2023.05. 27.

OTP Bank Liga: Puskás Akadémia – Budapest Honvéd

OTP Bank Liga: Puskás Akadémia – Budapest Honvéd

Ha ki akarjuk választani a forduló meccsét, akkor ez az, hiszen mind a Puskás Akadémiának, mind a Honvédnak nagyon komoly motivációja van, mindkét oldalnak kellenek a pontok! Ennek megfelelően egy jó meccset várhatunk.

  • Nem egy alkalommal leírtam már, hogy Hornyák mester nem való a Puskás Akadémiához, pont azért, amiért Grzelak sem a Fehérvárhoz. A felvidéki magyar szakember ugyanis pont a védelemre alapozó kontrajátékot szereti. Igaz ez a játék most legutóbb nagyon bejött a Paks ellen! Hornyák kiválóan látta meg, hogy három védő kell, akik a paksi csatárokat megfogják, a két szélső védők azonnal letámadták a paksi szélsőket és nem engedték felfutni és beadni őket, míg a felcsúti középpályások zömmel védekező feladatot láttak el (nem is játszott, csak csereként a csapat legértékesebb játékosa Jonathan Levy) Ezzel a taktikával kifogták a szelet a Paks vitorlájából, még csak gólt sem tudtak lőni a tolnai legények. A Honvéd meg mit tehet ma annak érdekében, hogy három pontot szerezzenek a bent maradás érdekében? Támadniuk kell! Ha pedig támadniuk kell, akkor a Felcsút kontrajátéka kiválóan fog üzemelni. Ráadásul a Puskás is érdekelt a győzelemben, mert ha esetleg a DVSC nyem nyer, akkor még az EKL-selejtezőt jelentő harmadik hely is elérhető.
  • Nagyon sajnálnám, ha kiesne a Honvéd. Ha így lesz, akkor természetesen jövőre a másodosztályban is figyelni fogom őket és cikk is lesz róluk. Remélem sikerül egy gyökeres megújulás, sok remek fiatal magyar játékossal és egy olyan vezetőséggel, akik valóban szívüket és tudásukat is adják a Honvéd sikereiért, a vezetőedzői poszttól a sportogazgatóig és elnökig bezárólag! Vissza kell jutni egyből.

TIPP: Hazai győzelem
 

tipp
Puskás Akadémia - Honvéd
1X2 | Puskás Akadémia | 2.24 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Puskás Akadémia - Honvéd

2023. 05. 27. 20:00 | NB I Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
UltrasKispest 2023-05-27 14:31:22
Ma a fiatalok fognak játszani, Lukic és Lovric is sérült, a többieket meg már szélnek eresztették. A kassza üres, a másodosztály is erősen kérdéses így, ha nem jön pénz nyáron. Na mindegy, a vendég tele lesz ma is, az ország legjobb szurkolótábora mulat egy jót utoljára

további tippjeink a Foci világából