2021.01. 05.

League Two: A betonvédelem és Scholes lehet a kulcs?

League Two: A betonvédelem és Scholes lehet a kulcs?

Az angol negyedik vonalban rendeznek ma egy mérkőzést, ahol a szintlépést tervező Salford a 6. helyről utazik a 19. pozíciót koptató Mansfieldhez. Lássuk, mire mennek egymással.

MANSFIELD - SALFORD CITY
2021.01.05. 20:00

  • Az angol alsóbb ligák esetében alapvetően nem olyan sok különbség van a csapatok között. Az erős fizikum, a masszív kemény foci jellemzi ezeket az osztályokat, kevesebb az igazán technikás spíler. 
  • Kezdjük a jobb csapattal, a Salforddal. A hatodik helyen állnak ugyan, de csak hat pont választja el őket az első helytől. A csapatnak a legkiválóbb védekezése van az egész ligában! A legendás Manchester United-játékos Paul Scholes az edző, aki egyike volt a legkiválóbb játékmestereknek a PL-ben. A gambiai Ibou Touray vezetésével szereplő védelem kiválóan teszi a dolgát, zárnak, mint a retesz, ráadásul Tom Clarke és Ashley Eastham még a pontrúgásokhoz is fellopakodik. Ők ketten már szereztek egy-egy gólt a bajnokságban. A középpályán Jason Lowe a kihagyhatatlan figura, precíz és szigorú játéka motort jelent az alakulat számára. Elöl pedig a veterán, egykor szebb napokat is megélt Ian Henderson (5gól), Ashley Hunter (6gól) és James Wilson (6gól) jelenti a különbséget. Paul Scholes pont azt igyekszik átadni csapatának, amiben játékosként is kiváló volt: az észjátékot, a szervezőképességet, a kreativitást, hogy egy kicsit támadóbb szellemben játszon a csapat. És ez nagyjából meg is valósul. Legutóbb peches vereséget szenvedtek el a Leyton Orinettől, ez a meccs is mutatja, mennyire szoros az élmezőny, így ma javítani kell. 
  • Az ellenfél ugyan otthon fogadja Scholes alakulatát, de még így is van mitől tartania, hiszen a tabella alsóbb részén foglal helyet. Az elmúlt két meccsét megnyerte (verhető alakulatokkal szemben), így némiképp felliftezett a tabellán, de még így is csak a 19. helyen áll és a kieső zónától mindössze három egység választja el. Nigel Clough csapatából talán csak Jordan Nathaniel Boweryt lehet kiemelni, ő egymaga 6 gólt vágott, de igyekszik a három találatos veterán Nicky Maynard is. A rossz helyezésnek a védekezés a kulcspontja. A gárda 27 gólt kapott 21 fordulóban, ezen kellene némiképp javítani, ahhoz, hogy tartósan a középmezőnyt célozhassák meg. 

Mivel a két csapat között jelentősebb különbség van és a Salford legutóbb kikapott, így azt gondolom, hogy ma nem kap ki a The Ammies! 

 

tipp
Mansfield - Salford City
Kétesély | Döntetlen vagy Salford City | 1.41 | (9/10)

kapcsolódó meccs

Mansfield - Salford City

2021. 01. 05. 20:00 | Angol Liga 2. Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Pákász 2021-01-05 20:57:23
Ez sajnos elmenni látszik. Remekel a Mansfield. Tartok tőle, hogy a Salford nem a Bayern, aki megfordítja a második félidőben. :(
Sajnálom.
slusznyik 2021-01-05 21:53:58
Gyorsan bekaptak az a 2 golt es sajnos csak szepitesre tellett, ez van. :-)
slusznyik 2021-01-05 19:19:10
Osszeszedett írás, engem meggyoztel, a nagyobb odds reményében én erre igy probalok rá ma. :)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2021.01.05. 20:00
Mansfield - Salford City
Döntetlennél a tét visszajár
Salford City
1.99 2 - 1
Tét 100
Kihagyott nyeremény 199

további tippjeink a Foci világából