Championship: 1,70-es szorzó Hull City – Rotherham mérkőzésen!

2019. Feb. 12.
Gandras

Picit visszaesett a Hull a Championship mostani periódusában, az utolsó 5 bajnokjukból mindössze csak 5 pontot gyűjtöttek, viszont ezúttal egy olyan csapatot fogadnak, akit ha nem is kötelező jelleggel kellene ütni, de mindenesetre a hozható kategóriába sorolhatunk.

h i r d e t é s ▼

 

 

LABDARÚGÁS, ANGOL LIGA BAJNOKSÁG
2019.02.12. 20:45
HULL CITY - ROTHERHAM

  • Jelenleg a tigrisek a 12. helyen tanyáznak 43 ponttal, ami mellé 43-40-es gólkülönbség párosul, hazai pályára leosztva ez 24 pontot, valamint 23-13-as gólarányt jelent, lényeges különbséget a kapott gólok számában vehetünk észre. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy az elmúlt öt otthon lejátszott bajnokjukból mindet győztesen hozták le, és csak az egyiken kaptak gólt. A Rotherham ezzel szemben az egész idényben tud mindössze öt győzelmet fölmutatni, nem mellesleg idegenben még egyedüli csapatként a ligában nyeretlenek.
  • Nigel Adkins a hazaiak szakvezetője nem számíthat a holland védőjére De Wijsre, viszont a támadásokért felelős kulcsemberek mind ott lehetnek a kezdőben, gondolok itt elsősorban Bowenre, Campbellre, vagy Grosickire. A kötelező gyakorlatok a legnehezebbek szokták mondani, viszont KCOM stadionban ezen a meccsen sok minden a Hull mellett szól, nem beszélve a győzelmükért kínált 1,70-es szorzóról, ami szintén a csábító kategória, nem kizárt hogy a meccs kezdéséig ez majd fog valamennyit esni. 

 

Hozzászólások

Igazad van maretti én úgy raktam hogy vendegcsapat gólszam 0.5 több hull gödörbe van s Angliába nincs fix h gandras troger

 

h i r d e t é s ▼