2023.03. 15.

Over-Under (tipp a gólok számára) – 2023.03.15 (A walesi over!)

Over-Under (tipp a gólok számára) – 2023.03.15 (A walesi over!)

Egy labdarúgó-mérkőzésen a gólokra is fogadhatunk. Kedvelt módszer az OVER-UNDER. Egy alap határszám mindig adott ez a 2,5 gól. Amennyiben ennél több gól esik a mérkőzésen, a rendes játékidő alatt, akkor OVER a választás, ha ennél kevesebb, akkor pedig UNDER.. Jó lehetőségek vannak ebben a fogadási módszerben is, ebben a cikkben a részletek és hasznos információk mellett minden napra egy tippet is adunk!

Mire kell ügyelnünk a tipp kiválasztásánál az OVER-UNDER esetében?

  • Fontos a csapatot gardírozó edző személyisége, stílusa. Pl. Bognár György esetében mindig a támadójáték és a gól a fontos. A Paks esetében így nagy eséllyel játszhatunk OVERT-t.Fontos, hogy olyan csapatot válasszunk, amelyben egyrészt gólerős játékosok vannak, másrészt a csapat általában támadó taktikával játszik. Kiváló példa erre az Ajax a holland pontvadászatban!Nem mindegy, hogy otthon, vagy vendégben játszanak a csapatok és az sem mindegy, hogy aktuális esetben milyen tét van, mekkora a motiváció! Például egy oda-visszavágós BL-elődöntő idegenbeli 0-0- után mindenképp gólt kell szerezni a továbbjutásért!Fontos azt is tudni, hogy mely bajnokságokra mi jellemző inkább a sok-, vagy a kevés gól. Portugáliában a Brazíliából érkezett labdarúgók nem számítanak légiósnak, így a pontvadászatokban sok brazil játékos játszik. Alapvetően az egész portugál élvonalban jellemző a támadójáték, különösen hazai környezetben! A Serie B-ben és a francia másodosztályban pedig döntően kevés gól szokott születni, ezért ezekben a kiírásokban, főleg a gyengébb csapatok esetén jó eséllyel játszhatunk UNDER-t.

Mai tipp Overre:
CARDIFF - WEST BROMWICH
2023.03.15. 20:45

  • A Cardiff egyelőre még a saját kezében tartja a sorsát, és ha májusig összefociznak jó néhány pontot, akkor elkerülhetik a kiesést. Erre van reális esély is. A West Brom ellenben a playoff-ba akar kerülni, ehhez viszont meg kell tanulni idegenben is hasonlóan eredményes lenni, mint hazai környezetben. A mai meccs mindkettejük számára egy esély, hogy közelebb kerüljenek céljaikhoz. Várható minimum a kettő gól.
tipp
Cardiff - West Bromwich
Gólszám 1,5 | Több, mint 1,5 | 1.39 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Cardiff - West Bromwich

2023. 03. 15. 20:45 | Angol Liga bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából