2024.05. 18.

Bundesliga: Borussia Dortmund - SV Darmstadt 98 (Búcsúmeccs gólokkal!) – 2024.05.18

Bundesliga: Borussia Dortmund - SV Darmstadt 98 (Búcsúmeccs gólokkal!) – 2024.05.18

Egy labdarúgó-mérkőzésen a gólokra is fogadhatunk. Kedvelt módszer az OVER-UNDER. Egy alap határszám mindig adott ez a 2,5 gól. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Ez lesz mára a legjobb OVER/UNDER!

Mire kell ügyelnünk a tipp kiválasztásánál az OVER-UNDER esetében?

  • Fontos a csapatot gardírozó edző személyisége, stílusa. Pl. Bognár György esetében mindig a támadójáték és a gól a fontos. A Paks esetében így nagy séllyel játszhatunk OVERT-t.Fontos, hogy olyan csapatot válasszunk, amelyben egyrészt gólerős játékosok vannak, másrészt a csapat általában támadó taktikával játszik. Kiváló példa erre az Ajax a holland pontvadászatban!Nem mindegy, hogy otthon, vagy vendégben játszanak a csapatok és az sem mindegy, hogy aktuális esetben milyen tét van, mekkora a motiváció! Például egy oda-visszavágós BL-elődöntő idegenbeli 0-0- után mindenképp gólt kell szerezni a továbbjutásért!Fontos azt is tudni, hogy mely bajnokságokra mi jellemző inkább a sok-, vagy a kevés gól. Portugáliában a Brazíliából érkezett labdarúgók nem számítanak légiósnak, így a pontvadászatokban sok brazil játékos játszik. Alapvetően az egész portugál élvonalban jellemző a támadójáték, különösen hazai környezetben! A Serie B-ben és a francia másodosztályban pedig döntően kevés gól szokott születni, ezért ezekben a kiírásokban, főleg a gyengébb csapatok esetén jó eséllyel játszhatunk UNDER-t.

A mai tipp UNDERRE:
Borussia Dortmund - SV Darmstadt 98

  • A Borussia Dortmund garantáltan az 5. helyen zárja a szezont, ezen már semmi sem változtathat, viszont a BL-döntőben ott vannak, így elsősorban már a Real elleni döntő járhat a fejekben. A sárga-feketék szezonja felemás volt. A bajnoki szereplés nem számít sikeresnek, hiszen az ötödik hellyel alapvetően nem járt volna BL-kupaindulás, ezt csak annak köszönhetően kapták meg, hogy a Bundesliga is egyike azoknak a bajnokságoknak, amely az újjászerveződő BL-rendszerben kaptak egy extra helyet! Így pedig végül a Dortmund fő célja meglett. Ha viszont megnyernék az idei kiírását a Bajnokok Ligájának, akkor minden el van felejtve és megdicsőülés vár a derék sárgamezesekre! A Darmstadt már kiesett, hiszen a 18. utolsó helyen állnak 17 ponttal, tízpontos hátrányban az utolsó-előtti Kölnhöz képest! A Terzic-legények valahol már a BL-re készülnek, így nem várom azt, hogy agyonverjék szerencsétlen már kiesett Darmstadt-ot. Nyernek, persze, de talán nem lesz öt gólnál több!

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Borussia Dortmund - SV Darmstadt 98
kevesebb mint 5,5 gól a mérkőzésen | 1.36 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
UltrasKispest 2024-05-18 14:58:55
Reus búcsúmeccse, valszeg góllal 1.8ért
barcelona 2024-05-18 02:59:01
Játszanak egy jó edzőmeccset a BL döntőre való felkészülés jegyében.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.05.18. 15:30
Dortmund - Darmstadt
Hendikep 0:1
Dortmund
1.36 4 - 0
Tét 1000
Nyeremény 1360

további tippjeink a Foci világából