2024.03. 10.

OTP Bank Liga: Paks – Debrecen (Egy újabb nehéz állomás a bajnokságra törő Paksnál)

OTP Bank Liga: Paks – Debrecen (Egy újabb nehéz állomás a bajnokságra törő Paksnál)

Hiába mondják Pakson, hogy nem foglalkoznak a bajnoki címmel, azért biztos vagyok benne, hogy egyre inkább ott munkálkodik az paksi játékosok fejében az aranyérem utáni vágy. Ha ma le tudják győzni a DVSC-t, akkor még egy kicsivel közelebb kerülnek a dobogó legfelsőbb fokához.

  • Bognár György szinte minden interjúban, amikor rákérdeznek, elmondja, hogy szerinte a Fradi lesz a bajnok, ne gondolja senki, hogy egy töredék költségvetéssel rendelkező kis klub, mint a Paks, le fogja győzni az öt éve rendszeresen euro-csoportkörös Ferencvárost, közben elnézően mosolyog a bajsza alatt. Altat a mester, próbálja levenni a lelki terhet a játékosainak a válláról, mert csak addig tudnak a legjobb szinten futballozni, amíg nem lesz elvárás-, akár maguk számára, akár a szurkolók oldaláról, a bajnoki cím. Amint az lesz, a csapat be fog göcsölni. Amúgy meg erről beszél-beszélt mindenki állandóan, hogy jaj de jó lenne, ha lenne az NB1-ben olyan gárda, amely megszorítja a Ferencvárost. Hát most van! Csak aztán amikor jönnek az európai kupás selejtezők, tükörsimán esnek ki az első-, vagy a második körben a magyar csapatok. Na ott kellene valamit virítani! Hornyáknak sem a Fradi edzőbe kellene belekötnie, hanem elgondolkodni azon, hogy egy ilyen játékosállománnyal simán kikaptak az életéért küzdő Újpesttől! Na de térjünk vissza Bognárra. Vitathatatlanul jó edző, a magyar labdarúgás üde színfoltja. Most nagyvonalúan engedjük el a korábbi botrányait, foglalkozzunk a szakmával. Ahhoz pedig ért. Kiválóan felkészíti a Paksot, rendkívül szimpatikusan fociznak. Már most gratulálok Bognár Györgynek az év edzője címért! Ha bajnok lesz, akkor tökéletesen megérdemli, de ha csak második lesz, akkor is megkapja, mert a Fradival bajnoki címet nyerni még bivalybasznádi megye hármas csapat félalkoholista edzője is tudna (irónia) Szappanos és Windecker továbbra is sérültek a csapatban.
  • A Debrecen is remek csapat. Van koncepció, van kiváló edzőjük, remek infrastruktúra és van anyagi háttér is, hiszen Szuhodovszki Somáért komoly pénzt adtak a Kecskemétnek. Már csak türelem kell és beérik a munka, ebben biztos vagyok. Szerintem Blagojevic mester pontosan tudja hogyan lehet a Bognár-féle stílus ellen focizni. Csak véghez vinni nem olyan könnyű dolog. Remélem, legalább egy döntetlent kiharcolnak Pakson, ha már a dobogó alsó fokáért küzdenek.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Paks – Debrecen
Döntetlen | 3.65 | (7/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Baggio 2024-03-10 15:05:39
Ez a meccs is tökéletesen példázza, hogy nem Blagojevic a gyenge, a taktikája tökéletes volt. De amíg elöl nem tudnak belőni ilyen helyzeteket, addig nem lesz jobb a Debrecen
Lalika 2024-03-10 13:04:58
Na akkor ezt a vitát 3 perc alatt lezárta Dzsudzsák.
Malacka123 2024-03-10 09:45:48
Ez az NB1 annyira bundás kenyèr,hogy itt bármi lehet.
Debrecen támadó játèka szerintem nagyon gyenge.
Zsozsko 2024-03-10 10:49:26
Egyetértek.
AHA 2024-03-10 08:43:35
Próbáljuk így.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.03.10. 13:00
Paks - DVSC
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.63 1 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1630
Zsozsko 2024-03-10 07:41:54
Hagyjuk már, hogy kiváló edző van Debrecenben. Aki hazai pályán, egy Mezőkövesd ellen 1 csatárral küldi fel a játékosait és a végén úgy kapnak ki, h esélyük sincs gólt lőni, az a szememben még jó edző se, nemhogy kiváló.
Baggio 2024-03-10 09:12:32
Az a pozíciós támadójáték, amit Blagojevic akar játszatni nemhogy magyar szinten egyedülálló, de még európai szinten sem olyan gyakori! De magyar viszonylatban senki-, még a Fradi sem csinálja! Nem lőnek elég gólt, persze, mert nincs egy olyan csatáruk, aki képes rá! Mance eladását nem értem én sem. Ez a Thor gyerek meg egyelőre nem bizonyított. A védelem rendben van, a középpálya is jó, egyedül egy komoly center hiányzik! Kenan Kodró például ha megunja a padozást a Fradiban átjöhetne Debrecenbe!
alexdelpi 2024-03-10 08:13:26
Mindig egy csatárral játszanak és három támadó középpályással...nem azon múlik hogy mennyire támadó egy csapat hogy hány csatár van a pályán, az edzőjük koncepciója egyébként nem rossz, a magyar bajnokságban meg bárki bárhol bármikor meg tud verni egy másik csapatot
Zsozsko 2024-03-10 08:22:08
Csak ahhoz gólokat kéne lőni és az nem igazán megy.
Pákász 2024-03-10 08:12:23
Na erre nem tudok érdemben válaszolni! Biztos megvolt az oka. Én jó edzőnek tartom és ha még egy kicsit tudnak majd erősíteni, akkor ez meglátszik majd a helyezésen is.
alexdelpi 2024-03-10 07:26:35
Paks 4 kulcsembere sérült, ahogy a cikk is írja Windecker, Szappanos, továbbá Mezei és Vas is. A hármas bivaly belső középpálya két embere egyszerre esett ki sajnos. Reális a döntetlen szerintem is
Smeagol 2024-03-10 10:46:31
Akkor viszont szerintem érdemes 2,90 es szorzóért játszani, hogy Könyves lő gólt.
Mert ha ő nem akkor ki más a Paksbóll?
Windecker hiányában, ha esetleg büntetőt rúgna a Paks akkor azt is Könyves rúghatná.
Ez csak egy tipp ami az írásod miatt jutott az eszembe.
Pákász 2024-03-10 08:12:56
Mezeit nem tudtam! Ő nagyon fontos játékos, ő adja be legjobban a rögzített helyzetekből a labdákat.
alexdelpi 2024-03-10 08:16:35
Balogh lesz bent Papp mellett és ilyenkor felrakja vagy Szabó Bálintot vagy Harasztit melléjük, de én is ikszes meccsnek látom, bár igazából nehéz rá tippelni szerintem
alexdelpi 2024-03-10 08:14:52
Igen, talán Sillye visszatérhet de nem a szélén lesz a gondjuk, hanem közepén az erő fog hiányozni...Papp Kristóf maradt a tengelyben egyedül, de ő a védekezésért felel

további tippjeink a Foci világából

Ez az a meccs, amihez nem kell indok, nem kell motiváció ahhoz, hogy mindkét csapat a belét is kiköpje a pályán és mindenáron nyerni akarjon! Itt ne várjunk egyetlen csapatot sem, amelyik nem akar úgy futballozni, ahogy tud valójában, ez egy igazi tökös, kemény meccs, egy DERBI!
Ez az a meccs, amihez nem kell indok, nem kell motiváció ahhoz, hogy mindkét csapat a belét is kiköpje a pályán és mindenáron nyerni akarjon! Itt ne várjunk egyetlen csapatot sem, amelyik nem akar úgy futballozni, ahogy tud valójában, ez egy igazi tökös, kemény meccs, egy DERBI!
Két csapat, ahol van koncepció, ahol, a magyar viszonyokhoz képest rendben mennek a dolgok. Két csapat, amely jövőre fejlődni akar, és előrébb akar kerülni a tabellán is.
Két csapat, ahol van koncepció, ahol, a magyar viszonyokhoz képest rendben mennek a dolgok. Két csapat, amely jövőre fejlődni akar, és előrébb akar kerülni a tabellán is.
A Fehérvár számára nagyon fontos az utolsó bajnoki, hiszen az ezüstérem forog kockán! A DVTK pedig elsősorban a szégyenteljes 0-7 miatt kell, hogy törlesszen a szurkolóinak.
A Fehérvár számára nagyon fontos az utolsó bajnoki, hiszen az ezüstérem forog kockán! A DVTK pedig elsősorban a szégyenteljes 0-7 miatt kell, hogy törlesszen a szurkolóinak.