Angol Liga 2: Colchester- Notts County

2019. Jan. 5.
Tapuah
Angol liga kettő, ott aztán tényleg bármi megtörténhet, de találtam egy meccset amihez olyan információk is tartoznak ami alátámaszthatja a választott tippemet.
 
 
 
 
 
 
 
Mind a két csapat elég gyenge formában van, de a hazaiak azért ott ólálkodnak a rájátszást érő helyek mögött. Pontjaik jó részét otthon gyűjtögetik bár az utolsó öt találkozójukon azért nem voltak meggyőzőnek nevezhetők.
A vendégek a tabella legalján tanyáznak és ez nem véletlen idegenben utoljára talán októberben sikerült győzniük, de most egy sérülés hullám is sújtja őket kilenc hiányzójuk van, köztük több kulcsjátékos is.  Tootle ( védő.14+2), Oxade-Chamberlain ( középpálya.1+1) ők ketten új hiányzók a második meccsen eltiltás miatt hiányzó Davies ( védő.6+1), Alessandra (Tám.l 11+2 1g), Boldewjin ( tám.19/ 3g), a házi gólkirály Hemmings ( Tám.7g), Jones ( védő 12), Hewitt ( védő.21+1 2g), Turley ( védő. 17).  Ennyi hiányzóval és egy morálisan nem a legjobb állapotban érkező csapat érkezik ma Colchesterbe és ugyan kockázatos fogadás, de ha már lúd legyen kövér én azt remélem, hogy a Colchesternek sikerül ma újra nyernie, és ha lúd legyen kövér alapozva a vendégek felforgatott védelmére egy Ázsiai hendikeppel megtámogatott hazai győzelmet próbálnék meg 2,30-ért.
Tipp: Ázsia hendikep Hazai-1  2,30
 

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Tudtam, hogy nem atom biztos a tipp, es minden megtortenhet, sorry mindenkitol.

 

h i r d e t é s ▼