Középpontban a 4. forduló!

2018. Aug. 10.
Evergreen11

Már a 4. fordulót rendezik a honi élvonalban. Lássuk, mit várunk a hat összecsapástól!

h i r d e t é s ▼

  • A Videoton a Debrecent látja vendégül szombaton délután. A fehérváriak a BL-ben is harcban állnak még, a bajnokságban legutóbb elhalasztották a meccsüket. A Debrecen kifejezetten jól nyitott, 7 pontos, ma viszont minden bizonnyal elkönyvelik első vereségüket a hajdúságiak.
  • A Kisvárda a Fradit fogadja. Itt különösebben nem is kell megmagyaráznunk a tippet: kőkemény 2-es. A forma, a keretek erőssége alapján még a hendis V is benne van a pakliban.
  • A Rohonci útra a Puskás Akadémia érkezik – soraiban három korábbi Hali-játékossal. A zöld-fehérek és a felcsútiak is eddig egyaránt 1-1 pontot szereztek, a mai ütközetükre a gólváltás lehet a legjobb opció.
  • Az MTK a Diósgyőrrel meccsel szombaton este. Az újonc eddig a várakozások felett teljesít, két győzelem között a Fraditól kapott ki. A miskolciak helyzete kevésbé rózsás: két zakó között otthon remiztek a Puskással. Van egy olyan érzésünk, hogy ma sem gyarapítják pontjaik számát a piros-fehérek.
  • A Paks-Újpest meccs érdekes összecsapásnak ígérkezik. A tolnaiak beragadtak a bajnokság elején, az újpestiek a kettős terhelés miatt is kissé gyengébben kezdtek a vártnál. Ma kevés gólos ütközettel kalkulálunk.
  • A Mezőkövesd-Honvéd találkozók a közelmúltban rendre gólos meccseket hoztak. A matyóságiak eddig veretlenek – igaz, csak két fellépés van a hátuk mögött. A  kispestiek az EL-kiesés után javítottak (Paks 1-0), és ma sem maradnak pont nélkül…

 

 

h i r d e t é s ▼