2023.02. 17.

A Nap Meccse!: Cardiff City - Reading (Kemény ütközet a Ligabajnokságban) - 2023.02.17

A Nap Meccse!: Cardiff City - Reading (Kemény ütközet a Ligabajnokságban) - 2023.02.17

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

A mai tipp a Ligabajnokság 21. helyezett Cardiff hazai összecsapása a 15. Reading ellenében.

  • Míg a hazaiak négy pontra vannak a tabella végétől, addig a vendégek a középmezőnyben helyezkednek el, és újra versenyben vannak a rájátszásért. A Kékmadarak azonban kedd este a St Andrew's-ban a mérkőzés utolsó szakaszában szerzett két góllal véget tudtak vetni négymeccses vereségsorozatuknak.
  • Perry Ng és Callum Robinson találataival a Cardiff december 10. óta először tudott kétszer is betalálni a másodosztályú bajnokságban, és ezzel a szezonban mindössze a negyedik idegenbeli győzelmét aratta. A gyengélkedés oka elsődlegesen a gyenge támadójáték. A walesi csapat továbbra is harcban van azért, hogy ne kerüljön az utolsó három helyezett közé, de már csak egy pontra van a 20. helyen álló Rotherham Unitedtől, amely ugyanezen az estén a Readingtől szenvedett vereséget. Miután legutóbb csereként jól szerepeltek, Robinson és az újonnan szerződtetett Connor Wickham ma a kezdőben kaphat lehetőséget
  • A Reading ebben a szezonban felülmúlta a várakozásokat, Paul Ince csapata hat mérkőzésen át sikertelenül várta a Rotherham elleni hazai találkozót. Sokáig úgy tűnt aznap is kikapnak majd, de aztán Andy Carroll és Tyrese Fornah góljai - utóbbi az utolsó percekben - bebiztosították a nagyon szükséges 2-1-es győzelmet. A Reading már átlépte a 40 pontos határt, és néhány győzelemre van attól, hogy ismét versenyben legyen a rájátszásért, és pont ez lesz a mai cél is, tehát a győzelem kötelező a vendégeknek. Nesta Guinness-Walker várhatóan Baba Rahman helyére érkezik, miután a korábbi Chelsea játékos sérüléssel bajlódott a Rotherham ellen. Carroll kicsit túl van terhelve, így nagy esélye van, hogy a padon kezd csak.
  • A Cardiff City stadionjában általában kevés gól esett ebben a szezonban, és ez itt is így lesz. Ennek ellenére most, hogy a Kékmadarak végre véget vetettek a vereségsorozatuknak, a hazaiak három nap alatt két győzelmet arathatnak, de ehhez azért a Cardiffnak is lesz beleszólása. A kevés gól mindenesetre jó választásnak tűnik.
tipp
Cardiff - Reading
Gólszám 2,5 | Kevesebb, mint 2,5 | 1.60 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Cardiff - Reading

2023. 02. 17. 21:00 | Angol Liga bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából