2018.12. 05.

Magyar Kupa: Vastag duplázó szelvény a nap meccseiből.

Magyar Kupa: Vastag duplázó szelvény a nap meccseiből.
hirdetés

Az NB1-es csapatok java idegenben-, alsóbb osztályú csapat ellen meccsel ma a Magyar Kupában, a cél a legjobb 16 közé jutás. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, ezért nem vehetik félvállról a 90 percet. Ha a rendes játékidőben döntetlenre állnak, akkor hosszabbítás, majd büntetők döntenek. Az MTK, a DVTK és a Paks mérkőzéseit kötöttük egy csokorba! Lássuk.

 

 

  • Mivel az MK-mérkőzések ugyanúgy hármas kötésben fogadhatóak csak, pont egy ilyen hármas szelvényt hoztam. A csapatok kiválasztásának vezérgondolata az volt, hogy egyrészt kerülni kell a bajnokság élcsapatait, mivel a szorzók itt igencsak alacsonyak, másrészt olyan csapatokat próbáltam találni, akik megfelelő motivációval rendelkeznek! Akik semmiképpen nem veszik majd félvállról a meccset!

Ajka - MTK (Ki jut tovább?)

2018.12.05. 15:00

MTK

1,18 

Az MTK az utóbbi időben döcögött a bajnokságban, ráadásul újoncként meg kell becsülnie minden lehetőséget amely továbbjutást érhet. Az Ajka az NB3-as csoportjának listavezetője, a szakvezető pedig Schindler Szabolcs, aki tavaly pont ebben a szakaszban esett ki csapatával a kupából, akkor a DVSC búcsúztatta őket. Az edző a mai meccsel kapcsolatban elmondta:

„A legfontosabb számunkra, hogy ne idegeskedjünk. A srácoknak is azt mondtam, tekintsük ezt a mérkőzést az őszi teljesítményünkért egyfajta bónusznak. Persze jól tudjuk, hogy az esélyek nem mellettünk szólnak, azonban mi nem fogunk feltartott kézzel a pályára lépni. Ez az utolsó nagy esélye a kiscsapatoknak, hiszen a következő fordulótól már két összecsapáson dől el a továbbjutás. Most még egy meccsen bármi megtörténhe, bárki tud nyerni. Ezeken a derbiken igazi kupa hangulat uralkodik, ami extra motivációt jelent a játékosoknak is. Az MTK egy rendkívül jó csapat. Feczkó Tamást kiváló edzőnek tartom, aki nagyszerű együttest épített. Személyesen tekintettem meg a hétvégén a Debrecen elleni bajnokiját is, ahol nagyszerűen futballozott az MTK, ám több kínálkozó lehetősége kimaradt. A védelem mindösze egyszer hibázott, de azt a Debrecen könyörtelenül kihasználta.

A szakvezető bízik abban, hogy hosszabbításra tudja menteni a meccset, ahol bármi megtörténhet. A fiatal edző kifejtette továbbá, hogy nem fog bunkerfocira berendezkedni:

„Az Ajka az NB I-es MTK ellen is szeretne a saját stílusában focizni. Szerintem ellenfelünk és mi is inkább a támadó focit képviseljük. Remélem, ebből jó meccs kerekedik ki. Azt kértem a játékosoktól, élvezzék az összecsapást, és hozzák ki magukból a legtöbbet”

  • Ami pedig a sérülteket illeti, nem játszik az eddig 14 gólt szerző Oláh László, ami még azt a kicsi esélyt is elveszi a csapattól. Az MTK kiválóan támad. Szélvészgyors szélsőik rendre a védők mögé juttatják a labdát, középen pedig két egykori válogatott, kőkemény játékos (Vass Ádám, Pintér)felügyeli a területet és gyűjti össze a labdákat. Az MTK motivált, mivel a bajnokságban kifulladt a kezdeti lelkesedése, mindenképpen a kupában vigasztalódna. A különbség pedig szignifikáns. Nem ezen a meccsen várok meglepetést.

Budaörs - Diósgyőr (Ki jut tovább?)

2018.12.05. 12:00

Diósgyőr

1,65 

  • A szelvény második meccsén egészen más a helyzet. A DVTK most kezdte el eredményesen játszani a Fernando mester által képviselt taktikát, ami a modern passzokra épülő-, kreatív támadó stílust képviseli. Kiváló lehetőség a mai meccs arra, hogy a diósgyőri játékosok még inkább begyakorolják ezt a játékrendszert, ezért nem várok túl sok változást a kezdőcsapatban. Fernando azokat fogja játszatni, akikben bízik és akikre a bajnokikon is támaszkodni akar. Itt is egyértelműen NB1-es továbbjutást várok!

Siófok - Paks (Ki jut tovább?)

2018.12.05. 15:00

Paks

1,18 

  • A Paks az NB1 egyik markáns összeszokott csapata, amely egyértelműen a csapatjátékra helyezi a hangsúlyt. Most kissé gödörben van Csertői Aurél alakulata és ez a hétközi kupameccs kiváló alkalom arra, hogy a megingott önbizalmat visszaszerezzék! A hétvégi Fradi-elleni vereség egészen biztosan megingatta a csapat önbizalmát és Csertői kiváló pedagógus és edző, pontosan tudja, hogy egy győzelem feledteti ezt a fiaskót. Itt is egyértelműen jobb csapat a Paks és az osztálykülönbséget k fogják most használni. Sima vendégsiker várható, továbbjutással.


A három mérkőzés összekötve 2,29-es szorzó és kiváló esélye van a WIN-nek! 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

Zombi23 2018-12-06 10:52:00
Törölt hozzászólás
tibcsi68 2018-12-05 20:05:09
Ezek a" kis" csapatok még lelkesek, nem adták még el a lelküket!
Pákász 2018-12-05 13:39:58
Good bye Fernando!

https://www.youtube.com/watch?v=dQsjAbZDx-4

további tippjeink a Foci világából

friss 50 perce Kis csapatok nagy meccse!
A sorsolás szeszélye folytán két harmadosztályú együttes találkozik egymással a norvég kupa 4. fordulójában. Az esélyek a hazaiak mellett szólnak...
Evergreen11
0 Tovább
A sorsolás szeszélye folytán két harmadosztályú együttes találkozik egymással a norvég kupa 4. fordulójában. Az esélyek a hazaiak mellett szólnak...
A norvég kupa 4. fordulójában két másodosztályú alakulat csap össze. a Továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Mutatjuk a részleteket...
Evergreen11
0 Tovább
A norvég kupa 4. fordulójában két másodosztályú alakulat csap össze. a Továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Mutatjuk a részleteket...
Az Afrika-kupán a csoportkörök második fordulóit rendezik. A házigazda Egyiptom ellenfele a tornát vereséggel kezdő Kongói DK lesz. Lássuk az esélyeket!
pletszo
0 Tovább
Az Afrika-kupán a csoportkörök második fordulóit rendezik. A házigazda Egyiptom ellenfele a tornát vereséggel kezdő Kongói DK lesz. Lássuk az esélyeket!