Bundesliga: Vendégesélyek Freiburgban 1,8-ért!

2018. Dec. 8.
Gandras

Az elmúlt fordulóban Gulácsiék egy hihetetlenül taktikus meccsen nyerték a Gladbach elleni rangadójukat, s az a mezőnymunka amit elvégeztek sokra hivatott lehet idén is, illetve azzal lendülettel esélyesek lehetnek Freiburgban is akár. Jó kis oddsok vannak a meccsre!

h i r d e t é s ▼

 

 

LABDARÚGÁS, BUNDESLIGA 1.
2018.12.08. 15:30
FREIBURG - RB LEIPZIG

  • Sallai nélkül lép pályára vélhetően ismét a vendéglátó együttes, a magyar válogatott játékos sérüléssel bajlódik továbbra is, de rajta kívül Nicolas Höfler játéka is kérdésessé vált. A vendégeknél Forsberg, és Kampl jár hasonló cipőben, bár utóbbi játékára több esélyt látnak a szaklapok. A Freiburg idei szezonjának egyik kulcsa a kapusuk, Alexander Schwolow, aki rendkívül kiegyensúlyozott teljesítményre képes, s rengeteg bravúrt mutatott már be, és bizony ezáltal akár ez a bajnoki lehet a portások csatája is, hisz Gulácsi a vendégeknél a legtöbb olyan meccset hozta le, amin nem kaptak gólt. A Leipzig támadósorában Werner szinte biztosan kezdeni fog, s vélhetően Poulsen lesz az ékpárja, mögöttük Brumával. A meccs nagy részében a lipcseiek dominanciára lehet számítani, s elvileg majd több helyzetet is alakítanak ki, azonban a helyzetkihasználásukon javítaniuk kell, jelenleg a legtöbb kihagyott ziccerrel is"büszkélkedhetnek".
  • Az utolsó 5 meccséből Rangnick együttese hármat is megnyert, s a már említett Gladbach elleni találkozón megmutatták, hogy egyre inkább összecsiszolódnak, egyre masszívabbak, egyre erősebbek, s hogy az első négybe akár a végelszámolásnál is odakerülhetnek. Talán annyival könnyebb dolguk lesz, mint volt a Dortmundnak, hogy ezúttal a Freiburg hazai környezetben egy nyíltabb stílust vállalhat fel, ami nagyobb területet is eredményezhet Wernerék előtt, s ezáltal több lehetőséget. Úgy gondolom, hogy esélyeshez méltóan hozhatják el a vendégek a három pontot,  s ezzel tartják tovább a lépést a dobogón, a RasenBallsport győzelme 1,75-1,85 körüli szorzót érhet.

 

Hozzászólások

 

h i r d e t é s ▼