Premier Liga: Kupabúcsú után nyerhetnek a bajnokságban a rókák!

2019. Jan. 11.
Pákász

A hétközi FA Kupafordulóban Newport megyében 2-1-es vereséget szenvedtek a rókák, ezzel búcsúzniuk kellett a szigetország legbecsesebb labdarúgó-sorozatából, az FA Kupából. Pénteken pedig a kiesés ellen küzdő S'Oton ellen futnak ki a King Power Stadium gyepére. Lássunk egy duplázó tippet!

h i r d e t é s ▼

 

 

LABDARÚGÁS, PREMIER LIGA
2019.01.12. 16:00
LEICESTER - SOUTHAMPTON

  • A bajnokságban a Rókák felemásan teljesítenek. December 26-án megverték hazai pályán a Manxhester Cityt 2-1-re, utána 29-én szintén hazai körülmények között kikaptak a Cardifftól, legutóbb pedig Liverpoolban verték meg az Evertont 1-0-ra. Egy sima-egy fordított. Azt tudjuk, hogy Angliában nagyon szoros meccseket játszanak még a kiesés ellen küzdő csapatok is, és ma a S’oton sem adja majd a bőrét, de ebben az összevetésben a Rókák kerete sokkal jobb! Ráadásul a sérültek helyzete is a hazaiak malmára hajtja a vizet. A Leicesternél pályán lesz a villámlábú japán Okazaki, az angol válogatott, hétgólos Vardy és az öt találatot már elért angol James Maddison is. Mivel csak Amartey fog hiányzozni sérülés miatt, szinte a legerősebb kezdőcsapat futhat ki a pályára, hogy egy győzelemmel kiköszörülje a kupakudarc meglehetősen fájó csorbáját!
  • A Szentek két vereség után legutóbb döntetlent játszottak a Stamford Bridge-en a Chelsea ellen, elsősorban az ötvédős, zárt védelmi vonalnak köszönhetően. Minden bizonnyal ma is ezt a taktikát alkalmazzák majd a Leicester ellen is, hiszen idegenben egy erősebb alakulat ellen mindenképpen megfelel a döntetlen! Sajnos elég sok a sérült, ez viszont semmiképpen nem jelent jót a meccs előtt. Hojbjerg, Ings és Yoshida biztosan hiányozni fog, de kétséges a szereplése Bertrand és Obafemi Michael is! Bertrand fontos védő, Ings a legjobb góllövő 7 találattal és Obafemi is jó cserecsatár volt. Ez pedig így együtt sok lesz a jó erőkből álló Leicester ellen! Hazai győzelemben bízom.

TIPP: Leicester győzelem – 1,95

 

 

h i r d e t é s ▼