2023.10. 03.

Fogadáskészítő: Ipswich - Hull City (Egy gólos meccs, Angliából, a Ligabajnokságból!) – 2023.10.03

Fogadáskészítő: Ipswich - Hull City (Egy gólos meccs, Angliából, a Ligabajnokságból!) – 2023.10.03

Ez a rovatom a Fogadáskészítő segítségével készült el. Az adott mérkőzést kielemezve 2-3 szempontból összeállított tippet küldök játékba, amelynek szorzója minden esetben a duplázó körüli értéket közelíti, de mégis jó esélyekkel indul! A Championship 2. helyén álló Ipswich Town és az 5. Hull City kedd este a Portman Roadon csap össze egymással.

Ipswich - Hull City
10. 03. 20:45 Angol Liga bajnokság
Tipp: Mindkét csapat gól + over 2,5 gól
Odds: 1,95
Stake: 7/10
Indoklás:

  • A két csapatot hat pont választja el egymástól a tabellán, miután mindketten veretlenek maradtak egész szeptemberben. Az Ipswich szombaton Huddersfieldbe utazott északra és 1-1-es döntetlent ért el, míg az 5. helyen álló Hull City hazai pályán fogadta a Plymouth csapatát és szintén 1-1-es döntetlent játszottak. Az Ipswich azt a bravúrt is véghezvitte, hogy kiverte az EFL Kupából a Premier Ligás Wolverhampton csapatát, előtte pedig négy bajnokin hozták el mindhárom pontot! Erősen lendületben van a hazai gárda, ez pedig a mai meccsre is kihatással lesz.
  • A Hull City is a történelemkönyvekből meríthet reményt, hiszen kettejük legutóbbi meccsén 2021-ben 2-1-re kikaptak az Ipswichtől és a Tigrisek mintegy 64 éve nem veszítettek egymás után bajnoki mérkőzést az Ipswich ellen. Nyolc bajnoki meccsen veretlen a Hull és megverte többek között a listavezető Leicestert is. Mivel mindkét csapat biztosan tudja, hogyan kell eredményesen támadni - átlagosan több mint 1,5 gólt szereznek meccsenként –, ma egy rendkívül szórakoztató és gólgazdag meccset várhatunk. Mindkét oldalon lesz gól és legalább három találatnak tapsolhat a nagyérdemű.

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából