2024.05. 17.

Ligabajnokság: Southampton - West Bromwich Albion (Rájátszás a döntőért!) – 2024.05.17

Ligabajnokság: Southampton - West Bromwich Albion (Rájátszás a döntőért!) – 2024.05.17

Egy labdarúgó-mérkőzésen a gólokra is fogadhatunk. Kedvelt módszer az OVER-UNDER. Egy alap határszám mindig adott ez a 2,5 gól. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Ez lesz mára a legjobb OVER/UNDER!

Mire kell ügyelnünk a tipp kiválasztásánál az OVER-UNDER esetében?

  • Fontos a csapatot gardírozó edző személyisége, stílusa. Pl. Bognár György esetében mindig a támadójáték és a gól a fontos. A Paks esetében így nagy séllyel játszhatunk OVERT-t.Fontos, hogy olyan csapatot válasszunk, amelyben egyrészt gólerős játékosok vannak, másrészt a csapat általában támadó taktikával játszik. Kiváló példa erre az Ajax a holland pontvadászatban!Nem mindegy, hogy otthon, vagy vendégben játszanak a csapatok és az sem mindegy, hogy aktuális esetben milyen tét van, mekkora a motiváció! Például egy oda-visszavágós BL-elődöntő idegenbeli 0-0- után mindenképp gólt kell szerezni a továbbjutásért!Fontos azt is tudni, hogy mely bajnokságokra mi jellemző inkább a sok-, vagy a kevés gól. Portugáliában a Brazíliából érkezett labdarúgók nem számítanak légiósnak, így a pontvadászatokban sok brazil játékos játszik. Alapvetően az egész portugál élvonalban jellemző a támadójáték, különösen hazai környezetben! A Serie B-ben és a francia másodosztályban pedig döntően kevés gól szokott születni, ezért ezekben a kiírásokban, főleg a gyengébb csapatok esetén jó eséllyel játszhatunk UNDER-t.

A mai tipp OVERRE:
Southampton - West Bromwich Albion

  • A Ligabajnokság playoffjának elődöntője, aki itt továbbjut, az a Wembley-ben meccselhet a Premier Ligáért. Az első összecsapás Birminghamben 0-0-ás döntetlenre végződött. Az alapszakasz végére a West Brom az 5. helyen végzett 75 ponttal, míg a Southampton a 4. lett 87 egységgel! Akárcsak a Leeds a másik párharcban, a S’Oton is teljesen megelégedett azzal, hogy nem kap gólt az odavágón. Egy kényelmes 0-0 lett az első meccs, ami után ma eldőlnek a lényegi dolgok. A Southamptonnak volt idén egy fantasztikus sorozata, akkor még a csont nélküli feljutásra is esélyesek voltak, de aztán jött a visszaesés (akárcsak a Leeds-nél) és végül nem sikerült. Jobb csapat a S’Oton és ezt ma be fogják bizonyítani. Csakhogy a WBA több alkalommal is jól szerepelt idegenben, így azt gondolom, ma ez egy remek, gólgazdag mérkőzés lesz legalább három találattal!

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Southampton - West Bromwich Albion
Több mint 2,5 gól a mérkőzésen | 1.89 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
eden12 2024-05-17 19:35:24
✌️😉

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.05.17. 21:00
Southampton - West Bromwich
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.71 3 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1710

további tippjeink a Foci világából