2023.09. 30.

Bet of the day: RB Leipzig - Bayern München (Egy gólgazdag rangadó várható a Bundelsigában!) - 2023.09.30

Bet of the day: RB Leipzig - Bayern München (Egy gólgazdag rangadó várható a Bundelsigában!) - 2023.09.30

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Ezt a tippet keressük, amelyben van érték, érdemes single játékba küldeni.

Mindkét csapat a hét közepén jutott tovább a Német Kupa második fordulójába, és úgy térnek vissza a bajnokságba, hogy a tabellán egyetlen pont van közöttük.

  • Az RB Leipzig szerdán bejutott a Kupa második fordulójába, miután kemény 3-2-es győzelmet aratott a másodosztályú Wehen Wiesbaden felett, elsősorban a 20 éves csodagyerek, Benjamin Sesko duplájának köszönhetően, aki hét fellépésén öt gólt szerzett új klubjában. Ennek köszönhetően a Lipcse hatmeccses győzelmi szériában várja a szombati összecsapást, a szerdai kupagyőzelmet négy egymást követő Bundesliga-győzelem és a Young Boys elleni Bajnokok Ligája-győzelem előzte meg. A Lipcse nem csupán 14 gólt szerzett öt bajnoki mérkőzésen ebben a szezonban - ezzel a negyedik helyen áll a góllövőlistán -, de mindössze négy alkalommal kapott gólt, ami azt jelenti, hogy csak az Eintracht Frankfurt büszkélkedhet jobb védekezési mutatóval, mint a szász csapat. Mindent összevetve idén is kiemelkedő gárda lesz (már az) a Leipzig, amely jó formában és önbizalomtól telve várja a mai derbit.
  • A Bayern München a hét közepén könnyed, 4-0-s győzelmet aratott a Preussen Munster felett, 72%-os labdabirtoklással és 26 lövéssel, miközben a harmadosztályú csapat csak három kapura lövést tudott leadni. Miután a bajorok a Manchester United elleni 4-3-as győzelemmel kezdték a Bajnokok Ligája-idényt, utána sorozatosan nyertek, a múlt hétvégén 7-0-ra verték a VfL Bochumot, Harry Kane pedig hét fellépésén már nyolc gólnál jár. És bár meg kell említeni, hogy Thomas Tuchel csapata a DFL Szuperkupában az idény elején 3-0-ra kikapott a Lipcse ellenében, de az örökös bajnok azóta többször is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, a bajnokságban a lehetséges 15-ből 13 pontot szerzett, miközben a Bajnokok Ligájában és a Német Kupában is dominált.
  • Bár a Leipzig, a Bayer Leverkusen, a Stuttgart, a Hoffenheim és a Borussia Dortmund öt mérkőzés után két pontra van a Bayerntől, az már most látni, hogy a bajnoki cím legnagyobb várományosa idén is a Bayern München lesz, ha sikerül, immáron 12-ik alkalommal sorozatban. Két kiváló csapat találkozik ma, tele remek képességű támadókkal, ezen a meccsen mindhárom kimenetel elképzelhető, egy azonban biztos: lesz gól, több is.
tipp
RB Leipzig - Bayern München
Gólszám 2,5 | Több, mint 2,5 | 1.40 | (8/10)

kapcsolódó meccs

RB Leipzig - Bayern München

2023. 09. 30. 18:30 | Bundesliga 1. Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
debrecen 2023-09-30 09:32:12
Mi az a Bundelsiga? :)

további tippjeink a Foci világából