EL: Krasznodar - Standard Liege!

2018. Nov. 8.
Evergreen11

Az orosz együttesnek otthon nem szabad hibáznia, ha tovább akar lépni a csoportból. Ráadásul két hete kikaptak Belgiumban...

h i r d e t é s ▼

Krasznodar - Standard Liege
Tipp: 1-es! (1.70 - tippmixpro)

  • Az Európa Liga J-csoportjában kissé kusza a helyzet. Az Akhisar kiszállt a versenyből (0), viszont a Sevilla-Krasznodar-Liege hármasnak egyaránt hat-hat pontja van a körbeverések miatt.
  • Oleg Fomenko Petrovich együttese két sikerrel kezdte a csoportkört, a törökök elleni idegenbeli sikernél nagyobbat szólt az andalúzok mattolása. Ennek tükrében meglepetésre kikaptak két hete Liege-ben, igaz, balszerencsés körülmények között, hiszen a piros-fehérek a 94. minutumban verték be a győztes gólt. A Krasznodar a bajnokságban két vereség után javított, nyert a CSKA-nál, majd otthon remizett ez erős Rosztovval - közben, ha nem is könnyen, de továbbjutott a kupában. Jó hír a drukkerek számára, hogy komoly hiányzója nem lesz a zöldeknek. A légisokra épülő együttes eddig otthon hullajtott el értékes pontokat, de összességében azért senki nem szívesen látogat el az orosz télbe...
  • A Liege a csúnya sevillai zaló után (5-1) behúzta mindkét hazai EL-meccsét - azóta viszont csak esik-kel a piros-fehér társulat. A bajnokságban egy iksz után kétszer kikaptak, különösen a sereghajtónál elszenvedett vereség volt kínos (Zulte 3-1). A formahanyatlás következtében már csak a 7. pozíciót foglalják el Kostasék, akik idegenben azért sebezhetőek. A keretben egy kapus és egy támadó sérült.
  • Az orosz gárdát erősebbnek tartjuk, ráadásul a Liege gyenge passzban érkezik a meccsre. A Krasznodar otthon tartja a pontokat, és tesz egy lépést a továbbjutás felé!

 

h i r d e t é s ▼