Ágyúgolyó - futam beharangozó! 2018-12-25

2018. Dec. 25.
Tapuah

Kedves Olvasók, gondolom a nagy többség családi körben tölti az ünnepeket és bőven van ideje ezért arra gondoltunk, hogy nem várunk és már holnap kezdünk egy új játékot! Várunk mindenkit szeretettel!

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Ez jó ötlet!
Holnaptól akkor az lesz a célom akár a Vidinek volt az Európa ligában vagyis érjük túl a csoportkört és ezzel az újévet.
Itt majdnem ugyanúgy hat kört kell túlélni,de itt csak ötöt kell abszolválni!

Boldog Karácsonyt minden játékostársnak és a szerkesztőknek!

Köszönjük szépen Tapuah a kedvességedet!!!!!
Boldog Karácsonyt!!!

Köszönjük szépen Tapuah a kedvességedet!!!!!
Boldog Karácsonyt!!!

Köszönöm szépen, hogy lassan, de biztosan Tagja lehetek ennek a Nagyszerű Csapatnak, valamint annak az 1-2 követőmnek, akik ilyen rövid idő alatt a kudarcok mellett sem fordultak el tőlem. Ez rengeteg ambíciót követel és ha megbízunk egymásban, akkor csak sikerrel vehetjük az élet nehézségeit.

Boldog Karácsonyt és hatalmas Sikereket kívánok az Ünnepek alatt is!

Szia Szabcsi150.

Szerintem itt nincs kudarc. Rossz szériát mindig többen kommentelik. De van amikor a jóban is keresik a negatívumot. Ha ezeket ki tudod kapcsolni, akkor tudsz a tippelésre figyelni. Ha véletlenül lenne 5 rossz tipped, akkor se akarj megfelelni, csak azért mert lesznek negatív jellegű beírások. Hidd el jól csinálod amit csinálsz, és kész. Ha beírod az ötleted, az nem biztos, hogy bele illik bárki stratégiájába is. Bár szerintem nem mindenki játszik felelősséggel, és a tippsterektől várják a csodát. A lényeg ne add fel soha, hozd a tippeket, Én idáig mindig elolvastam a gondolataid. Szemezgettem belőlük.

Köszi a szerkesztők, olvasók munkáját.

 

h i r d e t é s ▼