Hertha-Freiburg: magyar szereplők a Bundesligában, gólok, no meg egy 2,5-ös odds várhat a fogadókra!

2018. Oct. 21.
Gandras

Dárdai Herthája továbbra is remekül szerepel a német élvonalban, a 4-2-1-es mérlegük rendkívül imponáló, nem gondolnám, hogy akár a legmerészebb berlini drukkerek is valami ilyesmit képzelhettek el a nyáron. Ma a Freiburg érkezik Berlinbe, lássuk, mit várhatunk!

h i r d e t é s ▼

 

LABDARÚGÁS, BUNDESLIGA 1.
2018.10.21. 15:30
HERTHA BSC - FREIBURG

  • Mindig az jut eszembe Hertháról, hogy nem csak elfogultságból nézek fel a magyar szakemberre, hanem mert ennek az ütőképes gárdának az újbóli, és folyamatos felépítése azért korlátozott anyagi keretek közé szorul. Itt hatalmas a felelősség a kiválasztás tekintetében, hisz egy-két rossz igazolás komoly problémákat okozhat a klub működésében. No, de hogy visszatérjek a mai bajnokijukra, ami cseppet sem lesz egyszerű feladat, egy esetleges győzelmük jobb esetben már a dobogóra való tapadást jelenthetné.  A védelemben Rekik, illetve Stark játéka is kérdéses, de az Ibisevic mögötti vonal tettre kész és lehet, hogy ez a Kalou-Duda-Dilrosun hármas lehet  akár a nyerő kulcs a Freiburg ellen. Duda és Ibisevic együtt már 9 gólnál jár, míg a fiatal Dilrosun három gólpasszt jegyzett már. A korábbi években emlegették, hogy mennyire defenzív a játékuk, ellenben mostanra a látványosság is került gépezetbe, s kifejezetten élvezetes meccseket játszanak.
  • A  másik oldalon Sallai Rolanddal a soraiban egy Leverkusen  elleni pontszerzés után reménykednek ismét a pontosztozkodásaban, ám Nils Petersen sérülése, és esetleges hiánya okozhat majd némi problémát. Ha nem tudja vállalni a játékot nem kizárt, hogy honfitársunk tolódik előre, s középre, de valami más alternatíva megjelenésekor továbbra is a baloldalról indulhat. Idegenben mindig szereztek gólt eddig, de a három kirándulásukból kettőt elveszítettek, s jelenleg a negyedik legtöbb kapott góllal rendelkeznek, nem beszélve arról, hogy mindössze három pontra vannak a kiesőzónától. A 0-0-ra való taktika szerintem a részükről öngyilkosság, így némi kezdeményezést nekik is be kellene vállalni, ami akár egy sok-gólos összecsapást is eredményezhet. Ez megnyilvánulhat gólváltásban, és overben is egyaránt, én ezt a kettőt összefűzném  egy zsírosabb 2,50-es szorzóért. 

 

 

h i r d e t é s ▼