2021.02. 03.

NAGYTÉTES fogadás 2021.02.03

NAGYTÉTES fogadás 2021.02.03

Ebben a rovatban olyan single tippeket keresünk, amelyek érdemesek a nagytétes-kifejezésre. A meccsekkel kapcsolatban, a kezdésig folyamatosan kutatjuk a legfrissebb infókat. Döntsük el együtt, hogy benne van-e a millió dolláros érték! (CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) FIGYELEM! SOHA NE AZONNAL RAKJUK MEG A TIPPET, MINDIG A LEHETŐ LEGKÉSŐBB A BEÉRKEZŐ INFORMÁCIÓK ÉS EZEKNEK A KITÁRGYALÁSA UTÁN. EZT KOMMENTBEN JELEZZÜK IS MINDIG!

(CSAK INDOKLÁSSAL KÉRÜNK TIPPEKET, ÖTLETEKET! KÖSZÖNJÜK) Bármikor történhet olyan esemény, amely megváltoztatja-, sőt el is törölheti a kiírt nagytétes tippet. Ezeket a tippeket folyamatosan nyomozzuk, monitorozzuk, elemezzük. Mindig ki is írjuk ezeket a kommentben. A tipp akkor kerül játékba, ha már a lehető legnagyobb eséllyel válik majd be. Ezért mindig várjatok ti is, előbb beszélgessünk róla a kommentmezőben! 


A Manchester City volt az egyetlen csapat, amely kihasználta a Liverpool átmeneti gyengélkedését és alaposan belehúzott. Immáron egy meccsel kevesebbet játszva, de mégis 4 (Manchester United) illetve öt pont előnnyel (Liverpool) vezeti a bajnokságot. A Burnley alsó-középkategóriás csapat, a 16. helyen áll a bajnokságban.
A Manchester City kerete még midig kiemelkedő a bajnokságban, az utolsó öt meccsét úgy nyerte meg, hogy még gólt sem kapott! A legkeményebb védelem áll Guardiola rendelkezésére, 20 PL-meccsen 13 kapott gól nagyszerű teljesítmény!  Ellenben a Burnley, amely a 13 lőtt góljával a leggyengébbek közé tartozik a PL-ben.
A legvégére pedig a motiváció. Guardioláék pontosan tudják, hogy mituán a Liverpool felébredt zavarodottságából, nagyon kemény lesz a bajnokság a hátralévő időszakban és akkor még az MU-ról nem is beszéltünk!
Minden meccs kiemelten fontos, különösen ezek a kötelezőek! Nyerni fog a City, de nem lesz öt gól. 2-0, 3-0 körül tudom elképzelni a kékek sikerét.
Mit gondoltok mára?

 

tipp
Burnley - Manchester City
1X2 + Gólszám 4,5 | Vendég és kevesebb | 1.45 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Burnley - Manchester City

2021. 02. 03. 19:00 | Premier Liga Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
mohacsipetike 2021-02-03 04:25:53
LEUVEN - CERCLE BRUGES 18:00

Brys edző nagyon komolyan veszi a Croky Kupát, és minél tovább akar jutni a Leuvennel. Az antwerpeni lakosú edző 15 évvel ezelőtt már megnyerte a kupát Germinal Beerschot-val. Az elmúlt hazai játékok nem hozták meg a remélt eredményt az OH Leuven számára. Brys reméli, hogy csapata a szerdai továbbjutásával jutalmazza magát és csapatát. „Minden mérkőzést meg akarok nyerni." Marc Brys nem hagy kétséget, csapata mindent megtesz szerda este, hogy továbbjuthasson a Croky Kupa 1/8-i döntőjébe. "A lehető legjobb csapatot fogom felállítani a Cercle Brugge elleni győzelemhez." „Mindent megteszünk, hogy minél messzebb kerüljünk ezen a tornán. A kupa mindig színesíti egy kicsit az évadot. A Croky Kupára koncentrálunk, és szeretnénk kvalifikálni magunkat a következő fordulóba, szerdán a Cercle Brugge elleni. "A kupameccsre szerdán 18 órakor kerül sor a King Power-ben a Den Dreef Stadionban. Ennek előnynek kell lennie az OH Leuven számára. "Az utolsó két hazai meccsünket elvesztettük" - mondta Brys. „A szezon elején már szerencsénk volt. Ez már egyáltalán nincs így. A fiúknak nem szabad kételkedniük önmagukban. Ismét megmutatjuk nekik, hogy milyen futballra képesek. Újra meg kell hozniuk a helyes döntéseket, be kell fejezniük a lehetőségeket, és így jutalmazniuk kell magukat. Remélem, szerdán megteszik.A Cercle Bruges-nél áll a bál, hétfőn menesztették az edzőt, így a Bruges tartalék csapatának edzője és stábja veszi át a munkát az első csapatnál. A szerdai találkozóra félig-meddig tartalékosan érkezik a vendég együttes. Tény, hogy a 18 csapatos bajnokságban a Leuven a 9. helyen bár itt hozzá kell tenni, hogy a 4. pozíció mindössze 2 pontra van tőlük. A Cercle Bruges 17. helyen áll 1 ponttal vannak az utolsó helyen álló Waasland-Beveren előtt. Én arra következtetek, hogy a Leuven nem tudta megnyerni az utolsó 3 meccsét, az edző itt fogja őket feltúrbózni, hogy önbizalmat kapjanak a bajnokság további részéhez. A vendégeknek elvileg el kell engedni ezt a kupa meccset és csak a bajnokságra koncentrálni, mert kétséges lehet a bentmaradásuk a belga első osztályban.

Tippjeim:
Leuven szerez gólt | @1.20 (90%)
Leuven nyer | @2.20 (70%)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2021.02.03. 18:00
OH Leuven - Cercle Bruges
1X2
OH Leuven
2.19 2 - 3
Tét 100
Kihagyott nyeremény 219
UltrasKispest 2021-02-03 12:20:52
Tetszik. Alapos, engem meggyőztél
mohacsipetike 2021-02-03 04:24:33
AALBORG - FC KÖBENHAVN 20:00

Jess Thorup A Köbenhavn edzője azt mondta, hogy a téli szezon újjáélesztette csapatában a győzelmi éhségüket."A szezon valóban most kezdődik, és százszázalékosan fel kell készülnünk rá, mert nincs idő pihenni vagy hibázni. Az első meccsen túl és túl kell lépnünk" - mondta Thorup. "Úgy gondolom, hogy a lehető legjobban felkészítettük magunkat, és mindent megtettünk annak érdekében, hogy felkészüljünk. És a különféle kihívások ellenére is kihoztuk a maximumot. "Nagy dicséretet mondok a személyzetnek és a játékosoknak a legjobb eredmények kihasználása terén, mind az edzésen, mind azon kívül. Erős kultúrát építettünk ki erős csapat-összetartással, erre is szükség van, mert együtt kell lennünk, hogy a csúcsra érjünk. ""Nagyon sok kihívásunk volt ősszel, sérülésekkel és a korona vírussal, ahol egy időben hat ember volt elérhetetlen, ezért nyomásnak voltunk kitéve" - ​​mondta Thorup. "Amikor ránézek a keretre, sok izgalmas játékost látok. Ez sok lehetőséget ad számunkra, mind a mérkőzések során, mind előtte."Ez megteremti azt a versenykörnyezetet, amellyel rendelkeznünk kell az FCK-nál, ahol minden egyes helyért kemény csata folyik. Így van ez most is, ahol minden posztra minimum két jó játékosunk van. "Nagyon támogatom a rugalmasságot, mind a játékmódunkban, mind a pályán lévő játékosainkkal kapcsolatban, így rugalmasak lehetünk mind a meccsek alatt, mind játékról meccsre. "Mint már korábban mondtam, nem a kombinációk számáról van szó, hanem a pályán való kifejezésről, így ellenfeleinknek nehezebb kiismerniük minket." A Köbenhavn-nak úgy érzem jól sikerült a felkészülés. 3 meccset játszottak, 6:1-re verték az Aarhust, 3-2-re a Helsingort és Hvidovre ellen 2:2. A túloldalon 3 felkészülési mérkézősen 3 vereség. Itt kevesebb infomációm van de bíztatóak a jelek. A 12 csapatos dán bajnokságban jelenleg 6. helyen álló Köbenhavn látogat a 7. helyen lévő Aalborg otthonába. A felkészülési mérkőzésekből kiindulva nem épp a legjobb formában a hazaiak, én úgy érzem a felkészülés Köbenhavn részéről jól sikerült, az edző nagyon elégedett mindennel, a bajnokság őszi részének végére nagyon pozitív volt a mérlegük. Elmonta, hogy a covidnak és a sérüléseknek volt köszönhető a gyenge szereplés, jött pár játékos, szerintem minenképp feljebb fognak végezni a tabellán, mint ahogy most állnak. Valamennyi tétet mindenképp érdemes tenni rájuk.

Tippjeim:

Fc Köbenhavn szerez gólt | @1.16 (90%)
Fc Köbenhavn győzelem | @1.90 (70%)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2021.02.03. 20:00
Aalborg - FC Köbenhavn
1X2
FC Köbenhavn
1.87 2 - 3
Tét 100
Nyeremény 187
mohacsipetike 2021-02-03 04:23:25
ASTON VILLA - WEST HAM UNITED

Dean Smith ( Aston Villa manager ) virtuális sajtótájékoztatón beszélt a médiával, az Aston Villa - West Ham United elleni otthoni összecsapása előtt. „Ez egy jó focimeccs lesz. „Úgy gondolom, hogy mindkét csapat progresszív futballt akar játszani, mindkét csapat gólokat akar szerezni és focimeccseket nyerni. "Mindig is azt mondtam, hogy nagy különbség van a győzelem és a nem vesztés között, és azt hiszem, mindkét csapat megpróbál győzni aminek szórakoztató játékot kell eredményeznie." A sérülésekről is kérdezték: Kortney-nek problémája van a lábával, legalább 4-6 hétig nem lesz elérhető. „Ez egy kis csapás volt mindenki számára, mert amikor betettem a csapatba, négy meccset játszott és kiváló volt. Kiábrándító, hogy egy időre elvesztettük. Ezen kívül mindenki jól van, tette hozzá Dean Smith. A túloldalon David Moyes tartott sajtótájékoztatót: "A lehető legjobbat fogjuk adni magunkból,megpróbálunk minél magasabb helyen végezni a tabellán, és megpróbálunk minden meccset megnyerni, ha ez lehetséges, de természetesen nem fogunk elérhetetlen célokat kitűzni magunk elé." A sajtótájékoztatón a West Ham részéről kevés szó esett a mai meccsel kapcsolatban, inkább azt a kérdést feszegették, hogy mi az oka, hogy a Villa és a West Ham ennyit javult a tavalyi évhez képest. A válasz az volt, hogy minőségi játékosok érkeztek mindkét klubhoz és ez a kulcsa a hatalmas fejlődésnek. Mindkét oldalon az összes kulcsjátékos bevethető, így a szezon egyik legjobb meccsére készülhetünk, főleg azért, mert a West Ham veretlen volt egész januárban, de a hónap utlsó napján a Liverpool 1-3-mas győzelemmel hagyta el a West Ham stadionját, így még egy lapát érkezik, hogy ez bizony fogadás szempotntjából ígéretesnek ígérkezik. Én azt mondom, ahogy Dean Smith is elmondta, hogy egyik csapat sem a védekezésről híres és mindketten progresszív focit fognak játszani. Az Aston Villának van mit javítani, utolsó 5 meccséből 3-mat elvesztettek, ma otthon valamit mutatni kellene, míg a túloldalt a West Ham mutatott is. Forma alapján, az utolsó 5 meccs alapján a 2. helyen áll a City mögött, most pedig kaptak egy pofont a Pool ellen, ami szerintem belefér, itt van keresnivalójuk és lehet javítani.

Tippjeim:

1.5 gól felett | @1.22 (90%)
2.5 gól felett | @1.72 (70%)
Mindkét csapat szerez gólt | @1.57 (75%)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2021.02.03. 21:15
Aston Villa - West Ham
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.58 1 - 3
Tét 100
Nyeremény 158
mohacsipetike 2021-02-03 04:19:18
FULHAM - LEICESTER 19:00

A Fulham november végén remek 2-1-es győzelmet aratott az őszi mérkőzésen, és Parker tudja, hogy szerdán ismét a legjobbnak kell lenniük, ha meg akarják ismételni a bravúrt. "Ez nagy játék számunkra, mint a Leicester számára is" - mondta. „A Leeds ellen rossz eredményük után vigyáznunk kell, mert biztos motivátan fognak érkezni és javítani akarnak, de természetesen belemegyünk ebbe a játékba, és szeretnénk nyomot hagyni a játékról a mi oldalunkról, és én úgy érzem, hogy meg tudjuk csinálni." "Rendkívül jól szervezett, nagyon-nagyon jó leicesteri csapat ellen játszunk, akik ebben az évben ott lesznek a tabella tetején, de szeretnék ezt holnap megakadályozni. "Hatalmas színvonalúak, nagyon jó menedzserük van, aki taktikailag képes átlátni a dolgokat, ezért nekem, a munkatársaimnak és a játékosainknak mindent meg kell tennünk." A rókák valószínűleg a befolyásos Jamie Vardy nélkül maradnak, miközben folytatja a sérvműtét utáni felépülését, de Parker azt mondja, hogy van mélysége a keretüknek és tudják pótolni Vardy-t, bár hozzátette elismeri, hogy kedvezőbb helyzetben vannak, hogy Vardy nem lép ellenük pályára.A túloldalon a belga csillag, Youri Tielemans abban reménykedik, hogy a Leicester City új veretlenségi sorozatokat kezdhet, amikor a Craven Cottage-be utaznak szerdán este a Premier League-találkozóra a Fulham elleni meccsen. "Nagyon szomorú érzés volt" - kezdte Tielemans a LCFC TV-nek, amikor a vasárnapi 1-3-as vereségről kérdezték a Leeds-i mérkőzésről.Nyilvánvalóan nem örültünk, mert veszítettünk, főleg otthon. „Ezt a formát folyamatosan akartuk tartani, és ez nem sikerül vasárnap, ezért nagyot csalódtunk magunkban. „Tudtuk, hogy a teljesítményünk nem volt elég jó ahhoz, hogy megnyerjük a játékot, és a Leeds felülkerekedett rajtunk. Nem volt jó, de most szerdán van esélyünk helyrehozni a dolgokat és győzni. „Szerdán a Fulham meccsre kell összpontosítanunk és megpróbálni megnyerni a játékot. Nyertek otthonunkban (novemberben 2–1-es vereség), és most rajtunk múlik, hogy helyrehozzuk-e. ” „Az első meccsen nem voltunk elég jók, és most rajtunk múlik, mint mondtam, hogy helyrehozzuk, és bízom benne, hogy oda megyünk és nyerünk." Hozzátette: „Nagyon jó szezonunk van eddig. Így kell maradnunk. Ha meg tudjuk nyerni a szerdai mérkőzést, akkor újra jó úton vagyunk. Nagyon gyorsan történnek a dolgok, de láthatja, hogy a tabella teteje közel van, nem kell ezen gondolkodnunk, csak a teljesítményünkön és megnyerni a meccset, ez a legfontosabb. ” monta Tielemans. Én azt gondolom, hogy itt belefuthatunk ugyan abba hibába, mint tegnap. Itt is adott egy viszonylag védekező csapat (Fulham), mint tegnap a Mezőkövesd és itt adott egy-egy nem épp a legjobb formában lévő esélyesebb csapat. Én azt gondolom, hogy a helyzet annyiban különböző, hogy a Fulham nem nagyon állhat annyira vissza, hiszen nekik a bentmaradás a tét és a 3 pontokat szállítani kellene valamilyen úton-módon, a túl oldalon pedig a Leicesternek javítani kellene a rossz formán. Szerintem a Fulham egy elég jó csapat és gólt fognak szerezni, de a Leicester csak egy Leicester, így a tippjeim:

Tippjeim:

1.5 gól felett | @1.33 (80%)
Mindkét csapat szerez gólt | @1.80 (70%)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2021.02.03. 19:00
Fulham - Leicester
Mindkét csapat szerez gólt
Igen
1.82 0 - 2
Tét 100
Kihagyott nyeremény 182
mohacsipetike 2021-02-03 04:15:46
2021.02.02 SZERDA

Sziasztok! Mára hoztam egy fő szelvényt és egy buli szelvényt. A buli szelvényt lehet 100 fajtaképp variálni, szerintem van benne fantázia. Akár kombinációba vagy többféleképp megrakva. Részletesen leírtam mit miért, remélem tudtam segíteni és remélem plusszos napot fogunk zárni. Hajrá!

BURNLEY - MAN. CITY 19:00

Nagy bajban a Burnley. Sean Dyche tartotta a mai napon sajtótájékoztatót és nem jó hírekkel szolgált a Manchester City elleni mérkőzés előtt. A Clarets számos sérülési problémával szembesül, a gólkirály Chris Wood combhajlító sérülést szerzett a vasárnapi Chelsea elleni meccsen. A középpályások, Robbie Brady és Josh Brownhill is valószínűleg hiányozni fognak, míg a csatár Ashley Barnes és a balhátvéd Charlie Taylor játéka továbbra is kétséges. Josh Brownhill-nál hála az égnek nincs törés, csak az időre van szüksége, mondta Dyche. A túloldalt viszont aranykorát éli Guardiola és a Manchester City. Pep Guardiola éhes a sikerre és vágyakozik, hogy segítsen a Citynek elérni a trófeákat idén, mondta a sajtótájékoztatón. Guardiola elárulta, hogy vágyik a sikerre jobban, mint valaha. „Jobban érzed magad, ha nyersz. Amikor nyersz, annyira addiktív, és újra és újra és újra nyerni akarsz. Ami a címeket illeti, többet akarsz ”- állította Guardiola . „Különösen azért, mert a játékosok jók, és a klubok, ahol dolgoztam, rendkivül jók voltak. Ez az egyetlen ok. Minden sportoló inkább nyer, mint veszít." „Mindig az az érzésem, hogy elveszíthetek egy játékot. Ez vezérli. „Bizonytalanság és félelem, és félő, hogy elveszíthet egy játékot. "Mindenki egyforma. Miért kell abbahagynia, ha képes vagy nyerni?" A City formája az elmúlt két hónapban alig volt rendkívüli azzal, hogy Guardiola együttese 12 egymást követő győzelmet aratott az összes versenyen. A City egy hónapja van csatár nélkül, aki eredetileg elszigetelődött, miután kapcsolatba lépett valakivel, akinek a COVID-19-tesztje pozitív volt.Aguero most visszatért a Városi Labdarúgó Akadémiára, negatív lett a tetsztje, de még nem folytatja az edzéseket, és Pep Guardiola szerint hetekre van még attól, hogy készen álljon a játékra. A menedzser azt is megerősítette, hogy Nathan Ake nem érhető, "Mindenki jól van, kivéve, Nathan és Sergió. időre van szükségük" - mondta a City főnöke a meccs előtti sajtótájékoztatóján. Azon a véleményen vagyok, hogy a Burnley a legjobb játékosait vesztette el a keretből, a hétvégén a Chelsea ellen mutatott játékuk egyenlő volt a 0-val. Nagyjából 2 alkalommal tudtak átjönni a félpályán. Megjegyezném, hogy a Chelsea és a City hasonló játékrendszerben játszik. Tuchel 4-2-3-1-es felállása kezd látszani a csapaton, Guardiola is ugyan ezt játsza csak jobban össze vannak szokva a Manchesteri játékosok és ők mégkevesebb esélyt adnak az ellenfeleknek. Brutális módon szűrik a középpályát és itt nekem nem lehet kérdés, hogy a nap ' tutija ' címet nálam a City győzelme kapja.
Tippjeim:
Man.City győz | @1.20 (95%)
Man.City -1 | @1.61 (75%)
Man.City -2 | @2.60 (50%)
Ferran Torres szerez gólt | @2.25 (55%)
Pontos eredmény 0-4 | @12.00 (15%)
Félidő - Végeredmény Man.City / Man.City | @1.72 (70%)

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2021.02.03. 19:00
Burnley - Manchester City
1X2 + Gólszám 1,5
Vendég és több
1.34 0 - 2
Tét 100
Nyeremény 134
DonGoool 2021-02-03 14:43:42
Meggyőző az elemzésed, köszi, hajrá!!!

további tippjeink a Foci világából

A villámtipp rovatban egy-egy ötlet kibontása olvasható, olyan érvek, olyan tények, amelyek megerősítik az adott eseményre kiajánlott tippet! Egy érv, egy tipp! Fotó: Pixabay.com
A villámtipp rovatban egy-egy ötlet kibontása olvasható, olyan érvek, olyan tények, amelyek megerősítik az adott eseményre kiajánlott tippet! Egy érv, egy tipp! Fotó: Pixabay.com
Négy fordulóval a bajnokság vége előtt a házigazda a veszélyes zónában tanyázik. Ma Ronaldóék érkeznek látogatóba. Fotó: pixabay.com
Négy fordulóval a bajnokság vége előtt a házigazda a veszélyes zónában tanyázik. Ma Ronaldóék érkeznek látogatóba. Fotó: pixabay.com
A török kupa döntőjébe jutás a tét - az első meccsen a Trabzon előnyt szerzett. Fotó: pixabay.com
A török kupa döntőjébe jutás a tét - az első meccsen a Trabzon előnyt szerzett. Fotó: pixabay.com