2020.11. 17.

Matthewryz NAGYTÉTES fogadása 2020.11.17

Matthewryz NAGYTÉTES fogadása 2020.11.17

Ebben a rovatban Kapi és Matthewryz millió dolláros szelvényeit osztjuk meg, amelyek csak single tippek. A meccsekkel kapcsolatban, a kezdésig folyamatosan kutatjuk a legfrissebb infókat. Döntsük el együtt, hogy benne van-e a millió dolláros érték! (CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) FIGYELEM! SOHA NE AZONNAL RAKJUK MEG A TIPPET, MINDIG A LEHETŐ LEGKÉSŐBB A BEÉRKEZŐ INFORMÁCIÓK ÉS EZEKNEK A KITÁRGYALÁSA UTÁN. EZT KOMMENTBEN JELEZZÜK IS MINDIG!

  • (CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) Bármikor történhet olyan esemény, amely megváltoztatja-, sőt el is törölheti a kiírt nagytétes tippet. Ezeket a tippeket folyamatosan nyomozzuk, monitorozzuk, elemezzük. Mindig ki is írjuk ezeket a kommentben. A tipp akkor kerül játékba, ha már a lehető legnagyobb eséllyel válik majd be. Ezért mindig várjatok ti is, előbb beszélgessünk róla a kommentmezőben! 

 

Spanyolország - Németország
Tipp: over 9,5 szöglet
Indoklás:

  • Hazai oldalon szokásos hiányzók kivéve Sergio Busquets továbbá akik eddig is hianyoztak Jesús Navas, Diego Llorente, Dani Ceballos, Thiago, Ansu Fati, Rodri
  • Vendégoldalon Nico Schulz, Antonio Rüdiger, Ridle Baku, Robin Gosens,  Thilo Kehrer, Marcel Halstenberg, Jonas Hofmann, Joshua Kimmich, Julian Draxler, Emre Can, Kai Havertz és Süle játéka kérdéses.
  • Valószínű a mai mérkőzésből presztízskérdést csinál mindkettő nemzet. Mivel tudjuk NL egy plusz sorozat aminek igazából nagy tétje nincs viszont most az A csoport első helye fog ma eldőlni. Úgy gondolom a Spanyolok próbálnak revansot venni a Svájc elleni X miatt és behúzni azt az első helyet. Németek Svájcal szintén le X eltek viszont egy könnyebb Ukrajna elleni mérkőzésen vannak túl amit magabiztosan megnyerték végig támadva !! 
  • Mai szöglet opciót puszta statisztikai alapra helyezem és mivel két támadócsapatról van szó akik a 9.5 over szögletet tétmérkőzésen bőven hozni szokták. Spanyolok 5/40 az az elképesztő 8-as átlagot hoznak (keményebb ellenfelek ellen is) míg a Németek 5/33 ami 6,6-os átlag ami szintén eléggé jó.
  • Így a mai mérkőzéstől egy kemény ki-ki focit várok amin a pontrúgások nem fognak elmaradni. 

    - Matthewryz -
tipp
Spanyolország - Németország
Szögletszám 9,5 | Több, mint 9,5 | 1.73 | (10/10)

kapcsolódó meccs

Spanyolország - Németország

2020. 11. 17. 20:45 | Nemzetek Ligája, A div, 4.csop Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Relin 2020-11-18 09:05:40
Sziasztok.

Megosztanék én is egy saját véleményt:Bár nem rég regisztráltam és csupán 2 alkalommal írtam tippett amiből egy el is bukott...de az oldalt régóta követem.
Itt sokan vannak remeg tippadók,remek meglátásokkal amiért mindenkinek szeretnék köszönetet mondani és külön gratulálok Mattnak a kinevezéshez.
Magam részéről már 13-s odds-ot is sikerült beváltanom az itteni tippekből amit egy egyszerű taktikának köszönhetek.
A kiírt dolgokat átellemzem a saját módszeremmel és ha reálisnak érzem,megfogadom egy picit lejjebb.
Ennek köszönhetően gyakran nyerek.
Itt arra gondolok hogy egy 9.5-s tippet megteszek 6.5-7.5 közti szöglettel. Egy nyerő csapatot,döntetlennél a tét visszajár opcióval és a Mindkét csapat szerez gólt helyett 1.5 felettet írok a szelvényre.
Igaz,hogy ezek nem hoznak annyit mint a kiírt tipp,de szinte sosem bukom és nem vagyok nagyravágyó sem. Napi max 5000 forint már remek eredmény a szememben.
A lényag hogy ne a tippadókat bántsuk. Annyi pénzes oldal hoz rosszabb statisztikát annál mint amit ők ingyen nyújtanak. Szóval inkább bátorítsuk őket ha lehetséges.

Még azt hozzátenném hogy gyakran kommentelnek olyanok negatívan akik egyetlen tippet sem írnak ki,pusztán "pénzlesők".
Na haragudjatok de senki sem köteles eltartani titeket. Ez az óldal arról szól hogy segítsünk egymásnak fejleszteni a tippeket illetve átbeszélni azt. Aki pedig úgy érzi ő ezt jobban csinálja,előtte a bizonyítás lehetősége....illetve ha ekkora menő,miért is van szüksége ránk?
(Bocsánat a kifakadásért és az íráshibákért,melóban villámgépeltem le)
Stig 2020-11-18 09:39:27
Csatlakozzok hozzád mert szépen leírtál mindent. Hasonló kép játszok én is mostanság mint te. DNB opciót viszont mostanság szívesen cserélem le Ázsiai hendikepre (0.0 vagy 0.5) ez piactol függően de valamivel jobb szokott lenni mint s dupla esély v DNB. Nekem személy szerint nagyon jó ez a rovat mert élesben kitudom próbálni magam és önkontrollt gyakorolhatok vele, fejleszteni tudom a saját rendszeremet, hogy próbálok olyan tippet adni amit megjátszok. Mivel ez nagytétes rovat és mikor indult akkor is csak 1 tpp volt a lényeg, hogy az nyerjen. Ebben a szellemben én nem is nagyon figyelem az oddsot min. 1,3 nálam ha nagyobb összeggel játszuk meg ez is tud profitot termelni hosszútávon. Érdemes lenne ezt figyelembe venni mert nem az odds a lényeg hanem, hogy olyat tippet játszunk meg mint közösség ami nyerő lehet. Senki sem jövőbe látó de ha segítünk egymásnak és minden tippet megvizsgalunk ami a rovatba van ezek közül megjátszva a legjobban alátámasztott tippet lehet azoknak is jobb arányban jönne a tipp aki csak játssza és nem ír ki. Semmire sincs garancia ezért hívják szerencsejátéknak.
Norbert06250609 2020-11-17 22:58:46
Ez a tipp bőven meglett volna ha nem egy ilyen egetrengetően beszari és rosszul játszó német válogatott megy ki a pályára. 1szer találták el a kaput az egész meccsen. Rég nem láttam így játszani őket. Ha nagyobb támadószellemben fociztak volna, ez a szöglet tipp Matt-tól már az 1. Félidőben jött volna. Nem mellesleg gólt sem rúgtak, így vitték a másik szelvényem is sajnos :( ezt nevezik nagyon peches meccsnek.. Ezt kellene valahogy elkerülni, de van egy saját mondásom.. ha tudom hogy elesek, akkor leülök előtte🙂
Anulu 2020-11-17 23:06:35
Még az az egy kósza lövésük sem találta el a kaput. kaput eltaláló 10:0 kapi mellé 8:1
Még azt is el tudom képzelni, hogy soha nem kaptak ki még a németek ennyire tétmeccsen. Ez a brazil-német 1-7 párja. Egyszer fent, egyszer lent.
Matthewryz 2020-11-17 22:37:16
Hát egy biztató 6 szögletes félidő után mindössze 2 szögletet tudták hozzá tenni és (személy szerint óriási meglepetésre) le simázták a németeket..... Sajnos itt el is dőlt remélem javítás meglesz a napokban.
evaotten65@gmail.com 2020-11-18 09:26:35
élőben játszottam és még a félidőnél visszavettem a szögletes tippet, mert láttam, hogy a spanyolok egymás után lövik a gólokat - bőven elég volt így is 4.-re, 5.-re, 6.-ra rájátszani - ezt nem lehetett előre látni, sőt illett volna a németeknek legalább partneri szinten focizni, de teljesen szét voltak csúszva - nem érthető az oka
Anulu 2020-11-17 22:43:53
*lesimázták
gzsolt8750 2020-11-17 22:27:29
Ajajajjjj Srácok. Ezen nem keveset bukok mondjuk, én 10,5 fölé vettem, tőletek függetlenül. Nem is olvastam most a rovatot. Először a Horvátokat akartam sok szögletre.. jobb lett volna az első megérzés..
Lacika 96 2020-11-17 22:40:14
Ja, durva, 16szöglet...
Nostrakamsk 2020-11-17 22:25:54
Mivel kritikát fogalmazok meg azonnal mindenki az ellenségem lesz ezt tudom meg valószínűleg el is veszik a hozzászólásom a sok között, de leírom én mit várnék.
Én nem értem ezt az önmagasztalást a tippek adásával kapcsolatban. Akár 10 oldalas esszét ír a tippadó akár huszan vitatjátok meg egy meccs kimenetelét, a tipp még akkor is csak vagy jön vagy nem. Nyilván senki nem fogja állandóan megjövendölni egy meccs kimenetelét, ez önámítás aki ebben bármilyen formában hisz.
Hiába szerepel itt 20 tipp amiből 15 jön. Sok év alatt sem értettem meg mit tesztek hozzá egy átlag fogadó életéhez. Egy csapat helyett most azt figyelgessem a tippadó milyen formában van? X számú tippet eltalál és Y számút elveszít bárki magától is.
Még az aránynak sincs olyan nagy jelentősége. Ezen túl meg mindenki vesszen el a saját kis játékrendszerében. Egy ember nincs köztetek aki gyakorlatban felvállná a saját játékrendszere bemutatását. Aki tétet ír az is nagyon kevés ezt egyedül L. Balage teszi meg (aki kimaradt elnézést) és számomra sokkal nagyobb infóval bír mint az előtte írt "elemzés".
Számomra nagyon ígéretes indult ez a rovat végre egy sikeres fogadó (Kapi) aki hajlandó gyakorlatias lenni és bemutatni mit kezd a saját tippjeivel. Erre mi lett belőle? Egy 23. tipplap rovat.
Stig 2020-11-17 22:49:04
Szerintem maga a rovat nem rossz. Kapi kezdte el, bemutatta a saját rendszerét ( függetlenül, hogy milyen % jöttek a tippjei ) arra akart rávilágítani, hogy egy átlagos ember is tud sikeres lenni. Matt most a saját rendszerét mutatja majd valószínűleg be vagy viszi tovább azt amit Kapi elkezdett. Maga a rovat azért alakult át mert voltak napok mikor nem volt fő tipp, közösen írtak ki a tippeket. Nem hiszem ,hogy gyökeresen kell ragaszkodni egy rovat menetéhez mert a lényeg az, hogy együtt nyerjünk vagy bukjunk....utóbbi esetben szerintem meglehetne vitatni ,hogy vajon miért történt ez, mi volt az amit elnéztünk. Másik az, hogy adott esetben lehet a fő tippet vitatni , ha vannak ellenérvek mellette. Véleményem szerint ez remek rovat és mindenki tud belőle tanulni mikor egy-egy tippet bemutat valaki vagy tipp keresés van.
Matthewryz 2020-11-18 08:00:45
Ha jövendőmondó lennék nem itt tartanánk. Mindenki igyekszik jó opciót hozni. Mindenkinek megvan mihez ragaszkodik fogadási opció teren. Az a baj hiába ír ki az ember tétet ez mindenkinek szubjektív van akinek 5000 Ft is nagy tét. Az elemzést azért csatolom a tipp mellé mivel sokan kérték elemzést is de remélem azért jo találati arányt tudok produkálni mint a hsz részben eddig. 👌
cucu 2020-11-18 04:44:49
Amit elnéztetek az az,hogy ez szerencsejáték mindegy mennyit elemzel
Celtic86 2020-11-17 17:45:47
Gratulálok a megújult rovathoz, sok zöldet, Matthewryz! Kapi, hajrá Neked is, azért el ne tűnj! ;)
Matthewryz 2020-11-17 17:56:25
Köszi igyekszem hozni amit elvartok 🙏👌
Kapi 2020-11-17 17:48:12
Ezt inkább én mondhatnám Neked. ;) Nem fogok, ha jön valami megérzés itt lesz.
ANONNIM694 2020-11-17 16:16:21
Törölt hozzászólás
Spitball 2020-11-17 16:19:05
Kicsit eltévedtél!
ANONNIM694 2020-11-17 16:13:16
Törölt hozzászólás
fankafery 2020-11-17 16:12:38
Szuper vagy Kapi és Te is Matt, csak így tovább, kíváló munkát végeztek mindketten!! 😉😉
Kapi 2020-11-17 17:01:21
Köszi! Személy szerint ez a legjobb amit tehettem. Bízom Mattban és, ami még fontosabb tudom, hogy lelkiismeretes.
zsono 2020-11-17 17:33:17
Gratula Matt, kiérdemelted a tippjeiddel!
Reméljük Kapi, hogy azért a jövőben a nagytétes tippekhez is hozzá fogsz majd szólni, mert sosem árt a megerősítés. :)
Matthewryz 2020-11-17 17:57:31
Köszi mindkettőtöknek. Igyekszem hozni a jó tippeket és Kapi is itt lesz természetesen 🙏🙏🙏
Kapi 2020-11-17 17:54:08
Nem nagyon tudok ezekhez. A liga meccsekhez inkább. :)
zsono 2020-11-17 19:07:44
Abból lesz majd több... :))
Kotász 2020-11-17 16:14:17
mondjuk...
Kapi 2020-11-17 17:22:59
Kedves Kotász!

Hidd el azon dolgozunk, hogy egyre több jó tippel tudjunk szolgálni. Nekünk ellentétben másokkal nem érdekünk, hogy irodákat reklámozzunk és a bukott pénzből kapjunk vissza... persze könnyebb lenne az élet, de vannak elveink. Sajnálom, hogy többször kell látnom a nemtetszésedet kifejtő kommenteket. Tudod, egy tippadónak sem öröm itt az oldalon mikor elmegy egy tippje. A legtöbben munka után puszira foglalkoznak ezzel és a legkevésbé sem jó érzés egy bukott tipp után felnézni az oldalra és látni az egyszerű stílusban megfogalmazott mondjuk, hogy kritikát. Balgaság lenne az ingyenességre hivatkoznom, hiszen ez nem lehet mentség. De nagyon szeretném tudni Te mit vársz az oldaltól? Nem vagyunk profik, ellenben ismerek nagyon profi tippadót. Egy zárt közösséget mozgat, csak élőben ad tippeket. 1500 euró körül van a díjja/tipp. Ő tényleg profi.
Ha bármiben segítségedre lehetek, hogy jobban érezd magad itt az oldalon, ne habozz írni. Sok sikert!
Stig 2020-11-17 17:42:21
Szerintem felesleges mentegetőzni. Nem ismerek olyan tippadot legyen az profi v fél profi aki hosszútávon tud hozni tippeket folyamatosan hiba nélkül. Nekem legutóbb 15-20 szelvény volt a rekordom alaposan válogatott tippekkel és sok helyen mazlim volt csak. Tippek ingyen vannak de felelősséget az vállalja aki használja őket. Nekem se esik jól ha elmegy pláne ha tudom, hogy más is tette, de ezzel nem lehet mit tenni mert nem mi vagyunk a pályán az adott napom stb... Ha elmegy akkor sajnos elmegy oka biztos van, hogy miért ment el én magamnak utólag ha elneztem valamit lejegyzem és így tanulok hibákból de aki fogad a tippre annak a felelőssége, hogy nyer v nem. Lehet kritikát fogalmazni, de ha nyer a tipp akkor gratulációt is kellene írni ez így lenne fair.
csakafradi1985 2020-11-17 17:27:03
Kapi engem érdekelnének annak a tippjei. Elore koszi a választ.
Kapi 2020-11-17 17:40:59
Tavaly karácsonykor voltam kint nála Luxemburgban azóta nem beszéltem vele. Holnap ráírok és utána üzenek Neked a bejelentkezési e-mailedre. Jó így?
csakafradi1985 2020-11-17 18:23:20
Igen. csakafradi1985@gmail.com koszonom
koverpeti 2020-11-17 15:26:08
Gratulálok Nektek, további sok sikert kívánok!
seantaylor21 2020-11-17 15:24:09
Köszönöm Kapi millió dolláros fogadásos munkáját és sok sikert Matthewryznek a rovathoz és tippekhez!
Matthewryz 2020-11-17 15:25:51
Köszönöm. Mi meg várjuk a kiváló elemzéseket :)
Kapi 2020-11-17 17:23:28
Mi köszönjük Neked ST21!
L.Balage 2020-11-17 14:52:57
Sziasztok!

A mai választásom a Spanyolország - Németország Nemzetek Ligája mérkőzésre esett.

Spanyolország az utolsó 10 meccsén 21 gólt szerzett (2,1-es lőtt gólátlag) és ezen meccsek 80%-án betalált a kapuba.
Németország az utolsó 10 meccsén 27 gólt szerzett (2,7-es lőtt gólátlag) és ezen meccsek 100%-án betalált a kapuba.

A Nemzetek Ligájában Spanyolország 7 gólt lőtt 5 meccs alatt, míg Németország 10 gólt lőtt 5 meccs alatt.

A csoportból való továbbjutás ezen a mérkőzésen fog eldőlni, ha a spanyolok nyernek, akkor ők végeznek az első helyen, ha döntetlen vagy német siker születik, akkor pedig a németek végeznek az első helyen.

Alapvetően támadó szellemű csapatokról beszélünk, akik úgy érzem ma sem fogják ezt az erényüket háttérbe helyezni az eredmény érdekében, így én egy nyílt mérkőzésre számítok, gólváltással.

A tippem: Mindkét csapat szerez gólt.

U.i: semelyik tipp sem 100%-os, így ez sem. A nyereséges sportfogadás csak megfelelő stratégiával és bankkezeléssel működhet, így a tétválasztást ennek tükrében határozza meg Mindenki! (Nálam ez ma a bank 2 %-a)

Sok sikert Mindenkinek!

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.11.17. 20:45
Spanyolország - Németország
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.55 6 - 0
Tét 200
Kihagyott nyeremény 310
Norbert06250609 2020-11-17 22:18:33
Ezek a németek azt sem tudják milyen rendezvényen vannak sajnos 🙄 hogy fognak ezek gólt rúgni? 🤷‍♂️
L.Balage 2020-11-18 07:45:32
Hát itt valami nagyon nem volt rendben a német fejekben...De ez van, megyünk tovább.
Matthewryz 2020-11-17 15:42:13
Hajrá . Én erre is azt mondom jönnie kell mint az angolnak ;)
L.Balage 2020-11-17 16:21:50
Köszi!
Hajrá a szögletekhez, jövök Veled! ;-)
Matthewryz 2020-11-17 22:49:00
Hát ez nagyon durva ....
L.Balage 2020-11-18 07:46:19
Döbbenet! Az egész csapat csődöt mondott...
Stig 2020-11-17 15:30:16
Sok szerencsét mára is! 🍀⚽
L.Balage 2020-11-17 16:19:21
Köszi! Viszont kívánom!
Norbert06250609 2020-11-17 13:08:33
Sziasztok! Új vagyok az oldalon, ugyanakkor régóta vagyok hűséges követő. Szeretnék gratulálni Mattnak a kinevezéshez és szeretném Kapinak üzenni hogy mindig maradjon ilyen tiszta szívű jó ember. Rengeteg jó tippet csentem már tőletek és nagyon sok más sportfogadótól is az oldalon. Köszönöm utólag is Mindenkinek! További sok sikert és sok zöld tippet kívánok :)
Matthewryz 2020-11-17 13:22:05
Mi is reméljük. Köszönöm :)
Kapi 2020-11-17 14:27:20
Köszönjük! Sok sikert Neked is!🏁
Stig 2020-11-17 12:49:00
Sziasztok!

Mai napra én VB selejtezőt választottam. Mindkét csapat védekezése nem épp a legerősebb ezért az eddigi meccseiken le is jött az over. Kolumbia az elmúlt években szeretett a házigazdákhoz utazni. Támadó sorok és középpálya mindkét oldalon erős ezért 1-1 gólt várok mindkét fél részéről. Bonyodalom ott kezdődik, hogy megváltoztak az erőviszonyok ebben a kiírásban. Kolumbia van azon a helyen ahol Ecuador szokott lenni és Ecuador ahol Kolumbia. Megcserélődtek az erőviszonyok de minden esetre jobban kapták el a rajtott hazai oldalon mint ahogy azt várták volna tőlük. Hiányzokról nem tudok így hasonló kerettel jöhetnek ki mint az előző fordulóban. Gólokat azért választottam mert van mindkét oldalon potenciál a támadásokhoz. Viszont mai meccsen inkább Ecuador részről várnék több találatot annak ellenére, hogy a Kolumbia válogatott valamivel nagyobb játékerőt képvisel. Bírói szemszögből mint dél - amerikai torna lehet, hogy a piros is benne van mert míg Ecuador játéka erősödött így két hasonló keret játszhat ma egymás ellen.

Sok szerencsét mindenkinek! 🍀⚽

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.11.17. 22:00
Ecuador - Kolumbia
Ázsiai Gólszám 2
Több, mint 2
1.55 6 - 1
Tét 1000
Nyeremény 1550
Matthewryz 2020-11-17 12:53:56
Ajánlom figyelmetekbe a brazil győzelmet is 😏
Relin 2020-11-17 14:08:06
Brazil meccsen én inkább a gólváltást favorizálom.
Matthewryz 2020-11-17 14:49:13
Cavanin fog múlni :)
Stig 2020-11-17 13:10:14
Chilei meccsen és az Ecaudorin kívül a többire elég sok hiányzot írnak. Covid miatt van, hogy rossz infót is közelnek egyes portálok így mindenképp megvárnám a kezdőket. Venezuelát B kerettel csak 1 góllal tudták megverni ami kicsit vékony.
Matthewryz 2020-11-17 13:21:19
Hazai oldalon nagyon sok hiányzó lesz azt már fixen tudom neked mondani. Köztük suarez is.
Stig 2020-11-17 13:31:47
Braziloknál Neymar, Coutinho, Casemiro 3-as akik nagyobb súllyal bírnak a többiekhez képest.
19ISTVÁN75 2020-11-17 12:00:14
Kapi! Te egy önzetlen, tiszta szívű ember vagy!!!
Kapi 2020-11-17 12:24:37
Köszönöm István! Nekem is az a lényeg, ami Nektek. Minnél több jó tipp és dagadjon a pénztárca. Sokkal tehetségesebb emberek vannak itt szerencsére mint én, utat kell adni nekik.
Egy csapat vagyunk és csak a győzelem számít!
Spitball 2020-11-17 14:36:52
respect
Levente Platthy 2020-11-17 13:40:52
Annyira jó olvasni hogy ilyen emberek is vannak még...
Norbert06250609 2020-11-17 13:58:41
Egyetértek 🙂
Kapi 2020-11-17 17:25:55
Én pedig örülök, hogy itt vagytok!
Kapi 2020-11-17 11:12:41
Sziasztok!

Amint az láthatjátok egy kis változás történt a rovat életében.
Mostantól Matthewryz vezeti a rovatot, így az ő millió dolláros elképzeléseit láthatjátok.

Nem szégyellem bevallani, Ő jobb nálam és nagyon jók az ötletei is. Természetesen ezzel nem alábecsülve a többiek érdemeit sem.
Mattnek a megérzései mellett egyes forrásai is kiválóak, ahonnan az infókat szedi össze. Ezért is gondoltam úgy - a közösség érdekeit szem előtt tartva -, hogy átadom neki a rovatot.
Szerintem jelenleg mindenkinek hasznára lehet ez a változás, ennél fontosabb szempont nem is kellett, hogy meghozzam ezt a döntést.
Vannak olyan dolgok, amikhez továbbra is ragaszkodom és nem engedek belőle. Ezek az indoklások ill. a rovat neve.
Természetesen, ha van valós nagytétes tippem azt megosztom itt továbbra is, de ki tudja mikor lesz.
Köszönöm mindenkinek a munkáját. Nem szeretnék senkit most kiemelni, gondolom látjatok Ti is kire/kikre érdemes figyelni.

Továbbá készülőben van másik két rovat is.
Az egyikben NBA-s tippek lesznek láthatóak, egyenesen az USA-ból. A másikban pedig egy NBI-es "szakértő" fog tippeket adni. Teszteltem őket és tényleg jók, cserébe nem is olcsók. Egyértelmű, hogy ennek ellenére továbbra is ingyen juthattok a tippekhez. Végre talán sikerül az, amiről álmodtam. A saját tippadóink tarthatják fent az oldalt, annélkül, hogy bárki a kénye-kedve szerint beleszóljon az oldal dolgaiba. Remélem jó szelet fogok a vitorlába...

Fogadjátok szeretettel az új millió dolláros tippadót!
Sok sikert Matt! Sok sikert Mindenkinek!!!🏁
huslipi 2020-11-17 12:13:09
Mikortol lesz az uj oldal?
Kapi 2020-11-17 12:16:20
Egy-két hét várhatóan. Hétvégén már szeretnék NBI-es tippeket, de nem merem megígérni.
Matthewryz 2020-11-17 11:42:15
Köszönöm hajrá mindenkinek remélem egy jó nyitással kezdünk :)
evaotten65@gmail.com 2020-11-17 14:56:54
nagy örömmel köszöntelek én is és köszönöm a sok jó tippet - hiányozni fog ugyanakkor Kapi is, bár gondolom, hogy még ő is fog tippelni itt is
Kapi 2020-11-17 17:27:29
Amint van jó ötletem írom. A nemzetközi meccseket kerülöm.
evaotten65@gmail.com 2020-11-18 09:31:50
a nemzetközi meccseken túlmenően az is baj, hogy ilyenkor a többi meccsre sem lehet megbízhatóan tippelni - sorra buknak az esélyes csapatok - jó nem mindig, de sokszor vannak a nközik hatással a többi meccsre is
Spitball 2020-11-17 14:43:38
Hajrá! Várjuk a jó ötleteket! Fontos, hogy Te is szögezd le a legelején, hogy semmilyen tippre nincs garancia, és mindenki saját felelősségre tegyen bármilyen fogadást. Sajnos Kapinak folt egy nagyon rossz tapasztalata, amikor néhány fogadó gyakorlatilag számon kérte rajta, ha egy-egy tipp nem jött. Érdemes lenne a rovat elején, a bevezető szövegbe belefűzni!
Kapi 2020-11-17 17:32:11
Szerintem minimális intelligenciát jogosan várhatunk el, hogy ezt ne kelljen kiírni. Ez nem amerika, ahol mindent le kell írni, hogy mit nem szabad... :) tudod a mikro és a macska esete, a tempomat a lakókocsin és az oral szex...
Sokan csak a rossz napjuk miatt írnak úgy, ahogy. Azért később kiderül sokszor, hogy nem annyira faragatlanok.
Majd csinálunk egy anyázós rovatot is... terápiás jelleggel. De az fizetős lesz! 😁
surda64 2020-11-17 13:15:43
További Sok Sikert Kívánok Neked!
Matthewryz 2020-11-17 13:21:48
Köszönöm a bizalmat mindenkitől remélem megtudom halalni :)
Stig 2020-11-17 12:50:11
Gratulálok a kinevezéshez! Sok sikert a nyitáshoz. 😊🍀⚽
Matthewryz 2020-11-17 12:53:24
Köszönöm mindenkinek az eddigi pozitív visszajelzéseket . Remélem tudom úgy tovább folytatni mint eddig!!!! 🙏
tothantal.111 2020-11-17 13:09:23
Hajrá hajrá !!
andl 2020-11-17 10:40:28
cseh korong,kedd 17.00

A cseh jegkorong bajnoksäg 11.fordulojäban a Téli Stadionban az Olmuc vendége a PLzen lesz.
A vendégeknél kivälo a forma,az eddig lejätszott 10 meccsbol 9 alkalommal nyerni tudtak és csupän egyetlen vereség.
Vezetik is a cseh tabellät.
Pont ellentétes formäkat figyelhetunk meg.
Amig a PLzen szärnyal,addig a hazai alakulat 5 meccses vereség spirälban van.
Ugy gondolom nyer a vendég.
Elég sokat esett az odds,tegnap este beirtam a teniszrovatba,akkor még kerek 1,50 volt.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.11.17. 17:00
Olomouc - Plzen
A mérkőzés győztese
Plzen
1.31 1 - 1
Tét 100
Nyeremény 131
Matthewryz 2020-11-17 19:46:06
Mérkőzés győztes volt a tipp nem 1x2 :) grat
rommell 2020-11-17 19:11:20
Priceless mikor az 1.31-es szorzó visz el egy majd 20-as amúgy nyertes szelvényt...
Anulu 2020-11-17 20:08:03
De nem ment el. A "mérkőzés győztese" tipp jó volt, mert abba beletartozik a hosszabbítás vagy büntetők eredmény is.
Túrd fel a kukát azért a szelvényért, 20-as szorzóért megéri :)
andl 2020-11-17 20:28:26
Igy van.
En mindig mérkozesgyoztesre teszem.
Kevesebb oddsot ad,de valamelyest biztonsägosabb.
Vagy a kétesély.
1x2-nél,häromesélynél igencsak zsiros oddsok vannak korongban,csak nem egyszeru talälni.
Anulu 2020-11-17 20:42:28
Ezért nem jó fociban sem fogadni kupameccsek eredményére. Ha döntetlen, nem törik össze magukat, nem kockáztatnak a végén, hiszen tudják, hogy ott van még a hosszabbítás.
huslipi 2020-11-17 19:07:47
ehh...nulla
huslipi 2020-11-17 19:05:38
eddig csunya..nem is kisi
Matthewryz 2020-11-17 11:12:04
Jó elgondolás. 👌
andl 2020-11-17 12:19:14
az a baj,majd 2 tizedet esett az odds.
Igy mär csak mondjuk kiegészitésnek lehet jo valami mellé.
Ilyenekre gyorsan le kell csapni.
Tegnap este be is irtam a teniszrovatba,1,50-ért még elfogadhato volt a dolog.
Sok sikert neked akkor a rovathoz.
Meg mindenki mäsnak is persze.
MGYR04 2020-11-17 12:42:03
tippmixen 1.51 az odds újra!
daveute 2020-11-17 13:31:47
Az csak az 1x2-re 1,5. A mérkőzés győztese Plzen -re 1,3-as az odds.
MGYR04 2020-11-17 15:02:23
igaz
daveute 2020-11-17 10:38:16
Na én sokat készültem a mai napra és a következőek a tippjeim.
Ecuador szépen rúgja a gólokat de Kolumbia a múltheti 3-0-ás Uruguay ellen baki utána nem fog még egyszer 3 gólt kapni. Kolumbia jobb volt Uruguay ellen de rosszkor kapták az első gólt és rohanhattak az eredmény után aztán jöttek a hibák. Szerintem most le is győzik Ecuadort de kapni fognak gólt 1 maximum 2-t.

Uruguay otthon lőni fog gólt a Braziloknak de 2-nél többet nem bírok elképzelni
mert Kolumbia ellen én egy gyengén játszó csapatot láttam a pályán Brazilia most sokkal erősebb de otthon akkor is legalább 1 gól várható Uruguaytól.

Franciák verik a Svédeket.

Portugálok nehezebben ugyan de verik a Horvátokat

Németek szintén szereznek gólt de csak nem kapnak 3-at otthon a spanyolok

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2020.11.17. 22:00
Ecuador - Kolumbia
Hazai csapat - Gólszámok
1-2
1.51 6 - 1
2020.11.18. 00:00
Uruguay - Brazília
Hazai csapat - Gólszámok
1-2
1.64 0 - 2
2020.11.17. 20:45
Franciaország - Svédország
1X2
Franciaország
1.56 4 - 2
2020.11.17. 20:45
Horvátország - Portugália
Döntetlennél a tét visszajár
Portugália
1.46 2 - 3
2020.11.17. 20:45
Spanyolország - Németország
Vendégcsapat - Gólszámok
1-2
1.46 6 - 0
Eredő odds 8.23
Tét 100
Kihagyott nyeremény 823
antalpoti 2020-11-17 12:36:31
A franciák és a portugálok esetében szerintem az lesz döntő faktor, hogy kinek ér többet a büszkesége. A svédek és a horvátok ugyanannyi ponttal állnak a tabellán (3 pont), egymás ellen ugyanazzal az eredménnyel nyert mindkét csapat (2:1 a hazainak mindkét meccsen) és a gólkülönbség is egyezik (-6), viszont az utolsó döntő kritérium lehet a lőtt gólok száma abban az esetben, ha mind a svédek, mind a horvátok ugyanannyi pontot szereznek mai ellenfelük ellen. A horvátok otthon játszanak, a portugáloknak már nincs tét. Érdemes megvárni a kezdőket. Ha a portugálok nem küldik pályára az összes sztárjukat, gólos horvát győzelem a tippem, de 2.5 gól fölötti 2.00 körüli szorzóért is megéri. Ha fogadnom kéne, a horvátok veretlenségét tenném meg, a svédeket pedig egyszerűen kihagynám a szelvényről.

további tippjeink a Foci világából