Meccsajánló: Remek meccsek, tippek és gondolatok!

2018. Aug. 7.
liguriano

A Benfica a török Fenerbahce alakulatát fogadja a BL-selejtezőjében. Az angol Championshipből két mérkőzést hoztunk, míg a svéd pontvadászatból egyet. A meccsek kiválóan alkalmasak párosával kötésben duplázó-körüli szelvények kialakítására. Lássuk!

h i r d e t é s ▼

 

Benfica – Fenerbahce
Benfica (1X2) - Odds: 1,55

  • A BL-selejtező odavágója előtt az utolsó felkészülési meccsét elveszítette a Benfica a Lyon ellen, persze ebből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. Mindenesetre az biztos, hogy a csapat védekezésére nagyon rá kell gyúrniuk, hisz azzal nem árulok el nagy titkot mennyire lényeges lenne nekik a hazai találkozójukat kapott gól nélkül lehozni. Nem rossz erőkből áll a török csapat, viszont rendszerint nekik az európai színtéren, azon belül is az idegenbeli találkozókon nem igazán megy. Az elmúlt idényben pl. az EL-selejtezőben sültek be a Vardar ellen, s bár biztosan tanultak belőle, a hazai pálya előnye mégiscsak a portugálok mellett szól.

Nottingham - West Bromwich
Nottingham (Döntetlennél a tét visszajár) - Odds: 1,60

  • A hazaiak remivel, a vendégek vereséggel kezdték a szezont, s a kettő közül talán a WBA hazai buktája volt a meglepőbb. A Nottingham pontszerzéséhez több egyéni extra teljesítmény vezetett, de ami lényeges, hogy nagyon egységes csapatképet mutattak. Többet birtokolták a labdát, többször próbálkoztak a Bristol otthonában, s csak egy kapufa választotta el őket a győzelemtől. Guédioura, illetve Watson rutinja rengeteget ér a középpályán, s a szerepük szerintem ma is kulcsfontosságú lehet, úgy gondolom  jelen állapotban a Nottingham közelebb áll valamivel a győzelemhez. 

Middlesbrough - Sheffield Utd
Több, mint 2 (Ázsiai Gólszám 2) - Odds: 1,55

  • Gólokat várok a Sheffield vendégjátékán, már csak azért is, mert az első meccsük nem éppen úgy sikerült, ahogyan azt várták. Nem tartom kizártnak hogy egy kezdeményezőbb stílushoz nyúlnak a jobb oldalon Freeman, a baloldalon Stevens felfutásaival. A hazai oldalon közben Braithwaite lehet a fegyver a kapu előtt, a dán támadó tavasszal a Bordeaux színeiben négy gólt is szerzett, s most is eredményes volt a bajnoki nyitányon. A kimenetel viszonylag képlékeny e két csapat tekintetében, ám a gólokban nagyobb potenciál lehet. 

Falkenberg – Örgryte
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) - Odds: 1,65

  • Hatalmas a hazai gárda motivációja, hisz ha ma nyernek, akkor az első helyre ugorhatnak. Noha az Örgyte a hetedik helyen tanyázik, a formájuk nem szaggatja az istrángot, az elmúlt hét bajnokijukon maradtak nyeretlenek. Elvileg tehát papíron bőven esélyes a Falkenberg, de júniusi mérkőzésükön is pontosztozkodás történt, ami miatt talán most is a gólokban rejtőzhet nagyobb potenciál. Ebben lehet a segítségünkre többek között a hazai támadó Erik Parsson, aki már hét gólnál jár a szezonban, s a legutóbbi fordulóban is gólt szerzett. 

 

 

h i r d e t é s ▼