Meccsajánló: Európa Liga-meccselemzések tippekkel

2018. Aug. 9.
liguriano

Csütörtök révén ma Európa Liga-meccsek lesznek szerte Európában. Ebből választottunk ki négyet, amelyre remek szorzók is vannak, alacsony kockázati tényezővel. Lássuk!

h i r d e t é s ▼

 

 

Slovan Bratislava - Rapid Wien
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) - Odds: 1,70

  • Szlovák - osztrák összecsapás az EL-selejtezőjében, ahol a saját bajnokságát repülőrajttal indító Slovan jó esélyekkel lép pályára hazai környezetben. Parázs csata várható, s ez nemcsak a gyepre vonatkozik, hanem vélhetően a lelátóra is, ahol hatalmas biztonsági készülődés lesz jelen. A vendéglátóknál Sporar van nagy formában, a korábbi baseli támadó a bajnokságban három, a nemzetközi porondon öt gólnál jár. A nagy hazai lendületre hatásos vendég kontrák jöhetnek, amiben akár a gólváltás is megbújhat. 

Rangers – Maribor
Rangers (Döntetlennél a tét visszajár) - Odds: 1,40

  • A hétvégi bajnoki fordulóban a Rangers az utolsó pillanatban bukott két pontot, noha a meccs nagy részében emberhátrányban játszottak, miközben a Maribor három játéknap után vezeti hazája pontvadászatát. Egészen otthonosan mozog a nyáron Gerrad együttese a dél szláv együttesek ellen, hisz a korábbi fordulóban az Osijek együttesét búcsúztatták, bár nem teljesen ugyanaz a kávéház, stílusukban elvétve megfordulhatnak hasonlóságok.  Gerrard nyilatkozata is a minap pont erre vonatkozott, ugyanis az elmondása szerint nagyon felkészültek a szlovén csapatból, ezen túl jó erőben érzi a csapatát. Úgy gondolom, a hazai pálya előnye sokat jelenthet az odavágón. 

Vitesse – Basel
Több, mint 2,25 (Ázsiai Gólszám 2,25) - Odds: 1,45

  • A korábbi orosz szövetségi kapitány Leonid Slutskiy vette át a Vitesse irányítását, akitől természetesen sokat várnak a fanatikusok. Àm nem csak miatta nagy a várakozás, hanem olyan új igazolások miatt is, mint a rutinos kapus Eduardo, vagy a nagyon tehetséges támadó Hillary Gong érkezése miatt is. Bár a Basel rutinosabb a nemzetközi színtéren, s talán a keretüket is masszívabbnak mondanám, a hazai pálya előnyét nem hagynám figyelmen kívül. Az elmúlt szezonban pl. mindössze  csak négy hazai vereségük volt a holland élvonalban, ugyanakkor egyik féltől sem áll távol a nyíltabb foci, ami miatt elsősorban a gólokra mennék rá. 

Trencin – Feyenoord
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) - Odds: 1,55

  • Kettős győzelemmel jutottak tovább a szlovákok, a holland együttes meg csak most csatlakozik az EL-selejtezői sorozatba, ráadásul a hazaiaknál pár hete a szezon is elindult. Ha ezt nézzük, akkor ez mindenképpen előny lehet a Trencsény részéről, nem beszélve a hazai pálya előnyéről, s talán az odavágón az erőviszonyok így közelebb kerülhetnek egymáshoz. Az nem kérdés melyik csapat az erősebb, s hogy melyik a továbbjutás első-számú várományosa, viszont az első meccsek "kiszámíthatatlanságai" miatt inkább a gólokban látok nagyobb fantáziát. 

 

Hozzászólások

Nem tudom én inkább X2 vagyok a Rangers-Mariboron!
A skótok mostanában nem tündökölnek,szép dolog volt a horvátok kiejtése és kb itt a végállomás.
A Maribor azért rendre oda ér EL csoportkörbe,nemzetközileg is sokkal magasabb jegyzett jelenleg ennél a Rangersnél.
Tudom nem lehet minden meccsre tippet írni,de a Ludogorec-Zrinski az nagyon hazai.
Szerintem a bolgárok visszatérnek a Crusaders ellen látott kiütéses győzelem útjára.
Hendivel simán megéri megrakni!
Nálam a Sevilla 0-2-es hendivel 1.4 vagy félidő hazai is 1.2-ér szintén megéri.
Az én szememben ma mégis a most kezdődő UFA-Progres Nidercorn az ami nagyon ajándék.
A sima hazai is 1.3 és a hendis is 1.8 még most is.(korábban volt 2.05 is,hétfőn még ezzel vettem le)
EGY UFA hendis és a Sevilla félidőre már egy jó duplánk meg is van.
Még egy nagyon rutinos csapatra számolok ma a Mariboron túl ez,pedig a Köbenhavn.
Ők is idegenben kezdik a párharcot a CSZKA Szófia ellen.
Tőlük is győzelmet várok ma 2.5 az odds rá.
Bulgáriában csak a Ludogorec aki nemzetközileg ér valamit a többi gárda olyan akár a bármelyik magyar mennyei alakulat.(már Rigában az első körben majdnem kiestek a szófiaiak,büntetőkkel tovább csúsztak)

Szerintem ma nyer a Rangers hazai pályán, nem is értem mi ez az optimizmus a Mariborral szemben. Nem valami világverő csapat, a grúz ellenfél ellen idegenben gólt sem szereztek, ellenben Gerrardék búcsúztatták az Osijek gárdáját ami számomra kicsit meglepő volt. Jó lesz az a Rangers! :D

Hajrá!
Jöjjön az Rangers,én ezt a gyufásokat nagyon megettem.
Otthon csak lesz egy 2-0,lett volna ha nem kapnak a 79.percben egy gólt.
Tisztára dejavu érzésem volt!
Ágyúgolyóban egy hasonló hendis tipp ment ugyanígy el!
U20-as női VB-n egy Haiti-Kína vendégbe volt téve így.
Félidő ott is 0-1 második félidő éppen elkezdőik már 0-2 aztán ők is valahogy így a 78-80. perc tájékán összehoznak Haitinak egy büntetőt amivel elszálltam,kétszer így belenyúlni nem semmi szerencse.

 

h i r d e t é s ▼