Cottbus - Hallescher FC: Hazai pályán veretlen a Cottbus!

2018. Oct. 10.
Gandras

Hazai pályán erős a Cottbus és ezt a jó szokását alighanem ma is megtarthatja, bár ma nehezebb meccs vár rájuk. Lássuk, mire érdemes rakni!

h i r d e t é s ▼

 

LABDARÚGÁS, BUNDESLIGA 3.
2018.10.10. 19:00
COTTBUS - HALLESCHER FC

  • A német harmadik vonal alsó felében helyezkedik el a két gárda, s főként a vendégek egy esetleges győzelemmel nagyot ugorhatnának előre a tabellán, hisz a hetedik Lauternt előznék be. Az eddigi idegenbeli 5 találkozójukból kettőt meg is nyertek, egyet a Jena, egyet a Lotte otthonában, ám a még hazai pályán veretlen Cottbus kemény diónak számít.
  • A játékoskeretek közel azonos erősségűek, s mindkét oldalon találunk hiányzókat, hisz a vendéglátóknál Tim Kruse, Scheidhauer, és Stabese is sérüléssel bajlódik, míg a másik oldalon Manu, és Guttau is az eltiltását tölti majd. A feljutó Cottbus a nyáron több felkészülési meccset is játszott, s köztük volt a Hallascher elleni is, ami simán elveszítettek 4-0-ra, igaz a tétmeccs az egészen más megvilágítást igényel.
  • Otthon rendre össze tudja kapni magát az Energie, s erre véleményem szerint megint egy remek példát mutathatnak, a dupla esély másfeles oddsot ér, a nincs fogadás döntetlenre pedig jelenleg duplázót.

 

 

h i r d e t é s ▼