Cseh Bajnokság: Karvina - Jablonec

2018. Dec. 8.
Meazza
A cseh sör talán a legjobb a világon, ez a labdarúgásukról már feltétlenül állítható, de én mégis hoztam egy last minute tippet, ami, ha jön 3,55-ös szorzót foghatunk.
 
 
 
A Karvina a táblázat legalján áll három ponttal lemaradva az előtte állóktól. A góllövéssel inkább hazai pályán sikeresek, de elmondhatjuk róluk azt is, hogy ritkán hagyják el a pályát úgy, hogy a kapusuknak nem kell a háta mögé nyúlnia a meccs alatt. Mondjuk pont a Jablonec elleni kupa meccsükön sikerült ez utoljára még október végén ahol egy 1:0-s győzelemmel léptek tovább. Akkor viszont a Jablonecnek még több fronton kellett helyt állnia, mind a bajnokságban, ahol nagyon jól szerepelnek illetve a nemzetközi kupában is, szóval nem a legerősebb csapattal utaztak és talán nem vették elég komolyan a bajnokság egyik leggyengébb csapata elleni kupa meccset. Mára viszont változott a helyzet, a nemzetközi kupa álmoknak vége és a Jablonec teljes erejével koncentrálhat a hazai bajnokságra. Azt gondolom, hogy esélyesebb a vendég csapat, a a Karvina sem fog feltartott kézzel kimenni a pályára ezért reményeim szerint lesz egy gólváltás és a végén egy vendég győzelem.
 
Tipp: Mind a két csapat rúg gólt és vendég 3,55
 

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Sajnos ilyen ez a popszakma, néztem a meccset a vendégek uralták a játékot, de mégsem jött nekik össze, a hauzai és gól-gól az biztos 5 fölött lett volna, de sebaj kolléga a következő jönni fog.

Kedves Zombi, neked nincs fogalmad arról, hogy mi voilt azon a meccsen, de nyugodtan jártasd a szádat, ha azt hiszed, hogy attól mert fikázol a saját butaságod nem látszik  akkor annak én örülök.......

 

h i r d e t é s ▼