2024.01. 19.

Fibonacci Challenge, avagy „Este van már nyolc óra” – 2024.01.19

Fibonacci Challenge, avagy „Este van már nyolc óra” – 2024.01.19

Biztos mindenki ismeri az „Este van már nyolc óra” kezdetű gyermekdalt. Ez ihlette a legújabb sportfogadás-napló címét. A napokban megjelent Fibonacci stratégiával kapcsolatban indítanám el ezt a cikksorozatot, természetesen tippekkel. Mindenről bővebben kattintás után! Mivel a tegnapi meccset, a Sligo-Derry találkozót törölték, így megismételjük a harmadik fordulót!

Fibonacci Challenge, avagy „Este van már nyolc óra” 

  • A sorozat alapja az a stratégia, amelynek leírása 2024.01.15-én jelent meg a Tipplapon. Ezt ITT OLVASHATJÁTOK! Az már most úgy tűnik, hogy a legalkalmasabban és legbiztosabban a csapatkövetéses döntetlen-szériában lehet alkalmazni. Jó csapatválasztással tulajdonképpen nagyon magas a beválási arány és egy korrekt bankrollmenedzsmenttel összekombinálva profitot termel. Csakhogy van ezzel egy kis probléma! Még az angol Ligabajnokság esetében is, itt amúgy jól alkalmazható a stratégia, 22 csapatos liga esetében egy szezonban csak 42 mérkőzés van! Ez pedig így elég lassúcska menet lenne. 
  • Korábban itt a Tipplapon publikált egy kedves ismerősöm Toro néven, akinek már régóta szenvedélye a sportfogadás és megpróbáltunk agyalni azon, hogyan lehetne akár mindennapos szintre koncentrálva, de eredményességét nem vesztve alkalmazni ezt a Fibonacci-stratégiát. Több gondolat is felmerült, amikor kiforrta magát valami, biztosan jelentkezni fogunk, hogy megmutassuk nektek.
  • Az egyik ilyen ötlet azon alapszik, hogy a statisztikai megfigyelések nem csak csapatokra lebontva, hanem időszakokra vizsgálva is működnek. Például, ha a Wolverhampton meccseit soroljuk fel, biztosan lesz közte döntetlen, jó eséllyel 10-es csoportokon belül egy átlagban. De hogyan lehet ezt nem csapatra vonatkoztatni? Ekkor jött a gondolat, mi lenne, ha nem egy adott csapatra, hanem egy adott időpontra vonatkoztatnánk? Például az esti idősávban a 20:00-ra? Mindez az elmélkedés 2024.01.15-én, hétfőn zajlott délután-kora este. Azonnal megnéztem a megújult TIPPMIXPRO (ha nincs még regisztrációd, kérlek ITT ezen a linken tedd meg, ezzel is segíted munkánkat!) ajánlatát és megkerestem, hogy melyik az esti 20:00-tól számított első labdarúgó mérkőzés! Ez volt, alatta a megelőző szorzókkal:

  • Alapvetően is tökéletesen alkalmas volt a döntetlenre, így kíváncsian vártam, mi történik. Az eredményt láthatjátok a képen! Azt gondolom, hogy a döntetlenek valószínűségének periodikája működik egy adott-, állandó időtartamra vonatkozóan is! Minden este, az első 20:00-ás labdarúgó-mérkőzések eredményei jó eséllyel úgy fognak alakulni, hogy nagyon jó eséllyel lehet rá alkalmazni a Fibonacci stratégiát! Tegyünk egy próbát! A mérkőzéseket minden esetben a megújult TIPPMIXPRO ajánlatából választom, minden nap az első kiajánlott 20:00-ás mérkőzés! Ha éppen pont akkor nem lenne, akkor az első soron következő időrendbe! 
  • De még a szóban forgó Fibonacci-cikk megjelenése előtt megbíztam Miroslav kollégát :D, hogy tesztelje a stratégiát a teniszmeccsekre vonatkozóan. Szabad kezet adtam neki a választásban, csak az volt a kérés, csinálja végig konzekvensen egy jó ideig. Ő ezt elkezdte, a naplózást szintén követhetitek a Tipplap oldalán. Most pedig jöhet a második napló és próba, mégpedig labdarúgó döntetlen-sorozat a 20:00-ás időpontra vonatkozóan!
  • A már ismert táblázat a Fibonacci-sorozat és a szorzók adataival. A táblázat függőleges sorában a Fibonacci-sorozat számai vannak sorban. Minden egyes szám egy új nap, új fogadás, a vízszintes sorban a szorzók. Minden egyes szám mellett zárójelben az addig elköltött egységek vannak, a zölddel kiemelt számok pedig a bejött tipp utáni szorzókat jelenti. Nyilván, ha a 3,0-nál magasabb szorzóval dolgozunk, az megdobja a profitot is.: 

1. sorozat 3. nap. (törlés miatt ismétlés)
Virtuális bankroll: 94.000 forint 
Egység (tét): 6000 forint (a bankroll 3%-aX2-vel)
Meccs: 

 

A mai meccsen a vendégek esélyesebbek, de a hazai pálya előnye könnyen kiegyenlítheti ezt. 

tipp
Excelsior - Heerenveen
Döntetlen | 3.65 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
bumm 2024-01-19 13:12:20
Ez egy működő stratégia, de én jobb szeretem a csapatokat végigvinni és egyszerre 3-4 sorozatot futtatni. Olyan bajnokságot kell nézni ahol a döntetlen nem ritka és olyan csapatot aki rég nem ikszelt (5-6 meccse legalább). Elkezded pakolni és jellemzően max. 5 körön belül jön az iksz. Mondok négy nem régi példát.
Gaziantep - több mint 10 körig nem ikszelt, elkezdtem pakolni, második alkalomra Adana Demirspor ellen jött is az iksz
Manchester Utd - sokáig nem ikszeltek, Chelsea és Bournemouth ellen már raktam de elment, harmadikra a Liverpool ellen jött be
Stuttgart - szintén iksz nélkül voltak vagy 14 fordulót, elsőre lejött amikor tettem.
Török 2.-ben Adanaspor szintén elsőre.
Viszont az összes ilyen stratégia azon múlik hogy viseled amikor már nagyon nagy a tét... előre meg kell határozni hol állsz meg, ezzel egyetértek. És azért fontos a csapat és főleg a bajnokságválasztás, ahol ritka az iksz (25% alatt) azt felejtsd el.
incy 2024-01-19 16:54:20
Ez a legrosszabb opció, olyan csapat, amelyik régóta nem ikszelt. Ennek a szerencsén kivül mentális oka is van. Százszor bejön, de 101-re nem. Ha jót akarsz, fogadd el. Én is ezzel kezdtem, vagy 20 éve, sok-sok csapattal egyszerre és kb 3 hónap után belebuktam a Hansával. Direkt néztem utána 1-2 évig és az olasz Frosinone, a Bradford, a Bilbao, a francia Boulogne és egy másik 2. ligás (ahol 34% feletti volt az x-ek aránya), de még tovbábbi 2-3 döntetlenbarát bajnokság középcsapata is produkált 20+ szériát, egészen hihetetlen. Utána váltottam. Ha konkrét csapatok, akkor olyanok, amelyek kb. minden 2. meccsen x-elnek, vagy egy hosszabb x-nélküli sorozat után bejött egy. Onnantól pótolni fogják. És több sikertelen kisérlet után érdemesebb "fix" meccsekből, kötésből kihozni azt a 2.8 szorzót. Nagyon stresszes ám sok-sok ezret X-re fogadni csak azért, mert lassan jönnie kell. Nem kell:) mondom ezt statisztikusként. Azaz ahogy írtam, 100x jön és majd 1szer nem. És rendszeresen mentsd meg és vedd ki a nyereséget.
incy 2024-01-19 17:07:37
Nézd meg a Blackburn szereplését, 27. meccsen ikszeltek 1-2 hete. Ezt senki se bírja, tuti bukás. Aki a 14-15. döntetlen nélküli mérkőzés után kezdi pakolni, őket, az is bukik.
bumm 2024-01-19 23:22:19
Jogos amit írsz, bele lehet futni és egy idő után megremeg a kéz. Én amúgy a Fibonacci helyett a D'alembert módszert ( és csak 2x szorzó körül) szeretem jobban az lassabban száll el tétben, de tény hogy nincs az a matematikai sorozat ami megoldást nyújt egy hosszú bukó szériára. A jó tipp választás fontos.
incy 2024-01-19 23:46:33
Én anno évekig talán a Fibonaccinál is enyhébb tétemelést alkalmaztam, 4-5 körig akkora tét, hogy fix profitot hozzon, mondjuk folyamatosan 1e Ft, majd a következő körtől már csak nullára kihozni. Első 2 kör X (mert szeretem böngészni, nem konkrét csapatok), utána 2 kör kötésben Both to score (ezt is szeretem böngészni), majd az 5. körtől már alaposan megválogatott "fixek" kötésben. És egyszerre sok-nagyon sok. Hosszú évekig, amíg az időm engedte. A legfontosabb a türelem és a jó tipp választás. Pl. Ilyen random belga ír holland meccsekkel tuti bukó a vége:)
Barnamedve 2024-01-19 15:06:53
Ebben teljesen igazad van! Egy csomó jó bajnokság és csapat van. Viszont csapatkövetésnél nagyon lassú a dolog. Aki rászán egy komolyabb bankot, az valóban, több csapat követésével meg tudja gyorsítani a dolgot. Én olyan megoldást keresek, amit minden nap lehet alkalmazni. Ez lehet mondjuk a 20:00-ás elsőnek kiírt meccs. Ha mondjuk fél éve felírtuk volna az összes ilyen meccset, akkor biztosan lenne benne döntetlen! Most majd kiderül.
És köszi, hogy elmondtad!

további tippjeink a Foci világából

A vendégek remek formában vannak, még nem mondtak le a play offról. Fotó: pixabay.com
A vendégek remek formában vannak, még nem mondtak le a play offról. Fotó: pixabay.com
2024.04. 26. Kiszakad a gólzsák?
A Cambuur ma a Dordrechtet fogadja. Mindkét alakulat elsősorban támadásban erős - ezért is hoztuk ezt a tippet! Fotó: pixabay.com
A Cambuur ma a Dordrechtet fogadja. Mindkét alakulat elsősorban támadásban erős - ezért is hoztuk ezt a tippet! Fotó: pixabay.com
A vendégeknek még van némi esélyük a play offra, de pocsék formában érkeznek a mai összecsapásra. Fotó: pixabay.com
A vendégeknek még van némi esélyük a play offra, de pocsék formában érkeznek a mai összecsapásra. Fotó: pixabay.com