Premier Liga: West Ham - Arsenal

2019. Jan. 12.
liguriano

Londoni derbivel indul a PL. hétvégi fordulója, noha ennek a párosításnak nincsenek olyan tradíciói mint pl. ha  kalapácsosok a Millwall ellen lépnének pályára, ám érzelmileg biztosan nagy jelentőséggel bír. 

h i r d e t é s ▼

 

 

LABDARÚGÁS, PREMIER LIGA
2019.01.12. 13:30
WEST HAM - ARSENAL

  • WHU:  A kalapácsosok jelenleg a 10. helyen állnak 8-4-9-es mérleggel, ami mellé 29-32-es gólkülönbség párosul. Hazai környezetben ugyanannyi pontot gyűjtöttek, mint idegenben  viszont hárommal több szerzett góljuk van a London stadiumban. A csapat felől érkező pletykák szerint Arnautovic sérülése rendbe jöhet, de Balbuena, Lanzini, Wilshere, Carlos Sanchez, Yarmolenko, Chicharito, illetve Reid sem áll Pellegrini rendelkezésre. Talán ennek is tudható ez az ingadozó forma, amit az utóbbi hetekben tanúsítanak, azonban a kupában tovább léptek, Hazai környezetben egyébként csak a Chelseatől nem kaptak gól, de az is még szeptemberben történt, azóta viszont 8 otthon megvívott ütközetben 15 alkalommal zörrent a hálójuk. Az utóbbi időben húzóemberré előlépett Felipe Anderson a kezdőben kaphat szerepet ismét, akárcsak az a Snodgrass, aki már három gólpassznál jár. 
  • Arsenal: Az ágyúsok is tovább mentek a kupában, igaz a Blackpool ellen nem hinném, hogy kérdés volt a továbbjutásuk. A Pool elleni pofont követően a kötelezőt behúzták a Fulham ellen, s továbbra is versenyben vannak a top négyért folyó küzdelemben. A sérültek száma náluk is magas, ugyanis Bellerin, Koscielny, Mustafi illetve Monreal játéka is kérdéses, de Özil sem biztos, hogy pályára lép. Idegenben az utolsó négy kirándulásukon csak két pontot szereztek, viszont mindegyik idegenbeli meccsükön bevették az aktuális vendéglátó alakulat ketrecét. Jelenleg három pontra áll mögöttük a megtáltosodó United,  három egységnyire van előttük a Sarrival sokra hivatott Chelsea,ami azért lényeges, elsősorban mert egy esetleges vereség esetén nagyon nagy szakadék keletkezne. Lacazette kezdeni fog a center poszton, Aubameyang is a már megszokott visszább vont szerepkörében, illetve a jobb oldalon a fiatal Ainsley Maitland-Niles is, aki eddig négy alkalommal lépett pályára kezdőként, s a Fulham ellen kifejezetten jól teljesített.

TIPP: A legutóbbi egymás elleni randevújukon fordított pályaválasztás mellett az Arsenal nyerni tudott 3-1-re, azonban hazai pályán a kalapácsosok az ágyúsokat 2006.november 5-én verték utoljára, azóta 10 alkalommal fogadták mostani ellenfelüket bajnokin, s mindössze három remi jutott nekik. Azt gondolom az idén biztatóan teljesítő Arsenal képes lehet ezt a West Ham szempontjából nem éppen imponáló mérleget tovább vinni, sőt akár a három pontot is elrabolni. 

Arsenal (1X2) - Odds: 2,01

Hozzászólások

Sziasztok!

Tapu szólt, hogy lenne-e kedvem visszatérni és tiszta lappal megpróbálni újra. Örömmel jöttem. Kis türelmet kérek, minden igyekezettem azon leszek, hogy jó oddsokat hozzak, megindokolva.

Szia liguriano! En hiányoltam a tippeidet . Örülök, hogy visszatértél . GCFC visszatérése is várható ?

Üdv újra köztünk!! Jó újra itt tudni téged és az írásaidat :)

 

h i r d e t é s ▼