Angol Liga 1: Scunthorpe - Peterborough

2018. Oct. 13.
Tapuah

A Nemzetek Lligája miatt nehéz a választás, különösen a labdarúgás tekintetében. Nem is titkolom, de nagy rajongója vagyok a szigetország futballjának. Most az angol harmadosztályból, vagy ahogy ott hívják a League One egyik meccsére hoztam egy tippet.

h i r d e t é s ▼

 

 

A bajnokság idén később kezdődött Albionban és ezért még az elején járunk a sorozatnak. Tehát az, hogy a listavezető látogat az utolsó előttihez, ebben a stádiumban még nem feltétlenül mértékadó.

A házigazdák a múlt héten rontották el a hét meccse tartó veretlenségi sorozatukat, azt is egy izgalmas fordulatokkal teli mérkőzésen. Majd utána a kupában sem sikerült győzniük, egy döntelen után a tizenegyes párbajban maradtak alul. Amit még érdemes figyelembe venni, hogy a támadó alakzatuk egész hatékonyan működik és valamivel a meccsenkénti másfél gól felett teljesítenek, különösen hazai környezetben.

A Petergorough a tabella második helyén áll és a remek kezdés után úgy tűnik, egy kisebb formahanyatlás tapasztalható náluk. Múlt hétvégén szintén pont nélkül maradtak és hétközben a kupában is, hasonlóan a mai házigazdájukhoz, búcsúzni voltak kénytelenek. A vendégeknél is elég jól funkcionál a támadó alakzat és ez idegnben is igaz rájuk, ezért az első logikus következtetésem az lenne, hogy mind a két csapat szerez gólt. 

  • Mind a két csapat szerez gól - 1,45
  • Over 1,5 gól - 1,5
  • És végül, mert a vendégek keretetét, a pillanatnyi rosszabb forma ellenére erősebbnek tartom, ezért lejöhet a mindkét csapat szerez gólt vendég győzelemmel 3,85-ért!

Amiket tippelésre javasolnék. Természetesen szívesen fogadok bármilyen kritikát akár ez enyémmel ellentéstes okfelytést, lényeg hogy a hármas sípszó után győztes szelvényünk legyen!

 

Sok sikert mindenkinek és bátran az ötletekkel!

 

h i r d e t é s ▼