Bundesliga 2

Három pontra közelíthetik meg  a listavezető HSV-t, frappánsan ezt éppen Hamburgban tehetik meg a St.Pauli vendégeként a berliniek, vagy fordítva, hisz egyaránt 34- 34 egységet gyűjtöttek eddig. Ugyanakkor könnyű dolga biztosan nem lesz sem az egyik, sem a másik oldalnak, hisz a vendéglátók csak két meccset buktak ebben a szezonban a Millerntorban, míg a vendégek csak egyet az egész szezonban.  

 

A sereghajtó Duisburg helyzete még nem teljesen kilátástalan a német másodosztályban, Torsten Lieberknecht a zebrák szakvezetője szerint sok van még a csapatában, és a Bochum elleni összecsapás második félidejében több bíztató jelet is tapasztalt.  Zsinórban öt vesztes bajnoki után próbál végre pontot, pontokat szerezni a hazai gárda, ám a Darmstadt biztosan nem lesz könnyű ellenfél. 

Nagy rangadóval záródik a Bundesliga első tavaszi fordulója, a bajnoki cím egyik fő várományosa látogat a negyedik helyen tanyázó Union Berlinhez. A fővárosiak mindössze 5 pontra állnak a mai ellenfelüktől, így ez a találkozó mondhatni duplán felértékelődik. Ősszel fordított pályaválasztás mellett 1-1-re végeztek, hasonló színvonalú ütközet ma is kinézőben van, gólokkal tarkítva. 

Két 17 pontos együttes összecsapása zárja a német másodosztály 13. fordulóját a szokásos hétfő esti időpontban. A győztesnek járó három egység azt jelentené jelen esetben, hogy holtversenyben  a negyedik helyre kerülne a meccs nyertese. Ezt a tényt bizony figyelembe kell venni a sportfogadók számára. Van jó tippünk!

Oldalak