Minőségbeli különbség

2018. Jul. 12.
Evergreen11

Az albán 5. helyezett fogadja a szlovén ezüstérmest a mai összecsapáson. Mit várunk? Nyomban mutatjuk!

h i r d e t é s ▼

Partizani Tirana - Maribor
Tipp: 2-es! (1.55 - tippmixpro)

  • Az albán bajnokságban legutóbb az 5. helyen zárt a Prtizani, de mivel a Skenderbeu, amely hivatalosan az első lett, nem indulhat a nemzetközi kupában, így egyet "hátraugrott" a rendszer. A középszerűen eljesítő fővárosi gárdánál volt mozgás rendesen a nyáron, több focistával nem tudtak egyezségre jutni a klub elöljrói, akik új vezetőedzőt neveztek ki a csapat élére. Igazi sötét ló a Partizani, nagy kérdés, hogy mennyire lesz képes csapatként funkcionálni az alapos átalakuláson átesett együttes.
  • A maribori gárda lecsúszott a bajnoki címről, a Ljubljana a jobb egymás elleni eredményével, pontazonossággal nyert. A tavaly BL-csoportkörös alakulat egyben tartotta értékeit, sőt, igyekezett erősíteni is. A bajnoki rajtra két hetet kell várni, a lilák eddig a felkészülési időszakban jó eredményeket értek el. Tavaresék a múlt héten remiztek a Köbenhavn-nal, előtte kitömték a Cravovia Krakkót - ezek azért jó előjelek.
  • A nemzetközi rutin és a nagyobb játéktudás egyértelműen a vendégek mellett szól. Azt gondoljuk, hogy noha vannak sérültek a maribori keretben, Zahovicék előnyt tudnak szerezni már az első mérkőzésen.

További infók ITT!

 

h i r d e t é s ▼