Középpontban a 8. forduló!

2018. Sep. 13.
Evergreen11

Két hét szünet után folytatódik a honi pontvadászat. Lássuk az esélyeket!

h i r d e t é s ▼

  • A Mezőkövesd a Diósgyőrt fogadja. A keleti derbin inkább  házigazdát érezzük esélyesebbnek, a matyóságiak képesek lehetnek otthon tartani a három pontot a gyengén rajtoló piros-fehérekkel szemben.
  • A rosszul rajtoló Paks kezd kiegyenesedni, ellenfele ma a bajnokságot remekül kezdő, majd legutóbb meglepetésre otthon botló MTK lesz. A tolnaiak hazai környezetben nem rosszak, a kék-fehérek viszont idegenben veszélyesen kontráznak. A gólváltás benne van a pakliban…
  • Nagy túra vár a szombathelyiekre, akik Kisvárdán lépnek pályára. Az újonc megszerezte legutóbb első sikerét, a Hali viszont idegenben csent pontot a Lokinál. AZ alsóházi ütközettől találatokat várunk, a +2.5 egészen jól hangzik.
  • Az Újpest vendége ezúttal a Debrecen lesz. Mindkét gárda kissé szeszélyesen teljesít, ám egy árnyalattal a fővárosiakat érezzük esélyesebbnek. 1X-ben minden bizonnyal elmegy ez a történet.
  • A Puskás a Vidit látja vendégül. A felcsútiak beragadtak a rajtnál, és nem tartjuk valószínűnek, hogy épp a bajnokesélyes ellen jönnek ki a gödörből. A Vidi elhozza mindhárom egységet átmeneti otthonából.
  • A Honvéd-Ferencváros ütközettel zárul a 8. játéknap. Az elmúlt években többször is megtréfálta a zöld-fehéreket a Kispest, és ma sem tartjuk kizártnak, hogy pontot csennek Vargáéktól a piros-feketék. Kevés találatra és a félidei ikszre lehet érdemes fogadni…

 

 

h i r d e t é s ▼