Stadionavató Kisvárdán húszszoros szorzóért?

2018. Aug. 11.
Pákász

Az NB1 újonca eddig nem kezdett túl jól. Három meccs, három vereség kilenc kapott és nulla rúgott találat. Ma pedig az elkészült kelet-magyarországi ékszerdobozban stadionavatón fogadják a Ferencvárost, amely immáron kimagaslik a mezőnyből. Három meccs, három győzelem, 11 rúgott, három kapott gól. Mi ez, ha nem országos kettes? Na ilyenkor szokott megindulni a szürkeállományom…

h i r d e t é s ▼

 

Kisvárda – Ferencváros
Tipp: Félidőben HAZAI vége VENDÉG
Odds: 20,00

  • Annak idején a tavalyi szezonban tán volt két kupameccs egy időben, ahol mit ad Isten, egyszerre megtörtént az a ritkaság, hogy félidő-vége V-H, vagy H-V lett. Azt ugye tudni kell, hogy ez a kimenetel igen ritkán fordul elő és magas szorzóval bír.
  • Na már most, adott ugye két NB1-es csapat, amely között ott az egész tabella, amelyek értéke között hatalmas különbségek feszülnek. A Kisvárdának nem a Fradi ellen kell nyernie, egy jó kis hangulatos, gólgazdag stadionavatón bármi előfordulhat, ahol a nézők is kapnak élményt a pénzükért. Lesz itt sasröptetés, hangosbemondó, sör-virsli, egy jó kis mérkőzés, a végén pedig miért is ne lehetne egy kis pénzt is keresni a futballal. Így vagyunk ezzel mi sportfogadók is. A felvezetőben említett két meccsen megsejtettem azt, hogy elképzelhető a félidő/végeredmény V-H vagy H-V kimenetel és be is jött. Most is nagyon ezt érzem! A Fradinak nagyon kell minden pont, amíg most a Videoton bukdácsolgat az NB1-ben, tegnap döntetlent játszottak, ha ma nyernek a zöldek, immáron négy pontot hoznak a legnagyobb riválisukon. Mert afelől kétségek ne legyenek, hogy ez a két csapat között fog eldőlni a bajnoki cím sorsa.
  • Szóval azt gondolom, ma egy remek hangulatú mérkőzésen, hazai vezetés születik az első félidőben, majd a másodikban beszór a Fradi hármat, és megfordítják. Két kis szorzót kell kötni hozzá és a 21 körüli szorzó már adott is. Sok sikert!

Pákász

 

 

h i r d e t é s ▼