Középpontban a 17. forduló!

2018. Dec. 6.
Evergreen11

A listavezető a Mezőkövesdet fogadja, a Vidi az Újpest vendége lesz, az alsóházban pedig sorsdöntő meccset vív a DVTK a Kisvárdával. Lássuk az esélyeket!

h i r d e t é s ▼

  • Az MTK a múlt szombaton balszerencsés vereséget szenvedett, és mintha kisebb gödörben lenne az újonc. A Haladás pocsék formában van, legutóbb alig tudott pontot menteni otthon a Diósgyőrrel szemben. Nem ma szakad meg a zöldek rossz szériája…
  • A Loki vendége a Honvéd lesz. A hajdúságiak nyerni tudtak a Hungária körúton, a kispestiek kikaptak Fehérváron. A piros-fehérek otthon erősek, a fővárosiak kissé szeszélyesek a túrákon. Leginkább kevés találattal, s tán iksszel kalkulálunk.
  • A Puskás-Paks összecsapás totálisan háromesélyes. A felcsútiak viszont otthon egyre magabiztosabbak, éppen ezért a két kiszámíthatatlan gárda találkozójától ikszet várunk.
  • A Groupamába ma a Mezőkövesd látogat. A Fradi vezeti a bajnokságot, a múlt héten Pakson gáláztak Bödéék (0-3). A matyóságiak kifejezetten stabil középcsapattá nőtték ki magukat – ám ez ma nem ér pontot Dibuszéknál, a Ferencváros kevés gólos mérkőzésen diadalmaskodik.
  • A DVTK-Kisvárda meccs tipikusan kiesési rangadó. A borsodiak három mérkőzés óta veretlenek, és kétszer nyertek saját közönségük előtt. Az újonc legutóbb három pontot kasszírozott a Felcsút ellen, de ma szerintünk a miskolciak ünnepelhetnek majd.
  • A zárómeccsen a Megyeri úton fogadja a bajnokot. A lilák nem tudnak kitörni a középszerűségből, a fehérváriak viszont feljöttek a 2. helyre. Ma is a piros-kékeket érezzük esélyesebbnek, emellett ezen a kilencven percen sem várunk gólzáport…

 

h i r d e t é s ▼