2024.05. 16.

Bet of the day: Leeds – Norwich City (Championship feljutási playoff!) - 2024.05.16

Bet of the day: Leeds – Norwich City (Championship feljutási playoff!) - 2024.05.16

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? A Championship feljutási elődöntője ez a párharc, aki ma továbbjut, az a WBA – Southampton párharc győztesével játszhat a Premier Ligáért! A Carrow Road-on rendezett első mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszottak, így ma még teljesen nyílt a továbbjutás kérdése.

  • Az első meccsen Norwichban láthatóan a Leeds a biztosra ment és őrizte a kapuját. Az egész meccsen 13 kapura lövés volt, ez nagyon alacsony szám! Míg a Leeds láthatóan megelégedett az egy ponttal, a Norwich nem volt képes arra, hogy előnyt szerezzen. Ma egészen biztos, hogy más tempóban futballozó csapatokat láthatunk majd. A Leeds nekimegy a Kanáriknak, akiknek fel kell venniük a kesztyűt. Daniel Farke valószínűleg elégedett lehet, hiszen csapata nem kapott ki Norwichtól és ez azért is nagy szó, mert a Kanárik novemberben kaptak ki utoljára hazai környezetben. A német edző aggódhat csapata formája miatt. A Leeds úgy lép pályára, hogy az elmúlt hét mérkőzéséből mindössze egy győzelmet aratott, és ebből négy meccsen nem szerzett pontot, köztük a legutóbbi három meccsből kettőt az Elland Roadon rendeztek. A Leeds öltözőjében vannak sérültek. Pascal Struijk sérvműtéten esett át, míg Patrick Bamford izomsérülés miatt kiesett. Daniel James felépült sérüléséből, ő bevetsére kész.
  • A Norwich lassan két hónapja gyenge formában van. Az utolsó nyolc találkozójából csak kettőt nyertek meg, az utolsó négy bajnokin nyeretlenek maradtak. A szurkolók csalódottak voltak a Leeds elleni hazai döntetlen miatt az első mérkőzésen, David Wagner menedzser hangsúlyozza, hogy ez nem jelent automatikusan előnyt a Leeds számára, különösen azért, mert a Leeds az Elland Roadon rendezi a visszavágót. A Norwichnak ez a harmadik részvétele az EFL rájátszásában, és a céljuk az, hogy 2002 és 2015 után harmadszor is bejussanak a Wembleyben megrendezett döntőbe. Joshua Sargent sérült, de Ashley Barnes játéka is kérdéses, ő már az odavágót is kihagyta. Sargent fontos csatár a gépezetben, helyette Sydney van Hooijdonk lehet bevethető, aki januárban érkezett kölcsönbe a klubhoz. Liam Gibbs és Onel Hernandez továbbra is sérült.
  • A Leeds nem csak játékosállományban erősebb, mint a Norwich, hanem a szezonban már legyőzte a Kanárikat egyszer, így magabiztosan várhatja a visszavágót. Az Elland Road fanatikus szurkolói előtt ma mindenképpen a Leeds az esélyes, de ehhez a jobbik arcukat kell majd mutatni. Hazai győzelem várható!

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Leeds – Norwich City
Leeds nyer | 1.64 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából