2022.04. 22.

OTP Bank Liga: MTK – Mezőkövesd

OTP Bank Liga: MTK – Mezőkövesd

Ma már megkezdődik az NB1 29. fordulója, ahol is a pénteki nyitómeccsen az életéért egyre reménytelenebbül küzdő MTK a kiesőzóna felső határától nem olyan messze, a 9. helyen állomásozó Mezőkövesdet fogadja.

MTK - MEZŐKÖVESD
2022.04.22. 20:00

  • Ha van olyan kiesés, amire azt lehet mondani, hogy szegények nem érdemelték meg, az az MTK-é. Amióta kinevezték Márton Gábort, a csapat remek támadójátékot játszik és a téli igazolásoknál meg is teremtették annak a feltételét, hogy meglegyen a csapat is. Az egészben az jelentette a problémát, hogy az élvonal 12 csapatos, így minden egyes pontvesztés megbosszulja magát, különösen akkor, ha a rivális csapatok pont ugyanakkor nyernek! És az MTK esetében pont ez történt. Ráadásul három meccse csak egy pontot tudtak gyűjteni, így egyre reménytelenebb a helyzetük. Hatpontos hátrányt kellene ledolgozni és a legnagyobb baj az, hogy a Honvéd és a Mezkőkövesd lehetne az a csapat, akit behoznak. Ez pedig most nem nagyon elképzelhető. Ez a mai meccs sokat jelent! Ha az MTK győzni tudna, akkor öt pontra hozza be a Kövesdet, ha pedig a Gyirmót is megverné a Honvédot (ez a másik kulcsfontosságú meccs a fordulóban a kiesés szempontjából), akkor bizony még nyílttá válhatna a küzdelem.
  • Az MTK-nak van esélye nyerni, de a Mezőkvesd élén Supka Attila kiváló szakember és az ő csapata sem rossz. Igaz, hogy legutóbb kikaptak a MOL Fehérvártól, de nekik nem is a Vidit kell legyőzni. Viszont előtte megverték a Kisvárdát és a Gyirmótot is, ezzel tulajdonképpen a kiesés elleni harc dandárját el is végezték. Ma nem a kimenetelre fogadok, mert ez a meccs abszolút háromesély, különösen ebben a győzelmi kényszerben, hanem a gólokra. Mindkét csapat szerez gólt a választásom!
tipp
MTK - Mezőkövesd
Mindkét csapat szerez gólt | Igen | 1.74 | (7/10)

kapcsolódó meccs

MTK - Mezőkövesd

2022. 04. 22. 20:00 | NB I Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
eden12 2022-04-22 15:25:19
Kimegyek rá, de a faszom tele van már az MTK-val... :)
Mártont nem feltétlen hibáztatom alapvetően amúgy.
Kantát ismerem és komázom régóta.Miatta kezdtem el még a legutóbbi NB2-es idény közepe-vége óta kijárni meccsekre, amit már évek óta terveztem.
Akkor részben a félbemaradt szezonnak is köszönhetően biztosan visszajöttünk az NB1-be. Nekem azóta leginkább a Boris munkássága, és az ő idejében épülő,fejlődő MTK tetszett legjobban, azóta mélyrepülésként élem meg a dolgokat...Kanta is szögre akasztotta a cipőt, de azért azóta kijárok a hazaikra:)

Igazából az elmúlt meccseken nem játszunk rosszul, de valahogy mégse jön ki a lépés...

Hátha ma! :)

Hajrá Kékek!
Pákász 2022-04-22 20:26:48
Szia!
Én is így gondolom! Borisz kiváló munkát végzett, elindult egy úton, ami működött! Aztán elküldték hozták az olaszt, aki tönkrevágott mindent. Márton nem tehet semmiről.

további tippjeink a Foci világából

belépés

partnerek

címkék