Hannover - Wolfsburg

2018. Nov. 9.
Gandras

Nem is olyan régen már összefutottak hasonló pályaválasztás mellett a DFB keretein belül, s akkor Bruno Labbadia együttese nyerni tudott 0-2-re. 

h i r d e t é s ▼

 

 

 

  • Jelenleg hátulról a harmadik helyet foglalják el a hazaiak a német élvonalban, ami miatt ilyenkor teljesen természetes módon felerősödtek az edzőjük Andre Breitenreiter leváltásával kapcsolatos hangok. 10 bajnoki után mindösszesen csak egyetlen győzelmük van 12 lőtt, illetve 21 kapott gól mellett, úgy néz ki hogy Sané, vagy Harnik távozása érzékenyen érintett őket, vagy legalábbis a helyükre igazoltak nem hozzák a tőlük vártat. Az említett kupameccsen is több helyzetük volt, mint a Wolfsburgnak, s a hétvégén a Schalke ellen is jól tartották magukat, ám a hajrára már dekoncentrálttá váltak hátul, ráadásul a brazil védő Felipe is megsérült.
  • Ez a bajnoki hazai környezetben mindenképpen egy vízválasztó lehet a jelenlegi állapotban, hisz egy bőven fogható ellenfelet fogadnak, ám ezek a találkozók a legnehezebbek, főleg úgy hogy már az önbizalmuk is mélyen van. Vélhetően a kapitány Anton húzódik majd vissza a védelem tengelyébe, míg a csatársorban Bobby Wood helye biztos csak, hisz Füllkrug, és  Weydant is sérüléssel bajlódik, bár a hírek szerint egyiknek sem túl komoly. A másik oldalon Camacho, valamint Guilavogui is vélhetően kihagyja ezt a találkozót, s főként az első számítana nagyon komoly veszteségnek, de Ginczek és Malli játéka sem tűnik biztosnak.
  • A fogadóirodáknál sem teljesen egyértelmű, hogy melyik fél az esélyesebb, viszont ha azt nézzük, hogy a hazaiak utolsó nyolc bajnokijából hét alkalommal megvolt a meccsenkénti minimum három gól, illetve a vendégektől sem áll messze a nyíltabb stílus, akkor a gólokban lehet ráció. Az over, illetve a gólváltás is nagyon szép szorzóért játszható, előbbi 1,90, utóbbi 1,70-ért fogadható, azt gondolom mindkettőre jó esély nyílik. 

Hozzászólások

 

h i r d e t é s ▼