Ligue 1: Renne-tenetes küzdelem észak-nyugat Franciaországban!

2018. Dec. 2.
Pákász

14 forduló után már kialakultak az erőviszonyok annyira, hogy a tabellán egyértelműen észre lehet venni egy formajavulást. A Rennes esetében pedig ez történt. Ma a Strasbourg lesz a vendég és bizony esélyes egy gól-gól a mérkőzésen. Hogy miért? Mutatjuk!

h i r d e t é s ▼

 

LABDARÚGÁS, FRANCIA BAJNOKSÁG
2018.12.02. 17:00
RENNES - STRASBOURG

  • A Rennes a legutóbbi három meccsén rendre jó játékkal vétette észre magát, ami az eredményeken is látszik. A ligamásodik Montpellier otthonában egy nagyon harcos, küzdelmes meccsen, a tübb nagy csapatot is megjárt Hatem Ben Arfa góljával megszerezte a vezetést a csapat, amit megfordított a sokkal erősebb kerettel rendelkező Montpellier. A Rennes fantasztikus tartását mutatja, hogy nem estek össze, hanem megszerezték az egyenlítést, amit kiváló védekezéssel meg is őriztek a végéig! Egy fordulóval korábban a Nantes-tal remiztek otthon, de Grenier lábában ott volt a győzelmet jelentő gól, de kihagyta a büntetőt. Ezen a meccsen 60%-ban birtokolta a labdát a Rennes, végig irányította a meccset, 14 kapura l9vési kísérletük volt! A Nantes számára volt hízelgő ez a döntetlen! Még egy fordulóval korábban pedig a tabellán a közelben helyet foglaló Caen otthonában nyert a csapat, ellentmondást nem tűrően! Sabri Lamouchi csapata nagyon együtt van, ma pedig a Strasbourg érkezik, akik nagyjából egy szinten vannak velük.
  • Csakhogy a Strasbourg eredménysorában három olyan döntetlen és egy vereség sorakozik, amelyek között, a Lille-en kívül, nem szerepel a tabella első harmadában tanyázó alakulat. Ráadásul legutóbb a Nimes-elleni vereség kifejezetten zavart játékot hozott.
  • Alapvetően két hasonló képességű és erejű csapat találkozik ma, de a mentális állapot, az akarat és az elmúlt meccseken mutatott küzdés és játék mindenképpen a hazai csapat felé billenti a mérleg nyelvét. Jó tipp a hazai siker 1,65-ért és jó a mindkét csapat gól is 1,9-ért. Én viszont összekötöm a kettőt.

Tipp: Hazai és több (1X2 + Gólszám 2,5) - Odds: 2,55

 

 

h i r d e t é s ▼