2023.12. 08.

Single Value Tipp: Coventry – Birmingham (Szomszédvárak földrajzilag, szomszédvárak a tabellán is!) - 2023.12.08

Single Value Tipp: Coventry – Birmingham  (Szomszédvárak földrajzilag, szomszédvárak a tabellán is!) - 2023.12.08

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! Az angol Championship két alsó-középcsapata találkozik ma, a 17. helyen álló Coventry a 15. helyezett Birmingham-et fogadja. Kettejük között egy pont különbség van, kifejezetten szoros meccset várhatunk.

Coventry – Birmingham
2023. december 08., péntek,21:00
Labdarúgás - Angol Liga bajnokság
Tipp: Covetry
Odds: 1.67
Stake: 7/10
Indoklás:

  • A Coventry az egyik legnagyobb vesztes ebben a szezonban. A tavalyi szezon playoff-döntős csapata jelenleg öt győzelemmel és 22 ponttal a 17. helyen áll a tabellán. A top 6-os zónától 8 pont a lemaradásuk. Gustavo Hamer és Viktor Gyokeres eladása hatalmas veszteségnek bizonyult a klub számára. Az elmúlt kilenc meccsen mindössze két győzelmet arattak, és az elmúlt két hónapban csak három csapat szerzett náluk kevesebb pontot. 5 meccsen nem szereztek gólt sem. A Ricoh Arénában csak egy vereséget szenvedtek, azt is a WBA ellen, de kilenc meccsen öt döntetlenjük van. Otthon öt alkalommal nem kaptak gólt bajnokin. Otthon jók, idegenben nagyon gyengék. Mivel a következő két meccsük a Birmingham és a Southampton ellen lesz otthon, és mindkét meccs kiemelten fontos a győzelem szempontjából!
  • A Birmingham jelenleg a csapatvezetés idióta döntésének eredményét szenvedi. Másfél hónappal ezelőtt a 6. helyen álltak a tabellán, és a bordóiak úgy döntöttek, hogy minden indoklás nélkül kirúgják menedzserüket, John Eustace-t, mert egy híresebb menedzsert akartak. Érkezett Wayne Rooney és vele együtt a szívás. Rooneyval nyolc meccsen öt vereséget szenvedtek, mindössze egyszer nyertek, és a 6. helyről a 15. helyre estek vissza a tabellán. Öt meccsen két vagy több gólt kaptak. Rooney alatt négy idegenbeli meccsen négy vereséget szenvedtek el, és három meccsen három vagy több gólt kaptak. Az elmúlt másfél hónapban a legrosszabb formában voltak a bajnokságban.

A Coventry otthon egészen jó, a Rooney-vezette Birmingham pedig úgy sz.r ahogy van. Hazai győzelem várható.

tipp
Coventry – Birmingham
Coventry-győzelem | 1.67 | (7/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából