Előnyt szerezhetnek a svédek

2018. Jul. 12.
Evergreen11

Az EL-selejtezőben ma az AIK a Shamrockhoz látogat. Van egy ötletünk, hogy mit hoz az odavágó...

h i r d e t é s ▼

Shamrock Rovers - AIK Stockholm
Tipp: 2-es! (1.75 - tippmixpro)

  • Az ír együttes az előző kiírásban bronzérmet szerzett, így kvalifikálta magát az EL-indulásra. A társulat az idei bajnokságban nem annyira meggyőző, a 4. pozícióban állomásozik, de lemaradása jelentős a 3. Waterforddal szemben. A visszafogottabb produktum oka elsősorban a túrákban keresendők, otthon viszonylag erős, 8-2-3-as mérleget tud felmutatni. A pontvadászatban post felszálló ágban van, négy bajnokin nem kapott ki, sőt, még a hálója sem zördült meg. A hétvégén hírverő meccset vívott a Celtic-kel, amelynek azért csúnya vége lett (0-7). A keretben egy középpályás sérült, ő ma sem lesz bevethető. 
  • Az AIK vezeti a svéd bajnokságot, de több meccset játszott riválisainál, tehát pontosabb, ha úgy fogalmazunk, az élmezőnyben foglal helyet. A  sárga-feketék a leállás után remekól tértek vissza, 4-1-re nyertek a Trelleborg vendégeként. A nyáron gyengült a keretük, két alapember adtak el a Grashoppersnek, illetve a Rostovnak - ők az előrejátékban bizony alapemberei voltak az együttesnek. Rikard Norling alakulata idegenben még veretlen, és nagyon jól zár a védelme: hét túráján csak hat gólt kapott. Ma egy belső védő sérülés miatt nem utazhat el, egy másik is edzéseket hagyott ki, szerepeltetése kérdéses.
  • A Shamrock otthon erős, de ezt az AIK-ot jobbnak tartjuk még úgy is, hogy alapemberei távoztak a nyáron. A svédek előnyt szereznek már Írországban! 

További infók ITT!

 

h i r d e t é s ▼