakra tettem.
Tipp: Hazai: 2,05
 
Francia National
Chambly – Avranches
Itt is a statisztikákra hagyatkoztam a házigazdák jó formában vannak a forma táblázatott mind összesítettben mind a hazaiban a legjobb mutatókkal rendelkeznek míg a vendégek botladoznak, én szerint az 1,7 a hazaira egy vállalható oddsz.
Tipp: Hazai 1,7
 
FA Kupa
Millwal - Hull
A Millwal egy nagy hagyományokkal rendelkező klub a szurkolóiról film s készült a Futball huligánok címmel, ajánlom mindenkinek megnézni. A Hull az egyik legjobb formában lévő csapat a ligában és ezért szerintem ők az esélyesebbek és lehet, hogy még külön meg is teszem, de mivel a hazaiak is kezdenek formába lendülni és egy hónapja egy 2:2-es döntetlennel zárult ugyanitt a kettejük találkozója azt gondolom, hogy a gólváltás ma sem a világtól elrugaszkodott ötlet.
Tipp: Mind a két csapat szerez gólt: 1,7
 
 

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Tisztelt Szerkesztőség! Nagyra értékelem az eddigi munkájukat, azonban a TIPPMIX KALKULÁTOR az utóbbi napokban nem frissül a megszokott módon. Gyakorlatilag használhatatlan. lehet, hogy csak egy egyszerű szerver probléma, de azt hiszem, nem csak a magam nevében beszélek, hiszen sokan a KALKULÁTORT arra használjuk, hogy egy helyen összesítve láthassuk az aznapi kínálatot. Kérem, ha lehetőségük van rá, orvosolják a problémát! Maradok Tisztelettel! Szikora János

Ok, köszönöm. Annyi kiegészítéssel, hogy lehet rosszul fogalmaztam, szóval néhány nappal ezelőttig az összes esemény megtalálható volt napi bontásban, míg 2-3 napja csak kb az események fele. Pl. most sem találhatóak az éjszakai NHL és NBA események. Köszönettel SZJ.

Köszönjük a jelzést, megtaláltuk a probléma forrrását és orvosoltuk

 

A jegkorong meccshez annyit tennek hozza, hogy a vendegeknek idegenben nem anngia megy, otthon gyujtogetik inkabb a pontokat. Ezt nem pontosan fogalmaztam, elnezest.

 

h i r d e t é s ▼